Η αναζήτηση βρήκε 772 εγγραφές
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Είστε της άποψης ότι το ρόστερ είναι χειρότερο από το ρόστερ του πρωτάθλημα του 24,;
Δεν νομίζω
Όχι. Αλλά για μισό λεπτό..το καλοκαίρι ποιες 3 κινήσεις λέγανε ΟΛΟΙ (ακόμα και η διοίκηση με διαρροές) ότι πρέπει να είναι τοπ και θα πέσει χρήμα, εκτός από τις συμπληρωματικές;
1. ΦΟΡΑΚΛΑ. Τελικά ...
- Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Σιγα μην παραιτηθει ρε παιδια. Εδω ευθυνη δεν αναλαμβανει. Μιλαει για ηλιθιοτητα ΜΑΣ. Λεξιλογιο προπονητη μικρου επιπεδου, απορω πραγματικα η επαρση του σε τι σημειο εχει φτασει.
Πες μου ΕΝΑΝ προπονητή στον κόσμο που στην στραβή δεν δηλώνει "χάσαμε από δικά μας λάθη".
Πες μου ΕΝΑΝ προπονητή ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 06:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέρσι το παραμύθι με τον μπακαγιοκο τον έσωζε ολόκληρη την σεζόν.
Θέλω να δω τι θα σκαρφιστει φέτος ο Μ.Σ.Λ ( Μηχανισμός Στήριξης Λουτσέσκου)
Σίγουρα κάτι πιο ευφυές και λογικό πάντως, από το πληρέστερο και καλύτερο ρόστερ της ιστορίας μας όπως έγραφε ο άλλος μηχανισμός όταν κάποιοι ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 06:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο σοβαρος λογος που ανεφερε ενας φιλος που δεν φευγει απο τον ΠΑΟΚ ειναι γιατι φοβαται ο Ιβαν να μην παει στον λαγο. Στην Αθηνα το συζητανε πολυ
Και εμάς τι μας νοιάζει αν ένας προπονητής ξεπερασμένος πάει στον βαζελο; Έτσι δεν είναι;
Αν και θα πρότεινα να κοιτάξουμε τον καθρέφτη και να ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 06:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενταξει αρκετα με αυτη την καραμελα.
Λες και ο ΠΑΟΚ ειναι το μεγαλυτερο μπουρδελο της Ευρωπης
Ενω ο γαυρος οταν ηρθε ο Μεντιλιμπαρ διδασκοταν στα πανεπιστημια σαν υποδειγμα μοντελου διοικησης με τους 6 προπονητες και τους 150 παικτες σε 2 χρονια.
Τον μεγαλυτερο φοβο μην παει στους κατω τον εχετε ...
Λες και ο ΠΑΟΚ ειναι το μεγαλυτερο μπουρδελο της Ευρωπης
Ενω ο γαυρος οταν ηρθε ο Μεντιλιμπαρ διδασκοταν στα πανεπιστημια σαν υποδειγμα μοντελου διοικησης με τους 6 προπονητες και τους 150 παικτες σε 2 χρονια.
Τον μεγαλυτερο φοβο μην παει στους κατω τον εχετε ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 08:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυστυχώς Ραζβάν, το χθεσινό είναι όλο δικό σου. ΟΛΟ.
Τραγική διαχείριση. Και τραγική πνευματική ετοιμότητα, αλλά και επιρροή στη διάρκεια του ματς.
Δε ξέρω. Ειλικρινά δε ξέρω πως αλλάζει αυτό. Είναι νωρίς, αλλά είναι νωρίς για τόσο αρνητικό κλίμα.
Το καλοκαίρι δεδομένα θα φύγεις. Δε ξέρω όμως ...
- Δευ 29 Σεπ 2025, 09:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω θα βαλω μια ακομα παραμετρο που με απασχολει απο περυσι.
Ολοι αυτοι οι ανθρωποι που ειναι διπλα του και αποτελουν το επιτελειο του τι ακριβως φερνουν στην ομαδα σαν γνωση, σαν προσθετες ιδεες;
Ο Παντελης η ο Καστορινα και οι υπολοιποι βοηθοι του, ποια ειναι η συνεισφορα τους στην ομαδα; Ποια η ...
Ολοι αυτοι οι ανθρωποι που ειναι διπλα του και αποτελουν το επιτελειο του τι ακριβως φερνουν στην ομαδα σαν γνωση, σαν προσθετες ιδεες;
Ο Παντελης η ο Καστορινα και οι υπολοιποι βοηθοι του, ποια ειναι η συνεισφορα τους στην ομαδα; Ποια η ...