Η αναζήτηση βρήκε 439 εγγραφές
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 17:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
2 σκέψεις για ιβάνουσετς
α) το σώμα του μου φαίνεται βαρύ, χωρίς πλαστικότητα. πιο πολύ σωματοδομή κεντρώου έχει, παρά πλάγιου παίχτη. στα βίντεο ο τρόπος που κινείται στο χώρο μου θύμισε καντουρί (στα καλά του). να προσευχόμαστε να κρατηθεί υγιής
β) ο ρόλος που μου φαίνεται ότι του κουμπώνει ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
«Θα δώσω και φέτος το 100% των δυνατοτήτων μου, δώστε το κι εσείς. Θέλω να ξέρετε ότι ο ΠΑΟΚ δεν γονατίζει ποτέ. Εμείς πάντα πεθαίνουμε όρθιοι».
«Νομίζετε πως όταν πήραμε το πρωτάθλημα, εγώ δεν έπαιζα σκάκι κάθε μέρα; Ελεγαν ότι ο Ρώσος προσπαθεί να πετύχει πράγματα μέσω Skype κι αυτό δε γίνεται ...
«Νομίζετε πως όταν πήραμε το πρωτάθλημα, εγώ δεν έπαιζα σκάκι κάθε μέρα; Ελεγαν ότι ο Ρώσος προσπαθεί να πετύχει πράγματα μέσω Skype κι αυτό δε γίνεται ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Κάτω, πάνω, πίσω και μπροστά από τις γραμμές...η μετωπική με τον ΑΣ είναι δεδομένη και που θα καταλήξει όλο αυτό μένει να το δούμε
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό...σε 4 μέρες η ομάδα πετάει και ακόμα φορ και χαφ πουθενά
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 06:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως επειδή βλέπω το πρόβλημα της έλλειψης Ελλήνων να μεγαλώνει (τόσο που να συζητάμε επιστροφή του χάρη), όλο και περισσότερο θεωρώ ότι το 3ο φορ πρέπει να είναι κάποιος από τους μικρούς. Δεν βλέπω νόημα την θέση να την πάρει 3ος ξένος.
Χώρια την εξοικονόμηση στο μπάτζετ για μια πιο δυνατή λύση ...
Χώρια την εξοικονόμηση στο μπάτζετ για μια πιο δυνατή λύση ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 08:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Πραγματικα δεν μπορω να κατανοησω την αποψη που λεει "εμας μας νοιαζει το γηπεδο πανω απο ολα και ποιος θα το κανει πιο γρηγορα".
Οι προθεσεις του καθενος δεν μας ενδιαφερουν;
Ειναι δυνατον να τις παραμεριζουμε; Και δεν μιλαω για τις προφανεις, τις επιχειρηματικες προθεσεις εκμεταλλευσης του ...
Οι προθεσεις του καθενος δεν μας ενδιαφερουν;
Ειναι δυνατον να τις παραμεριζουμε; Και δεν μιλαω για τις προφανεις, τις επιχειρηματικες προθεσεις εκμεταλλευσης του ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 09:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυριο το απογευμα ο Ιβανουσεκ...
Κολκας πριν λιγο
Κολκας πριν λιγο
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 10:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποση τσαντιλα μαζεμενη με τους Βαλκανιους Ζιλε, Ιβανουσεκ και αν ερθει αυτος της Μαρσειγ;
Ευτυχως που υπαρχει και πιο ηρεμος και απο τον Βουδα, Ντελιας να ισορροπει την κατασταση.

Ευτυχως που υπαρχει και πιο ηρεμος και απο τον Βουδα, Ντελιας να ισορροπει την κατασταση.
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 11:19
- Jump to forum
- Jump to topic
copy paste το αρθρο του 24 ειναι που ανεβηκε 2 ωρες πρινDr Janni έγραψε: Παρ 11 Ιούλ 2025, 11:01 Λέει ο τοσκιτζής ότι αφήνουν στην άκρη των Σεντιρα και πηγαίνουν για ένα άλλο φόρ που είναι πιο υψηλόβαθμος σε κάτι πολύ δύσκολο το οποίο έχει συμφωνήσει ομάδα του και περιμένουμε να απαντήσει αυτός αλλά δεν λέει όνομα.
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 12:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομιζω για τον Ντεσερς απανταει για τα 5.8. Οχι για το χαφ που παλευουν
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 12:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως το timing δεν είναι και ιδανικό για να περιμένουμε κάποια χρονοβόρα περίπτωση, όσο καλή και αν είναι.
Ο προπονητής έχει ζητήσει οπωσδήποτε 2 φορ για να φύγουμε για προετοιμασία και δεν νομίζω να μας δίνει μεγάλη άνεση χρόνου αυτό.
Τρέμω πραγματικά στο σενάριο Δευτέρα να ακούσουμε πως ...
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 14:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Τρομαζω να σκεφτω για ποιον ειπε το perfect o Ραζβαν.. 

- Παρ 11 Ιούλ 2025, 17:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Λύθηκε το μυστήριο λοιπόν με το perfect του Ραζβαν.
Μιλούσε με τον Ιβάν και του είπε επειδή αυτοί εδώ δεν κάνουν αναλαμβάνω εγώ το φορ
Και ο Ραζβαν είπε "perfect boss"
Μιλούσε με τον Ιβάν και του είπε επειδή αυτοί εδώ δεν κάνουν αναλαμβάνω εγώ το φορ
Και ο Ραζβαν είπε "perfect boss"
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 18:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2025-2026
2000 την 1η μέρα
Ρισπεκτ στον ΠΑΟΚτση της Τούμπας που είναι τόσο διαφορετικός από αυτόν των σοσιαλ και της τοξικότητας
Ρισπεκτ στον ΠΑΟΚτση της Τούμπας που είναι τόσο διαφορετικός από αυτόν των σοσιαλ και της τοξικότητας
- Παρ 11 Ιούλ 2025, 18:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Διευκρινίζω και λέω ότι τον ομπεμαγιανκ τον θεωρώ κίνηση εντυπωσιασμού τύπου Μαρσιαλ και τον Ντεσερς υπερβολικά τα 5,5 που απαιτούνται