Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Εγώ πάλι σε αυτή την φάση που έχουμε γεμίσει τόσο πολύ με ποιότητα μεσοεπιθετικά, για το φορ θα πω...ότι θέλει ο Ραζβαν. Ακόμα και Σεντιρα
Όχι όμως Μπράντον. Αυτό είναι η κόκκινη γραμμή μου
Κι άλλο 1,3 στο ταμείο από αουγκουστο... γύρω στα 40 καικάτι εκατομμύρια έσοδα... και ρωταμε που θα βρούμε 5 εκ. για την ρητρα του Ιβανουσεκ;ο πόλεμος στην ουκρανια δεν τελειώνει. Παίρνει χειρότερη τροπή από Δευτέρα λένε... Για να δούμε τι θα δούμε. Εύχομαι να πάνε καλά τα πράγματα. Παλι θα ...
Για μένα ο ΠΑΟΚ πρέπει να επενδύσει σε αγορές με μαξ τα 5Μ. Ποσό πάνω από 5Μ δεν βλέπω να έχει λογική, ξεφεύγει πολύ το πράγμα μετά.
Υπάρχουν παίκτες μέχρι τα 5Μ που και μεταπωλητική αξία έχουν (Κοτάρσκι, Αουγκούστο) και μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα και να φέρουν τουλάχιστον πίσω τα λεφτά τους ...
Kαλά που μπαινει ο priest με τους γρίφους και παίρνουμε μια ανάσα απο το να τρωγόμαστε μεταξύ μας
Εμενα και ακπομ παντως δεν θα με χαλουσε, τα κάνει σχεδον ολα και συμφέρει. Αν και το βλέπω απιθανο
Μακάρι Μοχάμεντ,μου θυμίζει πολύ Livaja
Ο οποίος στην ίδια ηλικία με τον Αιγύπτιο έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με πάνω από 40 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις
Δηλαδή τόσο καιρό διαβάζουμε για υπερβαση στο φορ, συμβόλαιο άνω των 2 εκατομμυρίων, all in κλπ και αυτό μπορεί να φωτογραφίζει τον Άκπομ; Όταν ορισμένοι σκέφτεστε Άκπομ βλέπετε στο πρόσωπο του κάποιον που αξίζει να αμείβεται με περισσότερα από τον Αντρίγια; Θα ειναι αναβάθμιση σε σχέση με τον ...