Κοντός κυριολεκτικάDaVinci έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 18:58 Όσο εσείς ασχολείστε με τον στόχο της χάρτινης, εγώ βλέπω ότι ο Maupay έχει ατζέντη τον Παστορέλο, και ότι είναι στο ίδιο μανατζερικό γραφείο με Ιβανουσετς. Κοντός ψαλμός αλληλούια.
Η αναζήτηση βρήκε 438 εγγραφές
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 19:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είναι popular opinion αλλά νομίζω φέτος δεν μπορούμε να μιλάμε για αμείλικτο χρόνο που δεν σέβεσαι.
Η ομάδα είναι γεμάτη ακόμα και για να παίξει πρώτο επίσημο αύριο (ίσως μόνο στο φορ αλλά έχεις από πίσω τους μικρούς για την ώρα). . Και έχουμε μόνο 11/7.
Οι κινήσεις που απομένουν είναι ελάχιστες ...
Η ομάδα είναι γεμάτη ακόμα και για να παίξει πρώτο επίσημο αύριο (ίσως μόνο στο φορ αλλά έχεις από πίσω τους μικρούς για την ώρα). . Και έχουμε μόνο 11/7.
Οι κινήσεις που απομένουν είναι ελάχιστες ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 09:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω πρέπει να εμβαθύνουμε στο επικό ποστ του πατρός prist64, αναμένοντας τις εξελίξεις αυτό το Σαββατιάτικο πρωί.
Τι είπε ο πάτερ?? Τρια (3) ονόματα.
'η Σαββιδαινα αγορασε γλυκα αξιας 370 ευρω απο το freggio Μαρμαρα. Πηγη η Μαρινα η ταμιας'
Αυτό το κουπλέ λέω περιγράφει το πρώτο όνομα ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 10:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι σε αυτή την φάση που έχουμε γεμίσει τόσο πολύ με ποιότητα μεσοεπιθετικά, για το φορ θα πω...ότι θέλει ο Ραζβαν. Ακόμα και Σεντιρα
Όχι όμως Μπράντον. Αυτό είναι η κόκκινη γραμμή μου
Όχι όμως Μπράντον. Αυτό είναι η κόκκινη γραμμή μου

- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 14:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλη η πιτσιρικαρια στην Ολλανδία.
Μακάρι Μύθου και Χατσιδης να έπεισαν και να απομάκρυναν την ανανέωση Μπράντον
Μακάρι Μύθου και Χατσιδης να έπεισαν και να απομάκρυναν την ανανέωση Μπράντον
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο οπαδός του ΠΑΟΚ που ήταν στα κάγκελα που ο αγορασμενος με 2εκ Κοτάρσκι πουλήθηκε με 5+1,5+15% είναι ο ίδιος που είναι στα κάγκελα που η Φέγενορντ έβαλε ρήτρα 5εκ σε παίκτη που αγόρασε με 8 πριν δύο χρόνια
Δεν σας πιάνει κάνεις πουθενά ρε

