Η αναζήτηση βρήκε 772 εγγραφές
- Παρ 05 Σεπ 2025, 14:03
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 05 Σεπ 2025, 17:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Επειδή το τοπικ αφορά μόνο το μπάσκετ και πρέπει να μιλάμε μόνο για μπάσκετ, κρίνοντας την κίνηση ενός δισεκατομμυρίου για το τμήμα, έχω να πω ότι είναι ευλογία και θα απογειώσει το πολύπαθο τμήμα.
Μπορεί κάποιος να μου πει σε ποίο τοπικ πρέπει να γράψω για τον ύπουλο τρόπο που συστήθηκε ο ...
Μπορεί κάποιος να μου πει σε ποίο τοπικ πρέπει να γράψω για τον ύπουλο τρόπο που συστήθηκε ο ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 17:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Δεν είναι ωραία εικόνα να εκφράζεται ο κόσμος δημοκρατικά; Ίσα ίσα που θα λειτουργούσε και σαν αφύπνιση για τον ΑΣ και προβληματισμό μήπως μια στο εκατομμύριο κάπου εσφαλαν και αυτοί σε κάτι
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 12:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Με εκείνη την ψυχή τον Apenetok τι απέγινε;
Έχει κλείσει κατά πάσα πιθανότητα ανακοινώνεται σήμερα.
Ποιος να εισαι αραγε?
Έλα ντε...
Ρε εσύ blackzone...μιας και η αξιοπιστία σου δεν αμφισβητείται...δεν μας λες και αν όντως πρέπει να περιμένουμε κάτι ακόμα; :D
Η σφύριξαν λήξη ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 12:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάβελ θα τον λέμε να τελειώνουμε.
18 αν δεν κάνω λάθος σημαίνει ότι στα 21 αν όλα έχουν κυλήσει καλά, θα λογίζεται γηγενής όπως και ο Μπαλντε
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 16:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια υποσημειωση.
Χρονικα δεν ξεκινησαμε με Κενι και Τευλορ.
Αν στην μεταγραφικη περιοδο που διανυουμε δεν συνυπολογισουμε και τις κομβικοτατες ανανεωσεις/μεταγραφες των Παβλενκα,Μειτε, Ταισον τοτε αφηνουμε ενα πολυ σημαντικο κομματι απεξω. Και οι 3 θα μπορουσαν να κλεισουν σε οποια ομαδα ηθελαν ...
Χρονικα δεν ξεκινησαμε με Κενι και Τευλορ.
Αν στην μεταγραφικη περιοδο που διανυουμε δεν συνυπολογισουμε και τις κομβικοτατες ανανεωσεις/μεταγραφες των Παβλενκα,Μειτε, Ταισον τοτε αφηνουμε ενα πολυ σημαντικο κομματι απεξω. Και οι 3 θα μπορουσαν να κλεισουν σε οποια ομαδα ηθελαν ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι έγινε ρε παιδιά εμείς είμαστε οι κακοπροαίρετοι βάλτε μας ποινές καντε μας ΜΠΑΝ
Εσείς αγαπάτε πιο πολύ τον ΠΑΟΚ
Τι έγινε χθες τα 12 εκατομμύρια τα είδατε στο γήπεδο;;;; γιατί εγώ δεν τα είδα
Με τόσα λεφτά παίρνεις χαφ επιπέδου Βιτυνια και Χαβερτς
Που λεει ο λόγος δηλαδή
Για να μην πούμε ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιστεύω είναι το Κινεζάκι από Αμερική, κατάλαβε που έμπλεξε και τους παρατάει.
Εντάξει καλός ο χαβαλές και τα παιχνιδάκια αλλά μιλάμε για κάποιες χιλιάδες ψυχές που πονάνε το μπάσκετ 25 χρόνια τώρα.
Αυτή η οικειοποιηση του μπάσκετ είναι καινούργιο φρούτο;
Εγώ που ψοφαω για βόλλευ σε πηγάδι ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 23:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Άστο χεστο...δεν έχουμε λαμβάνειν τίποταpanta έγραψε: Σάβ 06 Σεπ 2025, 22:58 Πάνω σε αυτό με τις μετοχές επειδή έχω και εγώ αλλά δεν έχω καμιά σχέση με το θέμα, η τότε αξία ήταν νομίζω 5 € η μια. Αυτές με κάθε αύξηση ΜΤΚ χάνουν την αξία τους ε?

- Κυρ 07 Σεπ 2025, 09:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Πηγαίναμε για παιχταρά, δεν προλάβαμε τη λίστα μετα οι αρδ μας ειπαν οτι οι προσπάθειες συνεχίζονται για δυνατό φορ παρόλο που δε θα μπει σε λιστα.
Τωρα εγινε στυλ μπραντον μεχρι 24 χρονων.
Αν ειναι να πάρουμε παιχτη που να εχει ιδια γκολ με τσαλοφ ας μην πάρουν καθόλου. Ετσι κ αλλιώς για ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 12:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Οπότε κατά το Μετροκολις τα δύο πρώτα κριτήρια για να έχει κάποιος το προβάδισμα εμπλοκής στα κοινά του ΠΑΟΚ τα πληρεί και ο Αμερικανός
1. Θεσσαλονικευς
2. ΠΑΟΚτσης
Το 3ο κριτήριο στην ισοβαθμία ποιο είναι; Έχει διευκρινιστεί από τον Μίμη Μπούζα;
1. Θεσσαλονικευς
2. ΠΑΟΚτσης
Το 3ο κριτήριο στην ισοβαθμία ποιο είναι; Έχει διευκρινιστεί από τον Μίμη Μπούζα;
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Όση διαφορά είχε όταν μας τα κάνατε Ζέπελιν τόσα χρόνια για τον εξαφανισμένο Ιβάν την ώρα που η ΠΑΕ είχε απρόσκοπτη λειτουργία και ο Ιβάν καθημερινή επαφή με στελέχη και παίκτες και η ομάδα κατακτούσε τίτλους
Αλλά εκεί απαιτούσατε να "εμφανιστεί" στο πόπολο
Αλλά εκεί απαιτούσατε να "εμφανιστεί" στο πόπολο
- Δευ 08 Σεπ 2025, 15:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Κλαιω με το "πρασινα αλογα"
Αγραμματοσυνη σε ολο της το μεγαλειο.
Αγραμματοσυνη σε ολο της το μεγαλειο.
- Δευ 08 Σεπ 2025, 16:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Τωρα σοβαρα καθεστε απο χθες και αναλυετε πληροφορια του Πορκυ; Πιο ευκολα τετραγωνιζεις τον κυκλο
- Δευ 08 Σεπ 2025, 19:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ τις 10 δικές μου τις πουλάω γιατί με νοιάζει μόνο ο κωλος μου και όχι το καλό του ΠΑΟΚ
Ελάτε να τις πάρετε
(σαν άλλος Πρέκας)
Ελάτε να τις πάρετε