Αναζήτηση για περισσότερες από 1159 εγγραφές
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 20:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 21/12-19:30, NovasportsHd
ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 20:51
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΑΡΤΕ αριστερό μπακ
Η εικόνα είναι σοκαριστική
Η εικόνα είναι σοκαριστική
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 21:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιλάμε για 5-0 ματς
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 21:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2–0,mvp-Σχόλια &παραλειπόμενα
Ισοπέδωση.
Ματς για 5-0.
Αυτά που κάνει σήμερα ο Τάισον στο ματς είναι αδιανόητα.
Καλές γιορτές, ξεκούρασης και μεταγραφές.
Στόπερ και αριστερό μπακ προτεραιότητα για εμένα
Ματς για 5-0.
Αυτά που κάνει σήμερα ο Τάισον στο ματς είναι αδιανόητα.
Καλές γιορτές, ξεκούρασης και μεταγραφές.
Στόπερ και αριστερό μπακ προτεραιότητα για εμένα
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 22:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Μια πραγματικη παρασταση.
Δινεις εμπνευση και κινητρο σε ολα τα νεα παιδια που ειναι στην ομαδα. Αν εχουν μυαλο πρεπει να λενε "θελω να γινω Ταισον" στην καριερα μου.
Δινεις εμπνευση και κινητρο σε ολα τα νεα παιδια που ειναι στην ομαδα. Αν εχουν μυαλο πρεπει να λενε "θελω να γινω Ταισον" στην καριερα μου.
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 22:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2–0,mvp-Σχόλια &παραλειπόμενα
Οταν δεν καταφευγεις σε κλεφτοπολεμο και τερτιπια, το παραγματικο ποδοσφαιρο θα σε ξεγυμνωνει.
- Δευ 22 Δεκ 2025, 09:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Σε ενα δικο του μοναχικο δυσθεωρητο λεβελ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 09:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Εγω παλι λεω να αρχισουμε να χαιρομαστε που η ομαδα εχει ξανα μετα απο καιρο 3ΑΔΑ φορ που μπορουν να βαλουν την μπαλα στα διχτυα και δεν ειναι μονο "μαχητες", "ανθεκτικοι στο ξυλο", "εργατες" κλπ κλπ κλπ
ΣΤΟΠΕΡ και ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ!!!
ΣΤΟΠΕΡ και ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ!!!
- Τετ 24 Δεκ 2025, 09:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πακέτο Τσαπρας Κωστή δεν ξέρω αν όντως ισχύει ή απλά βγήκε για να μετριάσει την απογοήτευση από Γερεμεγιεφ
Σε αυτο αναφερθηκε ο Τσαρλυ και ειπε οτι ειναι κλεισμενοι κατα 99% ζελα και απλα ηταν για να μην γαυγισει περισσοτερο ο κοσμος. Καπου ειχε παρει το ματι μου οτι ο Τσαπρας ομως ...
- Τετ 24 Δεκ 2025, 15:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAOK FC X Varagons Xmas Project Part 9: The missing piece - PAOK TV
Ελα πειτε την αληθεια εκει που εβγαλε ο Ζαφ την κουκουλα κατι σκιρτησε μεσα σας...
Εντωμεταξυ του Ζαφ το χαμογελο ειναι τοσο αληθινο. Δεν μοιαζει προσποιητο για την ταινια. Το παιδι πρεπει να γουσταρει οσο δεν παει που ηρθε στην ομαδα.
Εντωμεταξυ του Ζαφ το χαμογελο ειναι τοσο αληθινο. Δεν μοιαζει προσποιητο για την ταινια. Το παιδι πρεπει να γουσταρει οσο δεν παει που ηρθε στην ομαδα.
- Τετ 24 Δεκ 2025, 15:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν εχουν ιδεα στο 90% των περιπτωσεων. Μην τρελενεσαι. Δεν υπαρχει δημοσιογραφος Ελληνας να κανει ρεπορταζ. Οτι βγαινει ερχεται απο εξω.margas έγραψε: Τετ 24 Δεκ 2025, 14:59 Τσορμπατζογλου λεει δεν υπαρχει θεμα γιαννουλη…
Κατοστησαμε στο φορουμ με εναν γιερεμεγιεφ πριν καν φτασουν χριστουγεννα, αυτα ειναι
- Πέμ 25 Δεκ 2025, 10:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Χρονια πολλα με υγεια σε ολους.
Πληθαινουν τα αρθρα για Γιακουμ και δεν μου πολυαερεσει. Ελπιζω με καποιο τροπο να εχει διασφαλιστει τουλαχιστον ο δανεισμος.
Πληθαινουν τα αρθρα για Γιακουμ και δεν μου πολυαερεσει. Ελπιζω με καποιο τροπο να εχει διασφαλιστει τουλαχιστον ο δανεισμος.
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 15:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καρδίτσα Ιαπωνική-ΠΑΟΚ 68-72,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Η ομαδα βρισκεται σε εναν δρομο αναβαθμισης. Προφανως οταν αλλαζεις το μισο ροστερ θα εχεις αναταραξεις και πισωγυρισματα σε εμφανισεις (σε αποτελεσματα δεν το πληρωνουμε ακομα) αλλα δεν υπαρχει αλλος τροπος.
Αναβαθμιση σημαινει ποιοτικοτερες προσθηκες παικτων σε σχεση με αυτους που ειχαμε. Και ...
Αναβαθμιση σημαινει ποιοτικοτερες προσθηκες παικτων σε σχεση με αυτους που ειχαμε. Και ...
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 18:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Προβληματίζει με ποια έννοια; Επειδή έχει περάσει ανεπιτυχώς από τον γαύρο πριν 5 χρόνια,;
Το θέμα είναι τι έχει κάνει σε αυτά τα 50 παιχνίδια σε δύο χρόνια στην Πλζεν. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του; Ταιριάζουν με το παιχνίδι μας;
Όποιος τον θυμάται ας μας πει. Αυτό πρέπει να απασχολεί
Το θέμα είναι τι έχει κάνει σε αυτά τα 50 παιχνίδια σε δύο χρόνια στην Πλζεν. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του; Ταιριάζουν με το παιχνίδι μας;
Όποιος τον θυμάται ας μας πει. Αυτό πρέπει να απασχολεί
- Δευ 29 Δεκ 2025, 12:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Και έναν προπονητή.
Γιατί ο Ραζβαν να δεχτεί 7 προσθήκες τον Γενάρη δεν παίζει
Γιατί ο Ραζβαν να δεχτεί 7 προσθήκες τον Γενάρη δεν παίζει