ΑΝ προχωρήσει η πώληση Ντέλια, εκτός από τα πολλά που θα ακολουθήσουν..., θα ήθελα να δω και μια εξήγηση από τους ίδιους 3-4-5 ανθρώπους, που έγραψαν ίσα με 20 φορές για το τι δείχνει η πρόθεση της ΠΑΕ, που έφεραν έναν μεσοεπιθετικό δανεικό ενώ " δεν τον χρειαζόμασταν ".
Εδώ θα είμαστε. Ξαναλέω ΑΝ ...
Η αναζήτηση βρήκε 999 εγγραφές
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:12
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Προσωπικά δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο Ιβάν είναι τόσο χαζός που θα κάνει τέτοιο χοντρό λάθος σε ένα τόσο ιδιαίτερο καλοκαίρι. Η μόνη περίπτωση είναι να επιμένει όντως ο Ντελιας αλλά από την άλλη δεν φαίνεται να κάνουμε και καμιά σοβαρή προσπάθεια να τον μεταπεισουμε (αναπροσαρμογη).
Τρελά ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυστυχως οποιος δεν καταλαβαινει την αγωνιστικη και ψυχολογικη επιπτωση που θα εχει στην σεζον η πωληση Ντελια, δεν εχει ιδεα απο μπαλα.
Θα ειναι πολυ δυσκολο να ανταπεξελθει στις αναταραξεις η ομαδα. Αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα
Θα ειναι πολυ δυσκολο να ανταπεξελθει στις αναταραξεις η ομαδα. Αγωνιστικα και εξωαγωνιστικα
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην μπλέκετε την γκοντζαρεβα κλπ μέσα σε όλο αυτό.
Ο Ιβαν έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.
Και είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για το έγκλημα που πάει ν ολοκληρωθεί.
Ενα έγκλημα που θα εκθέσει ανεπανόρθωτα όσους δεν δέχονται να δούνε τα γεγονότα εδώ και έξι χρόνια.
Ο Ιβαν έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.
Και είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για το έγκλημα που πάει ν ολοκληρωθεί.
Ενα έγκλημα που θα εκθέσει ανεπανόρθωτα όσους δεν δέχονται να δούνε τα γεγονότα εδώ και έξι χρόνια.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:30
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΡΟΣΟΧΗ για ότι προσπαθούν να φορτώσουν ορισμένοι (όχι τυχαία) στο παιδί.
Ψυχραιμία , αλλά αυτό βγήκε από την κίκερ, και όχι από ελληνικά ΜΜΕ.
Konstantelias sought a conversation with club boss Savvidis
After the transfer threatened to fall through because VfB's offer had long been below the ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή ρωτάτε πολλοί "με ποια λογική" όσο πιο ψύχραιμα μπορώ να σκεφτώ αυτή την στιγμή (γιατί τρέμω από τα νεύρα) το μόνο που μου φαίνεται να έχει λογική είναι το εξής.
Είναι ειλημμένη η απόφαση να την κάνει ο Ιβάν και έχει αρχίσει από πέρσι εκποίηση περιουσιακών στοιχείων. Γιατί από πέρσι ξεκίνησε ...
Είναι ειλημμένη η απόφαση να την κάνει ο Ιβάν και έχει αρχίσει από πέρσι εκποίηση περιουσιακών στοιχείων. Γιατί από πέρσι ξεκίνησε ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμένα μου ρχεται να κλάψωAmbiorix έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:29 Πέρα από το σφίξιμο στο στομάχι αρχίζει να με κυριεύει η οργή.
Παρακαλάω να μην ισχύει.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ήθελαν να τον ανανεώσουν γιατί -όπως αποδείχθηκε περίτρανα- ήθελαν να τον πουλήσουν.
Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε και συνεχίζετε και ρωτάτε πραγματικά;;;;
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ απορώ τι σας νοιάζει αν φύγει για 20 ή για 30Μ. Σε κάθε περίπτωση θα αντικατασταθεί από 30αρη κοντρολαρισμένο που θα έρθει ελεύθερος, δανεικός, ή με 2Μ μαξ, και θα γυρνάει την μπάλα γύρω γύρω να φωνάζουν υπνωτισμένοι όλοι "balance". Όλη η ομάδα από πάνω μέχρι κάτω λειτουργεί με τρόπο ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ήθελαν να τον ανανεώσουν γιατί -όπως αποδείχθηκε περίτρανα- ήθελαν να τον πουλήσουν.
Μαζι σου. Ενα λογικο επιχειρημα που το κανει σε αυτο το timing με τον Τελη να καραδοκει μπορεις να μου πεις;
Δεν υπαρχει κανενα. Δεν ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραία. Και ας δεχτούμε οτι θέλανε. Γιατί να μην τον ανανεώσουν φετος ώστε να τον πουλήσουν του χρόνου 40 μυρια; Δεν μιλαμε για μικρή ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Που ειστε βρε ολοι οι λογιστες του Ιβαν τωρα κρυμενοι??
Ολοι εμεις καναμε αυστηρη κριτικη τοσο καιρο επειδη το βλεπαμε να ερχεται και με τον τροπο μας θελαμε να προλαβουμε καταστασεις...
Δυστυχως και το τονιζω δυστυχως επιβεβαιωθηκαμε οτι υπαχει οντως οικονομικο προβλημα και γινεται αποεπενδυση καθε ...
Ολοι εμεις καναμε αυστηρη κριτικη τοσο καιρο επειδη το βλεπαμε να ερχεται και με τον τροπο μας θελαμε να προλαβουμε καταστασεις...
Δυστυχως και το τονιζω δυστυχως επιβεβαιωθηκαμε οτι υπαχει οντως οικονομικο προβλημα και γινεται αποεπενδυση καθε ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντωμεταξύ τι βολικό που βγήκε η είδηση την τελευταία μέρα ανανέωσης των διαρκείας και όταν ήδη έχουμε ανανεώσει 12-13Κ κάτοχοι από πέρσι..
Τυχαίο και αυτό να φανταστώ.
Ποιος δουλεύει ποιον δεν έχω καταλάβει ακόμα..
Τυχαίο και αυτό να φανταστώ.
Ποιος δουλεύει ποιον δεν έχω καταλάβει ακόμα..
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως η αποκλειστικές πληροφορίες του βαζελοσαιτ είναι μετάφραση του άρθρου της κικερ,δεν είναι τόσο χαζός ένας διςεκατομυριουχος της λίστας Φορμπς
Καθόλου χαζός δεν είναι, την "μπάζα του αιώνα" έχει κάνει η ΠΑΕ που διοικεί από πέρσι το καλοκαίρι με κερασάκι στην τούρτα το σημερινό.
Πολλά ...
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαζι σου. Ενα λογικο επιχειρημα που το κανει σε αυτο το timing με τον Τελη να καραδοκει μπορεις να μου πεις;
Δεν υπαρχει κανενα. Δεν ...