Η αναζήτηση βρήκε 73 εγγραφές

Return

από Psaras
Τετ 09 Ιούλ 2025, 19:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Σε όσους θέλουν να μιζεριάσουν, ετοίμασα μια λίστα. Παρακαλείσθε να μην ποστάρετε κείμενο, αλλά μόνο τον αριθμό που αντικατοπτρίζει την άποψή σας. :mrgreen:

1. Κάτσε να μην έρχονταν ο σεισμός από τον Μυστακίδη και ούτε τα κορδόνια του Ιβάνουσεκ δεν θα παίρναμε.
2. Πτωτική πορεία η καριέρα του ...
από Psaras
Τετ 09 Ιούλ 2025, 23:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Στην επόμενη ανακοίνωση θα μας ενημερώνουν ότι παρέλαβαν σε PDF την λίστα του Forbes επικυρωμενη με σφραγίδα της Χάγης.
από Psaras
Τετ 09 Ιούλ 2025, 23:22
Jump to forum
Jump to topic

Ποια επιβεβαίωση δεν μπορω να καταλαβω.. οτι εχει 250 εκατομμυρια ο Μυστακιδης; Ναι τα εχει. Δεν διαβαζω κατι αλλο στην ανακοινωση του ΑΣ εκτος αν βλεπετε εσεις κατι

Ότι τα έχει, τα έχει. Αυτό το ξέραμε. Με την νέα ανακοίνωση μάθαμε ότι τα λεφτά αυτά πλέον βρίσκονται στα ''γραφεία του ...
από Psaras
Τετ 09 Ιούλ 2025, 23:28
Jump to forum
Jump to topic

theo111 έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 23:25 Θα ανοίξει άραγε την πόρτα συνεργασίας με τον Μυστακίδη για το χτίσιμο του γηπέδου όπως δήλωσε ο ευεργέτης μας ο Ιβάν;
Γιατί ο κ. Μυστακίδης έχει την διάθεση να συνεργαστεί;
από Psaras
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 10:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δυστυχώς, όπως το είχα καταλάβει απ’ την πρώτη στιγμή, ο ΑΣ συνεχίζει στο ίδιο επικίνδυνο τροπάριο. Και αυτό δεν είναι απλώς κρίμα – είναι ΝΤΡΟΠΗ.

Ο κακόγουστος θίασος που έχει στηθεί, θα μπορούσε να είχε τελειώσει με μία και μόνο αυτονόητη, υπεύθυνη ενέργεια:
Ενημέρωση της ΠΑΕ για το ενδιαφέρον ...
από Psaras
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 10:45
Jump to forum
Jump to topic

gika Πόσες φορές να το πούμε, ρε αδερφούλη μου (το αδερφούλη το λέω με αγάπη και σεβασμό, γιατί σε εκτιμώ)
Δεν παίρνουμε θέση ούτε υπέρ του Ιβάν, ούτε του Μυστακίδη. Ούτε ξέρουμε αν βρέθηκαν ή όχι, ούτε τι σχεδιάζει ο ένας ή ο άλλος, ούτε αν ήξερε ή όχι ο Ιβάν.

Αυτό που στιλιτεύουμε είναι ένα και ...
από Psaras
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 10:55
Jump to forum
Jump to topic

joshua Σωστό αυτό που λες. Για να υπάρξει γεφυροποιός, πρέπει να υπάρχουν και δύο πλευρές που θέλουν.
Αλλά εδώ είναι ακριβώς η ουσία του προβλήματος. O ΑΣ δεν μπήκε ποτέ καν στον κόπο να προσπαθήσει. Δεν είπε "παιδιά, καθίστε όλοι κάτω, να ακούσουμε, να βρούμε κοινό τόπο". Δεν κάλεσε σε τραπέζι ...
από Psaras
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 11:09
Jump to forum
Jump to topic

joshua Ο Ιβάν μου δίνει την εντύπωση ότι δεν είναι εύκολα προσεγγίσιμος.
Όμως, όσο κι αν αυτή είναι η εντύπωση μου, μένω στα γραπτά και στις δηλώσεις του.

Και τι είπε;
"Είμαι αυτός που ξεκίνησε με πράξεις την ιδέα της Νέας Τούμπας και θα την ολοκληρώσω.
Σ’ αυτό το εγχείρημά μου, αν κάποιος θέλει ...
από Psaras
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:51
Jump to forum
Jump to topic

Αν το σβήσει και από εκεί, βάλτο και στο Ιβάν Σαββιδής. Τρέξτον. Αντέχει. :mrgreen:
από Psaras
Παρ 11 Ιούλ 2025, 12:05
Jump to forum
Jump to topic

Άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά τον Μπούζο χθες να λέει ότι ο Ιβάν πρέπει να φέρει κι αυτός εγγυητική αλλά όχι από ρωσική τράπεζα. Από δυτική, εγνωσμένου κύρους.

Δηλαδή, ουσιαστικά, μας λέει με παμπόνηρο τρόπο "να σε δω, Ιβάν, με όλες τις κυρώσεις, να βγάζεις εγγυητική από δυτική τράπεζα".

Και ...
από Psaras
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 17:48
Jump to forum
Jump to topic

Δεν πήραν διάρκειας μόνο αυτοί που αποθεωνουν Ιβαν επειδή εμφανίστηκε για μισή ώρα μετά από 6 χρόνια.Για κανεναν πρόεδρο ή μεταγραφή,για τον ΠΑΟΚ.

Ξεκάθαρη στήριξη στον Ιβαν τα 2000 διαρκείας την πρώτη μέρα. Εσύ πες ότι τα πήραν αυτοί που θέλουν προτεραιότητα στο γήπεδο που θα χτίσει ο ...
από Psaras
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:55
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ από αυτά που ακούω, θα τρίβουμε τα μάτια μας με τον Taylor φέτος. Δεν είναι παίκτης ροτέισον. Είναι παίκτης 11αδας.

Είναι έστω στο 77,4% του Μπαμπα του 24;

Αν υπολόγισα σώστα, γιατί ο τύπος του hunter είναι proprietary, ο Taylor είναι 76.98% του Μπαμπα του 24

95% Confidence Interval ...
από Psaras
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 00:40
Jump to forum
Jump to topic

μπορεί να μας τον έδωσε δανεικό :mrgreen: