Το ποδόσφαιρο έχει πλάκα, εμείς θεωρούμε το Λουτσο λίγο και την ίδια ώρα οι γάβροι γράφουν ότι έχει πάρει την ταυτότητα του Μεντιλιμπαρ, αυτού ντε που το μισό φόρουμ θαυμάζει.
Εγώ όπως έχω χιλιογραψει θέλω να αποχωρήσει αλλά ο κύριος λόγος δεν είναι οι προπονητικές ή μη ικανότητες αλλά η αλλαγή ...
Η αναζήτηση βρήκε 752 εγγραφές
- Δευ 11 Μάιος 2026, 01:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Giapas, υπάρχει και η επιλογή να μην γράψεις τίποτα αν είσαι πικραμένος.
- Δευ 11 Μάιος 2026, 10:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Θα συμφωνήσω σε όσα είπε ο nunies4 περί κορεσμού.
Εγώ δε θέλω (γιατί θα γίνει) αν μπούμε ΤσουΛου και εκεί κατά τον Φλεβάρη βγει και πει, έχοντας μείνει λίγο - πολύ πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος, πως εμείς είχαμε 8 πολύ δύσκολα ματς ενώ οι άλλοι δεν έχουν.
Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος με τον ...
Εγώ δε θέλω (γιατί θα γίνει) αν μπούμε ΤσουΛου και εκεί κατά τον Φλεβάρη βγει και πει, έχοντας μείνει λίγο - πολύ πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος, πως εμείς είχαμε 8 πολύ δύσκολα ματς ενώ οι άλλοι δεν έχουν.
Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος με τον ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 14:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Την χρονιά που έκανε φέτος ο Taison δύσκολα να μπορέσουμε να τη βρούμε σε άλλον παίκτη. Ας έρθει κάποιος για να τον συμπληρώσει και αν στην πορεία ο βραζιλιάνος δείξει οτι δε μπορεί να ανταποκριθεί, ας χάσει χρόνο συμμετοχής. Κατά τη γνώμη μου θα είναι άδικο, ενώ δείχνει οτι είναι σε θέση να παιξει ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 18:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 27. Magomed Ozdoev
Χαιρομαι που μενει, ειναι ενας εξαιρετικο χαφ για το ροτεισον.
- Τετ 13 Μάιος 2026, 20:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα δούμε τη διαχείριση του χρόνου που θα έχει και αυτός απαιτητικά ευρωπαϊκά και όχι Σαμροκ και Τσέλιε. Τα ίδια και ο Αλμέιδα την πρώτη χρονιά και μετά είδαμε τη δεύτερη.
Να πάνε να φέρουν ένα σοβαρό ξένο προπονητή να τελειώνουμε, ούτε Νίκολιτς ούτε τίποτα
Να πάνε να φέρουν ένα σοβαρό ξένο προπονητή να τελειώνουμε, ούτε Νίκολιτς ούτε τίποτα
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 01:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ίσως να το έβγαλα από τα 20.000 αγωνιστικά λεπτά που έχει παίξει ο Μαντί στην Ελλάδα τα τελευταία 8 χρόνια
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα φίλε marsantos ,
Φέτος η γλώσσα του σώματος τρέχει πιο γρήγορα απο την γλώσσα ομιλίας.
Φέτος αυτή η ηρεμία που έβγαλε μου προκαλεί τεράστια εντύπωση .
Κάποιες φορές την αποκωδικοποιώ ως αποτέλεσμα των συζητήσεων που έχουν γίνει με Ιβαν και τις αποφάσεις που έχουν ίσως λάβει και εμείς δεν ...
Φέτος η γλώσσα του σώματος τρέχει πιο γρήγορα απο την γλώσσα ομιλίας.
Φέτος αυτή η ηρεμία που έβγαλε μου προκαλεί τεράστια εντύπωση .
Κάποιες φορές την αποκωδικοποιώ ως αποτέλεσμα των συζητήσεων που έχουν γίνει με Ιβαν και τις αποφάσεις που έχουν ίσως λάβει και εμείς δεν ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 12:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Καθίστε να δούμε αν φύγει ο Λόυτσε. Καλή περίπτωση είναι ο Ριέρα που ανέφερε ο Rene
Edit: αν τον διωξουν απο την Αιντραχτ Φρανκφουρτης
Edit: αν τον διωξουν απο την Αιντραχτ Φρανκφουρτης
- Παρ 15 Μάιος 2026, 07:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Φαν Ροι (τι παικτης;) καλημερα,οσο αρρωστακια και να ειμαστε,η ζωη ειναι πολυ ωραια για να σε παιρνει απο κατω ο ΠΑΟΚ.Ο ΠΑΟΚ ειναι το πιο σημαντικο απο τα δευτερευοντα πραγματα της ζωης μας.
Η μιζερια και η στεναχωρια ειναι για αλλους οπαδους,εμεις εκει,τον χαβα μας κ την τρελα μας.
Η μιζερια και η στεναχωρια ειναι για αλλους οπαδους,εμεις εκει,τον χαβα μας κ την τρελα μας.
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Σοκαριστικό φινις χρονιάς με καμία 7-8 πυραυλακια..
Δε ξέρω δεν έχω λόγια, γιατί η ομάδα με το φορμάτ των προκριματικών κινδυνεύει να μείνει χωρίς Ευρώπη εύκολα κι όλας.
Δεν έχω λόγια δε γίνεται να γίνονται αυτά.
Είμαι σε σοκ πραγματικά..
Δε ξέρω δεν έχω λόγια, γιατί η ομάδα με το φορμάτ των προκριματικών κινδυνεύει να μείνει χωρίς Ευρώπη εύκολα κι όλας.
Δεν έχω λόγια δε γίνεται να γίνονται αυτά.
Είμαι σε σοκ πραγματικά..
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ως ρουμανοσκυλο,και εγω νομιζω πως πρεπει να φυγει,δεν νομιζω πως ψυχικα εχει να δωσει αλλο.
ΑΛΛΑ κανονιστε μαλακες μη μου φερετε κανα Παμπλο Γκαρσια.Μονο απο Κονσεισαο κ πανω.Θελουμε ποιοτητα και ταυτοχρονα προσωπικοτητα.
ΑΛΛΑ κανονιστε μαλακες μη μου φερετε κανα Παμπλο Γκαρσια.Μονο απο Κονσεισαο κ πανω.Θελουμε ποιοτητα και ταυτοχρονα προσωπικοτητα.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 12:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά, θέλω να μείνει και να στηριχθεί. Πέρασε μια δύσκολη χρονιά. Έχασε τον πατέρα του.
Αν ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια, αν πραγματικά, ως οπαδοί, αγαπάμε και στηρίζουμε όσους έχουν προσφέρει στον σύλλογο, τότε πρέπει να βάλουμε πλάτη.
Κι αν φύγει, πρέπει να είναι απόφαση δική του και του Ιβάν ...
Αν ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια, αν πραγματικά, ως οπαδοί, αγαπάμε και στηρίζουμε όσους έχουν προσφέρει στον σύλλογο, τότε πρέπει να βάλουμε πλάτη.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 12:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά, θέλω να μείνει και να στηριχθεί. Πέρασε μια δύσκολη χρονιά. Έχασε τον πατέρα του.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 15:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
ευτυχως που δεν εισαιtheodorsalonika έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 15:02 Εγω πάντως άμα ήμουν ντελιας...θα είχα χαιρετήσει...