Δεν σας πιάνει κάνεις πουθενά ρε

- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 19:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Να λέμε τα πράγματα καθαρά.
-Θα φύγει η ομάδα για την προετοιμασία πιο γεμάτη από ποτέ; Ξεκάθαρα ναι
-Επιτεύχθηκε ο στόχος που είχαν θέσει για τις δύο βασικές προσθήκες πριν την Ολλανδία για χαφ και φορ; Ξεκάθαρα όχι (αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τις επόμενες ώρες)
-Το αποτέλεσμα αυτού είναι για ...
-Θα φύγει η ομάδα για την προετοιμασία πιο γεμάτη από ποτέ; Ξεκάθαρα ναι
-Επιτεύχθηκε ο στόχος που είχαν θέσει για τις δύο βασικές προσθήκες πριν την Ολλανδία για χαφ και φορ; Ξεκάθαρα όχι (αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τις επόμενες ώρες)
-Το αποτέλεσμα αυτού είναι για ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Και κάτι ακόμη. Τα ασημικά τελειώνουν. Οπότε αν θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε τον ρόλο του selling club πρέπει να γίνει σοβαρή προσπάθεια για την επανεπένδυση ενός ποσού των πωλήσεων σε μεταγραφικές μικρών ηλικιακά παικτών π.χ. έως 23. Πρέπει να σκεφτούμε με λίγα λόγια όχι μόνο το παρόν ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Παρέμειναν με βάση την επιθυμία του προπονητή οι Παβλενκα, Ταισον;
Ναι. Αυτό σημαίναι ότι στη θέση του τερματοφύλακα είμαστε υποβαθμισμένοι σε σχέση με πέρυσι.
Αποκτήθηκε έγκαιρα ο Μειτε πάλι με βάση την επιθυμία του προπονητή;
Ναι. +1 πόντος
Αποκτήθηκαν οι δύο πρώτοι στόχοι μας δεξιά κι ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι έστω στο 77,4% του Μπαμπα του 24;Psaras έγραψε: Σάβ 12 Ιούλ 2025, 20:39 Εγώ από αυτά που ακούω, θα τρίβουμε τα μάτια μας με τον Taylor φέτος. Δεν είναι παίκτης ροτέισον. Είναι παίκτης 11αδας.
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Το άρθρο δεν το υπογράφει ο Τζιομπανογλου αλλά ρεπόρτερ της Αθήνας (Καλλονας). Για τον παίκτη δεδομένα ενδιαφέρεται ο Βιτόρια που τον είχε στην εθνική.
Ας περιμένουμε μήπως πρόκειται για κάποιο επικοινωνιακό παιχνίδι
Ας περιμένουμε μήπως πρόκειται για κάποιο επικοινωνιακό παιχνίδι
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 11:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω ένα feeling ότι ο Τσούμπα με αυτους τους μεσοεπιθετικούς από πίσω του θα οργιάσει.Dimpatra έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 11:07 Στο Χ όλοι οι ξένοι λένε για Ακπομ και για τον Αιγύπτιο.
Προσωπικά όποιον από τους δύο πάρουμε θα είμαι ικανοποιημένος.
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 13:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι προφανώς δεν φωτογράφιζαν τον Ακπομ αλλά όπως φαίνεται φάγαμε βροχή από άκυρα
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 14:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι φανερό ότι έχουμε εισπράξει πολλά όχι.
Αυτή την στιγμή είναι η ώρα να παρθεί μια πολύ κρίσιμη απόφαση. Στηριζεσαι στους μικρούς (Χατσιδη, Μύθου) και πας μέχρι Αύγουστο που τα όχι θα γίνουν ναι, η συμβιβαζεσαι με 3ο4η επιλογή;
Αυτό δεν ισχύει βέβαια για τα χάφ που πρέπει να έρθει παίκτης ΧΘΕΣ.
Αυτή την στιγμή είναι η ώρα να παρθεί μια πολύ κρίσιμη απόφαση. Στηριζεσαι στους μικρούς (Χατσιδη, Μύθου) και πας μέχρι Αύγουστο που τα όχι θα γίνουν ναι, η συμβιβαζεσαι με 3ο4η επιλογή;
Αυτό δεν ισχύει βέβαια για τα χάφ που πρέπει να έρθει παίκτης ΧΘΕΣ.
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 15:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά....ποιος Μήτογλου;;;
Σε άλλα νέα τουιτ τελευταίων ωρών αναφέρουν ότι για Ουρμπανσκι η Βαλένθια ετοιμάζει πλέον επίσημη πρόταση και ο παίκτης θα αποφασίσει μεταξύ Βαλένθιας και ΠΑΟΚ
Σε άλλα νέα τουιτ τελευταίων ωρών αναφέρουν ότι για Ουρμπανσκι η Βαλένθια ετοιμάζει πλέον επίσημη πρόταση και ο παίκτης θα αποφασίσει μεταξύ Βαλένθιας και ΠΑΟΚ