Η αναζήτηση βρήκε 938 εγγραφές
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 10:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Αυτο που εχω μαθει ειναι οτι. Ο Μυτιληναιος εγινε ΠΑΟΚτσης απο αντιδραση γιατι ηταν ο μονος απο μικρος που ηταν ΠΑΟΚ εκει που μεγαλωσε. Εχει παρει ολα τα μεγαλα εργα που γινονται τωρα στην Θεσσαλονικη και μαλλον θα παρει και το λιμανι για την νεα προβλητα.
Θα γινουν ζημωσεις καλες να κανει ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 10:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Ε δωσε λιγο χρονο. Ειναι η αμηχανια της επομενης μερας της συνειδητοποίησης οτι το εγχειρημα απετυχε. Θα εχουν και την ανησυχια τους για την θεση τους στην επομενη μερα του συλλογου.
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 11:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Παρομοια θεραπεια εχω ακολουθησει και εγω εδω και 2 εβδομαδες.Προσυπογραφω για τα οφελη.
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Δεν μπορώ να πω ότι δεν βρισκόμαστε μπροστά σε μια εξέλιξη που δεν περίμενα.
Μόνο στρουθοκάμηλοι δεν έβλεπαν τις πραγματικές αξιώσεις του Τέλη από τις αρχές του καλοκαιριού.
Κάπου στην πορεία πήγε να φορτωθεί και μια ΚΑΕ που ανάθεμα και αν την ήθελε.
Μακάρι να γίνει η ανατροπή αλλά προσωπικά δεν το ...
Μόνο στρουθοκάμηλοι δεν έβλεπαν τις πραγματικές αξιώσεις του Τέλη από τις αρχές του καλοκαιριού.
Κάπου στην πορεία πήγε να φορτωθεί και μια ΚΑΕ που ανάθεμα και αν την ήθελε.
Μακάρι να γίνει η ανατροπή αλλά προσωπικά δεν το ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 06:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαβάστε το ποστ του Ρετρο (με τον οποίον στο παρελθόν εχω διαφωνήσει κάθετα σε πολλά) να ξεστραβωθείτε. Αν θέλετε να καθίσετε με τον ¨εναν από μας¨ καλή συνέχεια στην μιζέρια σας με Ιατρίδηδες και ντέρμπι με Μυκόνους και Λαύρια. Και περαστικά...
Υ.Γ. Αδιάφορο αν έχει ηθική υποχρέωση στον Ιβάν ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 07:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή εσείς επιμενετε ότι το πρόβλημα είναι τα 2εκ; ΜΑΚΑΡΙ να έχετε δίκιο εσείς γιατί αν είναι αυτό το πρόβλημα τότε θα λυθεί με συνοπτικές διαδικασίες.
Εγώ πάλι ως καχύποπτος και κυρίως λόγω του τρόπου που κινείται από το καλοκαίρι, θεωρώ ότι το "πρόβλημα" είναι η Τούμπα που χάνεται. Και αυτό το ...
Εγώ πάλι ως καχύποπτος και κυρίως λόγω του τρόπου που κινείται από το καλοκαίρι, θεωρώ ότι το "πρόβλημα" είναι η Τούμπα που χάνεται. Και αυτό το ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 08:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακάρι να ισχύει λοιπόν λέω εγώ. Γιατί αν είναι αυτό θα ξεπεραστεί
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 15:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή λατρεμενε μου Νίκο Βεζυρτζη δεν βρήκες τον χρόνο να μιλήσεις με τον "φίλο" σου Θανάση Χατζόπουλο για να καταλάβεις που είναι το πρόβλημα επειδή όπως λες δεν έχεις θεσμικό ρόλο, αλλά βρήκες τον χρόνο να κλείσεις 3 παίκτες...ως τι; Εκεί η μη ύπαρξη θεσμικού ρόλου πάει περίπατο;
Και @@μα τον ...
Και @@μα τον ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 19:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Κηφισιά 23/11 19:00 NovaSports
Τι γκρίνια έχουν ρε σε κάθε φάση γαμω τον βαζελο τους;;
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 19:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Τρικ Ραζβαν ρίχνοντας τον Μειτε πάνω στον Τετει σε όλα τα γεμισματα και από εκείνη την στιγμή που ματσαρε τα κορμιά δεν έχει ακουμπήσει την μπάλα ο Τετεης
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 20:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι σκύλος είσαι ρε Μπρατε
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 20:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Με εσένα δίπλα πάω και στον πόλεμο ρε σκύλε.
Τεραστιο πάθος, τεράστιος παίκτης
Τεραστιο πάθος, τεράστιος παίκτης
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 23:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Το οποίο είναι παράλογο; Πολύ καλά κάνειkataramenos5 έγραψε: Κυρ 23 Νοέμ 2025, 22:38 Ακουσα σημερα καποια πραματα που με κανουν ελεφρως αισιοδοξο.
Δεν ειναι μλκια ουτε του Χατζο ουτε του τελη και το ...προβλημα δεν ειναι τοσο
μεγαλο (θεωρω ) που να σταθει εμποδιο.
Ο Θανασης απλα θελει να ναι ενταξει μ ολους οσους βοηθησαν ....απο παλια.
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακαρι να ειχαμε εναν Θαναση Χατζοπουλο στον ΑΣ (αν οχι τον ιδιο) να χειριστει το θεμα γηπεδου απο τις αρχες του καλοκαιριου και να μην επιτρεψει ο συλλογος και ο κοσμος του να γινουν μπουρδελο.
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 16:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Μιας και το θέμα φαίνεται να έχει αίσιο (εκτός από τους κάτω, τους δίπλα ΚΑΙ κάποιους δικούς μας) τέλος, τελικά ρε παιδιά αφού του ΄πήραν' τη Τούμπα, δεν αποφάσισε να υπαναχωρήσει και να την κάνει με ελαφρά; Είναι δυνατόν να λέει ότι είναι έτοιμος να υπογράψει ακόμα και σήμερα, μετά από την ...