Η αναζήτηση βρήκε 588 εγγραφές
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 20:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
δε ξέρω όμως αν υπάρχει Basketball Manager...Αν ναι ,είμαστε δύσκολα...
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 21:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Δωστε και λιωστε
- Τρί 16 Δεκ 2025, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Λάθος κατάλαβες. O Dimsa δεν είναι homegrown για τον ΠΑΟΚ. Θα έπρεπε σε ηλικία 12 ως 20 να έχει παίξει 3 χρόνια σε ελληνική ομάδα.
Αν το homegrown είναι σε οποιαδήποτε Ευρωπαική, ας φέρουμε 5 Ευρωπαίους και 7 Αμερικάνους και τους Έλληνες να τους αφήσουμε μόνο για την GBL.
φίλε μάλλον δεν ...
- Σάβ 20 Δεκ 2025, 11:23
- Jump to forum
- Jump to topic
ΑπίστευτοPsaras έγραψε: Σάβ 20 Δεκ 2025, 06:14 Τσιακμά είχαμε πρόπερσι. Και γράφουμε αν και πώς για τον Λαρεντζάκη;![]()
Καλά να είναι ο άνθρωπος Τσιακμάς
Αλλά ναι, αλλάξαμε πίστα…
- Τρί 28 Απρ 2026, 19:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι να κολλήσει,το παραμύθι και η παραπληροφόρηση θα παει σύννεφο,ότι θέλει ο καθένας θα γράφει γιατί δεν έχουν άλλο τρόπο.
Όταν υπάρχει δημοσίευμα απο εξωτερικό που δεν θα βασίζεται σε ελληνικά δημοσιεύματα,τότε να δίνουμε κάποια σημασία.
Όταν υπάρχει δημοσίευμα απο εξωτερικό που δεν θα βασίζεται σε ελληνικά δημοσιεύματα,τότε να δίνουμε κάποια σημασία.
- Τετ 01 Οκτ 2025, 17:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Επίθεση σε οποιονδήποτε της οικογένειας του ΠΑΟΚ είναι επίθεση στον ΠΑΟΚ.
Εμείς ενδοοικογενειακα μπορεί να λέμε για τον Ιβάν, για τον Γιώργο, για τον λουτσέσκου...για όποιον να ναι
Κανείς όμως εκτός της οικογένειας ( και ειδικά όταν εξυπηρετεί προσωπικη ατζέντα) δεν μπορεί να αγγίξει κανέναν εντός ...
Εμείς ενδοοικογενειακα μπορεί να λέμε για τον Ιβάν, για τον Γιώργο, για τον λουτσέσκου...για όποιον να ναι
Κανείς όμως εκτός της οικογένειας ( και ειδικά όταν εξυπηρετεί προσωπικη ατζέντα) δεν μπορεί να αγγίξει κανέναν εντός ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 07:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Τέσσερα λεπτά ανάνγωση ποσταρισμάτων και ακρόαση εκπομπών συγκεκριμένων δημοσιογράφων από τα μέσα Ιουνίου να κάνει κάποιος, καταλαβαίνει.
Δυστυχώς.
Κρίμα και απολογούμαι και εγώ αλλά προς υπεράσπισή μου δεν ήξερα πέρυσι, τι επιφύλασσε το μέλλον.
Δυστυχώς.
Κρίμα και απολογούμαι και εγώ αλλά προς υπεράσπισή μου δεν ήξερα πέρυσι, τι επιφύλασσε το μέλλον.
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 08:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτούς όλους τους κάνετε μάγκες εσείς.ανθρωποι που δηλώνουν ρεπόρτερ και κάνουν ρεπορτάζ μέσω Χ @paok καιΉ πίνοντας φρέντο και αναμένοντας το Viber της ΠΑΕ. Ένας Κλείτος καρκανιας ασχολούταν με τον ΠΑΟΚ τα δύσκολα χρόνια και ξαφνικά έγιναν όλοι μπασκετικοί.
- Δευ 23 Μαρ 2026, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσο οι άλλοι χτίζουν το προφίλ του φονιά ΠΑΟΚτσή, ας ασχοληθούμε με το αν ο Despodov μας κάνει, ας βρίσουμε τους παίκτες και τον προπονητή, ας μιλήσουμε για πολλοστή φορά για πρωτάθλημα που χάθηκε ήδη.
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAOK Gamers - Τι παίζετε αυτή την περίοδο;
Civilization 6 και ντρέπομαι να γράψω πόσες ώρες.
Επίσης Imperator Rome
Επίσης Imperator Rome
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAOK Gamers - Τι παίζετε αυτή την περίοδο;
Μην ντρεπεσαι. Το civ ή το παιζεις ή δεν το παιζεις.giapas έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 12:48 Civilization 6 και ντρέπομαι να γράψω πόσες ώρες.
Επίσης Imperator Rome
- Δευ 08 Σεπ 2025, 23:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Απαράδεκτη προσέγγιση του ματς από τον Γιοβάνοβιτς. Υπερεκτίμησε την ομάδα του κι έχασε το κέντρο με τον Κουρμπέλη και μαζί τα αυγά και τα πασχάλια.
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 21:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Από τον Ιανουάριοrenegade έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 21:11 Τι έγινε ρε...δεν βρίζουμε αν το λάθος το κάνει παίκτης του ΠΑΟΚ?![]()
- Τρί 14 Οκτ 2025, 16:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Συλλυπητήρια στους οικείους της οικογένειας.
Παράδειγμα προς μίμηση ,παράδειγμα για το ποιες είναι οι δυσκολίες της ζωής και πόσο δυνατοί μπορεί να γίνουμε...
Ευθύνη όλων ο Γιάννης να είναι,όπου επιθυμει, εντός γηπέδου..
Παράδειγμα προς μίμηση ,παράδειγμα για το ποιες είναι οι δυσκολίες της ζωής και πόσο δυνατοί μπορεί να γίνουμε...
Ευθύνη όλων ο Γιάννης να είναι,όπου επιθυμει, εντός γηπέδου..