Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Στον ΠΑΟΚ δεν θελουμε τετοιους. Θελουμε μονο φορ που θα μπορουν να σηκωνουν την φανελα.
Να αρχισω να γραφω ονοματα που τελικα ηρθαν για φορ τα τελευταια 10 χρονια η να το αφησω για να μην κλαψουμε παρεα;;
Εγω δεν βλεπω "τρανταχτα" προβληματα αλλα ενα μονο αγκαθι στο φορ. Ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον Ατρομητο εφερε απο τον παγκο Καμαρά, Τάισον, Πέλκα ,Τσάλοφ ενω δεν αγωνιστηκαν καθολου Μιχαιλιδης, Μπαμπα, Κενι , Ντελιας. Αυτο δειχνει οτι η ομαδα διαθετει πολυ μεγαλυτερο βαθος απο περυσι.
Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να μην πάρει… έναν επιθετικό, αλλά έβαλε ψηλά τον πήχη με περιπτώσεις όπως του Μπρέθγουεϊτ.Δεν τα κατάφερε και συνεχίζει την προσπάθειά του με μία από αυτές τις ιδιαίτερες και ποιοτικές περιπτώσεις ενόψει Ιανουαρίου.
Απο το σημερινο αρθρο του Τζορμπατζογλου στο γκαζετα. Τα ιδια ...
Είδα χτες βράδυ το Γιουβέντους-Ιντερ. Ματσάρα! τόσο από πλευράς ποδοσφαιρικού θεάματος όσο και από πλευράς τακτικής. Ήδη από προπερσι το Ιταλικό πρωτάθλημα έχει αναβαθμιστεί πολύ. Πέρσι ήταν μια εξαιρετική χρονιά και φέτος αναμένεται ακόμη καλύτερη. Θεωρώ ότι ήδη από πέρσι, η Σέριε Α είναι κατά ...
Μπράβο σε όλους
Βάση εικόνας ματς εύκολη νίκη χωρίς να απειληθουμε ουσιαστικά.
Καποιες στιγμές μέσα στο ματς (το πέναλτι και η μη κόκκινη του τέρματος για μια τρίχα) το έκαναν θρίλερ.
Συνεχίζουμε
Εχω την εντυπωση οτι αυτο που κανει ο βαριστας ειναι να κανει "freeze" την στιγμη που φευγει η μπαλα (την στιγμη της πασας). Τα υπολοιπα τα αναλαμβανει η τεχνολογια.
Εγώ είδα ότι η σημερινή του εμφάνιση δεν ήταν κάτω από το μέσο όρο της ομάδας στο 20λεπτο που έπαιξε. Άρα αυτά που κατά κόρον γράφονται βασίζονται κυρίως στο θυμικό και είναι τουλάχιστον υπερβολικά
Εμενα δεν με ξενιζει πλεον η οποια τεχνικη του η η ανικανοτητα του να κερδισει μαχες και να ...
Αγαπητοι Κυριοι.. Επειδη εγω το ξεκινησα.οφειλω να διευκρινησω.. Μιλησα με στενο φιλο πρωην διαιτητη FIFA.. Η αποψη οτι ο παιχτης φευγει πισω απο το κεντρο ειναι 100% σωστη.. ΑΛΛΑ.. Συμφωνα με τα ΝΕΑ δεδομενα της συχρονης τεχνολογιας ΕΙΝΑΙ τελικα Οφσαιντ.. ΚΑΚΩΣ μεν αλλα ΕΙΝΑΙ.. Αυτα λοιπον απο ...