Αναζήτηση για περισσότερες από 1258 εγγραφές

Return

από Γερασίμου
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 3-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Το να είμαι μπροστά με 3-1 κόντρα στον Αστέρα και όχι στην Μπαρτσελόνα, να δέχομαι γκολ με την απούσα άμυνα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, να τελειώνω με ισοπαλία με τον αντίπαλο με 10 έστω και για 6΄ και να μου φταίει ο διαιτητής, γίνομαι χειρότερος και από τον ρούλη και τον Χρύσανθό του.
από Developer4
Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:41
Jump to forum
Jump to topic

Το να είμαι μπροστά με 3-1 κόντρα στον Αστέρα και όχι στην Μπαρτσελόνα, να δέχομαι γκολ με την απούσα άμυνα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, να τελειώνω με ισοπαλία με τον αντίπαλο με 10 έστω και για 6΄ και να μου φταίει ο διαιτητής, γίνομαι χειρότερος και από τον ρούλη και τον Χρύσανθό του ...
από Rexaris
Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:02
Jump to forum
Jump to topic

Μέσα στα νεύρα μου κι εγώ. Φάγαμε 7 γκολ - ΕΠΤΑ - σε λεβαδειά και τρίπολη. Και με τερματοφυλακάρα πίσω που σε έσωσε κι από χειρότερα.

Τι καλύτερο ρόστερ δηλαδή να χρειαστείς για να γλυτώσεις από τέτοια ξεφτίλα;

Ανησυχώ οτι κάποια στιγμή φέτος, κόντρα σε δυνατή ομάδα, είτε στην Ευρώπη, είτε από ...
από Developer4
Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:07
Jump to forum
Jump to topic

Κόντρα στο ρεύμα θα πω ότι το ματς χάθηκε όταν στις ευκαιρίες που είχαμε στο ξέφωτο μετά το 1 3 οι παίκτες μας έκαναν κάκιστες επιλογές με κορυφαία του Τάισον που αντί να ψάξει καλύτερη επιλογή έστειλε τη μπάλα στον τερματά. Και από κει στο λεπτό που απέμενε ξεκίνησε η φάση που μείωσαν 2 3. Εάν ...
από JohnDag
Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:47
Jump to forum
Jump to topic

Δύο σελίδες για την διαιτησία σε ένα ματς που αυτή ήταν άριστη και ΔΕΝ επηρέασε σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα.

Κι έλεγα τι θα βρούμε να ασχοληθούμε τώρα που μας τελείωσαν τα xgoals και τα «δεν μπαίνουν γιατί δεν μας θέλει».

Οτιδήποτε αρκεί να μην γίνει έστω και ψήγμα κριτικής στον (βασικό ...
από ΑποστόληςΑ
Δευ 29 Σεπ 2025, 08:52
Jump to forum
Jump to topic

Και κάπου εδώ τελείωσε και το παραμύθι της βελτιωμένης φετινής ομάδας, που δεν τρώει εύκολα γκολ και μας δίνει ελπίδες για καλύτερη συνέχεια.

Το ότι αρπάξαμε 4 στη Λειβαδιά επειδή δεν έπαιζαν Pavlenka και Meite καταρρίφθηκε πανηγυρικά. Ο αλάνθαστος Meite είναι αυτός που πουλάει τη μπάλα στο 1ο ...
από JohnDag
Δευ 29 Σεπ 2025, 10:13
Jump to forum
Jump to topic

Πόση τύχη ακόμα χρειάζεσαι για να μην σου γυρίσει παιχνίδι από το 1-3 η τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος δηλαδή;

Δεν φτάνουν τα χαμένα τετ α τετ τους και το ότι είχαν δοκάρι;

Δεν φτάνει ότι σου έκαναν δώρο 2 ηλίθια πέναλτι με το δεύτερο ειδικά να γίνεται μια φορά τα 10 χρόνια;

Τι πρέπει να γίνει ...
από Blackgr4
Δευ 29 Σεπ 2025, 10:56
Jump to forum
Jump to topic

Ξέρω πως δεν είμαι ο μοναδικός που το βλέπει, μου κάνει όμως εντύπωση πως δεν βλέπω πολλούς να το αναφέρουν.

