Η αναζήτηση βρήκε 5 εγγραφές

Return

από Centenario
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 16:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Αυτό που είχες πει πέρυσι, το "πάμε να σηκώσουμε το παιδί" και το έκανες! και σήμερα αυτά τα συγκινημένα μάτια μέσα στην Τούμπα μετά από έξι και πλέον χρόνια... εγώ αυτά κρατάω!!!!

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!
από Centenario
Παρ 11 Ιούλ 2025, 12:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Χθεσινή ανάρτηση στο Sports Venue Business (SVB)... Οk, δεν λέει κάτι που δεν το ξέραμε ήδη, αλλά πλέον η αναφορά γίνεται διεθνής και η κατασκευή της "Νέας Τούμπας" συζητιέται και αναμένεται από πολλούς...

https://sportsvenuebusiness.com/2025/07/10/visionary-design-revealed-for-new-paok-fc-stadium ...
από Centenario
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 15:26
Jump to forum
Jump to topic

Άμπαλος είσαι (δεν είναι κακό και εγώ είμαι και πολύ άλλοι είναι, δεν τρέχει κάτι...) άνιωθος όμως δεν πιστεύω ότι είσαι!
Το θέμα δεν είναι αγωνιστικό, είναι από όλες τις απόψεις εξω-αγωνιστικό!
Από όταν έσωσες την ομάδα και μετά όλα έγιναν με πολύ κόπο!
Μην τα τινάζεις στον αέρα!

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ ...
από Centenario
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

Σήμερα το μεσημέρι αισθανόμουνα όπως ακριβώς το μεσημέρι της 17ης Αυγούστου 2006... ηττημένος, ντροπιασμένος και αδύναμος. Προς Θεού, δεν συγκρίνω τις περιπτώσεις!!!! Καμία σχέση, ούτε στο αγωνιστικό, ούτε στο εξωαγωνιστικό, ούτε ως χαρακτήρες, καμία σύγκριση! Απλά, όπως τότε, ήταν αυτή η ρημάδα η ...
από Centenario
Τετ 30 Ιούλ 2025, 09:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Μιλάμε για τα λάθη της διοίκησης την τελευταία 5ετία, συμφωνώ και επαυξάνω!
Η λειτουργία της εταιρείας "ΠΑΕ ΠΑΟΚ" παρουσιάζει σημαντικές υστερήσεις και όσοι από εμάς είναι έστω και λίγο εξοικειωμένοι με το τι σημαίνει "διοίκηση και λειτουργία ανώνυμης εταιρείας" το αντιλαμβάνονται εύκολα ...