Η αναζήτηση βρήκε 983 εγγραφές
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 17:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Αποριφθηκε ο Σελκε αλλα τωρα λεει θα δωσουμε 3 μυρια στην Ναπολι για τον Σεντιρα...Τα νευρα μου...Μας δουλευουν ψιλο γαζι...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 20:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Παιδιά δεν υπάρχει Jaime. Ένα τουιτ τον ανέφερε από μαντεψια χρηστη
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 20:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Η αλλιώς,μας προβληματίζει πως ομάδες σαν την Αλανιασπορ μπορούν και παίρνουν τον πρώτο σκόρερ της ζβαιτε λίγκα σε τοπ ηλικία και όχι έναν αγκολο παίχτη που δεν έχει δείξει τίποτα μα τίποτα
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 21:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε ο Κόλκας μια μόλις μία μέρα πριν σκάσουν 3 παίκτες είπε δε βλέπω τίποτα να κινείται, και τον αναφέρετε ακόμα σαν αξιόπιστη πηγή? Πάτε καλά?
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 21:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι υπεραπλούστευση είναι αυτή ?
Μάλλον θα έπρεπε να σε προβληματίζει ότι η Αντάλια παίρνει παίκτες που εμείς δεν μπορούμε να φέρουμε.
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάντως ποδοσφαιριστή που στο καμπιονάτο βάζει 8 γκολ αγωνιζόμενος σε μικρή ομάδα δεν τον φοβάμαι.
Μπορεί να μείνει είναι αυτό που ονειρεύομαι αλλά δεν είναι και το κρέας που κάποιοι αφήνουν να εννοηθεί
Μπορεί να μείνει είναι αυτό που ονειρεύομαι αλλά δεν είναι και το κρέας που κάποιοι αφήνουν να εννοηθεί
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 22:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας του δώσυμε 3 μυρια τότε μπας και μας κάνει την χάρη.ektoras έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 22:53 Ο Βασιλόπουλος στην εκπομπή που κάνουν με Σουντουλίδη κλπ ισχυρίζεται ότι στη Νάπολι έπαιρνε 1 εκ...εμείς του προτείνουμε συμβόλαιο με 2 εκ...αλλά δυσκολεύεται να πάρει την απόφαση να έρθει Ελλάδα

- Τρί 08 Ιούλ 2025, 23:37
- Jump to forum
- Jump to topic
εξαιρετικά κακόγουστη φάρσα ο καημένος ο σεντιρα.
Παντοδύναμε αμαεφουλε, θεέ των μεταγραφών, Ελέησον και σώσον ημάς, Αμήν
Παντοδύναμε αμαεφουλε, θεέ των μεταγραφών, Ελέησον και σώσον ημάς, Αμήν
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 23:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε δύο τουλάχιστον ιστοσελίδες υπάρχουν που ασχολούνται με τα ποδοσφαιρικά συμβόλαια.
Το capology επικαλουνται οι 3-4 ιστοσελίδες που το αναφέρουν. Και μάλιστα το capology λεει για 228 καθαρά. Αν σας φαίνεται λογικο πασο, επιτρεψε μου να μη το θεωρώ λογικό για παίκτη που έχει παίξει και εθνική ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 00:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε λογικά θα τον πιέσαμε να κάνει αποδεκτή τη πρόταση των δυο εκατομμυρίων ετησίως. Με πολύ ζόρι τα καταφέραμε.
Κάποιος να ενημερώσει τον Αντρίγια πως πλέον είναι δεύτερος μισθολογικά.
Κάποιος να ενημερώσει τον Αντρίγια πως πλέον είναι δεύτερος μισθολογικά.
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 00:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορεί να είναι αλήθεια, πραγματικά ελπίζω να μας δουλεύουν..
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 00:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Με την λογική αυτή δεν πρέπει να λέμε τίποτα. Ας το καταργήσουμε το φόρουμ άμα είναι ετσιblack death έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 00:47 Γραφτε, τσαμπα είναι. Σαμπως αμα βγει καλός παιχτης, θα σας ζητησει κανεις τα ρεστα;
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 00:52
- Jump to forum
- Jump to topic
ΧΑΧΑ υιοθετω τον χαρακτηρισμο,ΕΛΠΙΖΩ να μην ειναι ευστοχοςboogeyman77 έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 00:50 Ελπίζω να μην ισχύει ότι απ'όλα τα φορ που κυκλοφορούν στην αγορά, εμείς καταλήξαμε στον μαροκινό Τσιλούλη γιατί το δούλεμα εκεί στην ΠΑΕ θα το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο!
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 02:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Χωρίς να θέλω να χρυσωσω το χάπι , αφού σε καμία περίπτωση το βιογραφικό του παίκτη δεν συνάδει με τις διαρροές τις ΠΑΕ για τοπ επιθετικό κτλ θα κάνω μια ανάλυση , στο λίγο που τον έχω δει . Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό κορμί , 1.87 με αρκετό παιχνίδι με πλάτη . Δηλαδή υποδοχή και ρολάρισμα πάνω ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 08:03
- Jump to forum
- Jump to topic
1) Αποκλείεται τα νούμερα που ειπώθηκαν ως αποδοχές του μέχρι τώρα να έχουν τέτοια χαοτική απόσταση με αυτά που προσφέρουμε. Ούτε μία στο εκατομμύριο.
2)Μπήκα στην διαδικασία να δω αρκετά highlights από τα ματς του με την Φροζινονε και πραγματικά μου άρεσε πολύ.
Οκ πέρσι ήταν πολύ κακή χρονιά ...