Από πέρσι υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα από τη μέση και πίσω. Τα στόπερ μας ΔΕΝ μένουν ψηλά, πιθανολογώ επειδή γνωρίζουν πως δεν έχουν την απαραίτητη ταχύτητα προκειμένου να κόψουν την ...
από JohnDag
Δευ 29 Σεπ 2025, 11:14
Jump to forum
Jump to topic

Υπάρχει, βέβαια, το ενδεχόμενο να ισχύουν και τα 2 ταυτόχρονα.

Και επιτακτική ανάγκη να είναι η παρουσία ενός στόπερ επιπέδου και αυτοί που έχουμε να μην είναι για πέταμα.

Γενικά, η συζήτηση για κενά μπορεί να γίνει με περισσότερη ευκολία όταν το ρόστερ παίζει αυτό που μπορεί και δεν μπορεί να ...
από Blackgr4
Δευ 29 Σεπ 2025, 11:31
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί, είναι άμυνα που πάει για πρωτάθλημα ο ψηλός και βαρύς Ρέλβας, ο μέτριος Μουκουντί, ο Πήλιος κι ο Ρότα? Είναι άμυνα ο Ρέτσος κι ο Ροντινέι που είναι πιο επιθετικογενής από το μέσο εξτρέμ της κατηγορίας? Για κάτι Τούμπα και Πάλμερ και Κυριακόπουλους καλύτερα να μην το πιάσουμε καν. Γι'αυτό ...
από navigator11
Τετ 17 Σεπ 2025, 18:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ Τετάρτη 17/9 17:30 COSMOTE SPORT4 HD

nunies4 έγραψε: Τετ 17 Σεπ 2025, 18:27 Εχετε ακομα 12 μερες να διορθωσετε το εγκλημα στο φορ και την ανισορροπια που επιφερει σε ολες τις γραμμες.
Δηλαδή ρε φίλε η ανορθογραφία στο φορ έφερε σήμερα τρικυμία στο μυαλό του Κεντζιόρα και λοιπών; Ό,τι γκολ δεχθήκαμε σήμερα φλέρταρε έντονα με τη γελοιότητα.
από Iggy Pop
Τετ 17 Σεπ 2025, 19:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 4-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Κάτω η μπάλα.... Καλύτερα τώρα που ήρθε αυτό το στραπάτσο σε ψιλό αδιάφορο ματς....γιατί αν ήταν στο πρωτάθλημα θα πονούσε...πολύ... τώρα υποφερεται...Καλό βράδυ αδέρφια!
από Sera4
Τετ 17 Σεπ 2025, 19:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 4-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Α κ στις νίκες, γράψε ποσο γεμάτο ροστερ εχουμε.

Οι δανεικοι καμια σχεση δεν εχουν με το σημερινο συνοθυλεμα. Κανεις δεν θα βγει λαδι, νοοτροπια χωριου απο την αρχη μεχρι το τελος και οχι ατομικη ποιοτητα. εκτος αν ο κετζιορα κ ο μιχα ειναι δανεικοι

Κ ομως εχουν. Γιατι αν ειχες σοβαρο ...
από Blackgr4
Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ 0-0 WAC 7/8 ΣΧΟΛΙΑ - ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Δεν άλλαξε κάτι τρομερό από πέρσι, γιατί επί της ουσίας δεν άλλαξε και το ρόστερ από πέρσι.

Το να μπλοκάρεις επιθετικά μπορεί να συμβεί. Το να κάνεις τον σταυρό σου που δυο φορές σημάδεψαν τον Παβλένκα, δεν είναι καλός οιωνός.

Θετικές εντυπώσεις από τη πρώτη εμφάνιση του Κένι και θετική εμφάνιση ...
από apple64
Πέμ 14 Αύγ 2025, 21:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ 0-1 Mvp, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Όλα τα άλλα στο μέλλον. Για την ώρα κοιτάμε μόνο την τακτική. Τακτικά είμασταν σχεδόν άψογοι σήμερα.