Ειναι σεναριο που δουλευεται ολο το καλοκαιρι αλλα ειχα την εντυπωση οτι ειχε εγκαταλειφθει. Ισως αναθερμανθηκε.
@Dimitris_L4 Για το δανεικο χαφ η ενημερωση που εγω ειχα ειναι οτι κατα 90% ηταν αυτος του Αγιαξ (το ειπα και προχθες). Αλλα παρατηρω 2ες σκεψεις σε περιπτωση που ερθει ο Ζαφειρης
Η αναζήτηση βρήκε 773 εγγραφές
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 17:45
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 19:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Δε πιστεύω πως θα δώσει έτσι απλά η Ζενίτ τον βασικό της φορ που έχει 5 γκολ σε 6 συμμετοχές φέτος
Άσε που δε κάνει για τον ΠΑΟΚ φορ με τέτοια νούμερα 😂😂
Εμένα στα αυτιά μου πριν εβδομάδες είχε φτάσει ως πληροφορία που όμως απαιτούσε πολλά πιόνια να κινηθούν...
Για αρχή η Ζενίτ να πάρει ...
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 19:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Το σενάριο που είχα ακούσει ήταν ότι η 1η κίνηση θα είναι Μιτροβιτς στην Ζενίτ. Ο Κασιερα γενικά θέλει να φύγει από Ρωσία
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπράβο στους Τσέχους για την πολιτισμένη αντίδραση.
Τρεχατε τώρα να πάρετε χάφ
Τρεχατε τώρα να πάρετε χάφ
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 06:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Κυριακή 24/8, 21:00, Novasports Prime
Κάθε τοπικ έχει γίνει πεδίο χολής για τον Ραζβαν. Ανυπόφορο
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 14:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Μονο εμεις τρωμε ακυρα ? δεν μπορω να καταλαβω ρε σεις τι δικαιολογιες ειναι αυτες που μας πουλανε.
Τι θα πει τρωμε ακυρα? αυτο σημαινει οτι στοχευσες σε μη ρεαλιστικες μεταγραφες.
Αν εγω δηλαδη εχω μπατζετ 15000 και θελω να παρω βολβο 65 x η αντιστοιχου επιπεδου ε ειναι 100% βεβαιο οτι θα τρωω ...
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Κυριακή 24/8, 21:00, Novasports Prime
Πάλι στο όριο το ματς.
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Σίγουρα το ματς δεν είναι για ασφαλή συμπεράσματα αλλά ο Λοβρεν έδειξε στοιχεία κανονικού ποδοσφαιριστη.
Για να δούμε. Μακάρι
Για να δούμε. Μακάρι
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Χαίρομαι που διαβάζω πως ο Λοβρέν είχε καλή εικόνα, δίνει ελπίδες πως θα καλύψει τη θέση του 4ο στόπερ στα μικρά παιχνίδια και πως με έναν βασικό μεταγραφή θα κλείσει η 5αδα.
Για όσους έχουν παρακολουθήσει τον Τσάπρα του Λεβαδειακού είναι επιθετικογενές μπακ; Θεωρείται θα μπορούσε να καλύτερος του ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 06:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Μετά προφανώς από τον Παβλενκα, πάει για MVP καλοκαιριού. Συνεχόμενα 90λεπτα μετά από σκληρή προετοιμασία και με αυτό το κορμί χωρίς κάποιον αναπληρωματικό χαφ να του δώσει ανάσες. Δύο ακόμα ματς.
Και είναι και τόσο έξυπνος. Τον κοιτάζω λίγο περισσότερο από όλους στα ματς και βλέπεις σε ζωντανή ροή ...
Και είναι και τόσο έξυπνος. Τον κοιτάζω λίγο περισσότερο από όλους στα ματς και βλέπεις σε ζωντανή ροή ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 06:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Δεν θα κρίνω την 25λεπτη συμμετοχή του παρόλο που είχε θετικά στοιχεία.
Μου άρεσε η κοκορομαχια που είχε με το στόπερ τους. Μπήκε μέσα και σε δύο λεπτά είχαν τσαμπουκαλευτει, είχαν βριστει, είχαν ανταλλάξει ποδοσφαιρικά ψιλες. Στην επόμενη φάση το εκνευρισμένο στόπερ παίρνει κίτρινη και αναγκάζεται ...
Μου άρεσε η κοκορομαχια που είχε με το στόπερ τους. Μπήκε μέσα και σε δύο λεπτά είχαν τσαμπουκαλευτει, είχαν βριστει, είχαν ανταλλάξει ποδοσφαιρικά ψιλες. Στην επόμενη φάση το εκνευρισμένο στόπερ παίρνει κίτρινη και αναγκάζεται ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 08:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρεπει να ειμαι ο μονος που εν ετη 2025 οι υποδοχες ολων των παικτων ολων των ομαδων μου προκαλουν θλιψη...
Οχι δεν εισαι. Και εμενα μου φαινεται καπως. Αν και αντιλαμβανομαι οτι εδω εχει καποια ιδιαιτερα χαρακτηρηστικα. Θεωρω οτι σηκωνεται το ολο θεμα σαν ενα τελευταιο μετρο πιεσης μπας και ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 09:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Κολκας ειπε οτι ο χαφ με τον οποιο διαπραγματευομασταν δανεισμο, προεκυψε τελικα και συζητειται η αγορα του.
Θα μου κανει εντυπωση αν προκειται για τον Φιτζ Τζιμ.
Ειπε δε οτι η ομαδα που ηταν να παει ο χαφ εκανε καποια "λαθακια" και δεν το τελειωσε και ετσι εφτασε να διαπραγματευται με τον ΠΑΟΚ ...
Θα μου κανει εντυπωση αν προκειται για τον Φιτζ Τζιμ.
Ειπε δε οτι η ομαδα που ηταν να παει ο χαφ εκανε καποια "λαθακια" και δεν το τελειωσε και ετσι εφτασε να διαπραγματευται με τον ΠΑΟΚ ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 10:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Οικονομιδης στο sport24 σε αρθρο για το ολο χρονικο της μεταγραφης Ζαφειρη, γραφει οτι αυτο που ξεκλειδωσε οριστικα την συμφωνια εναι οτι το μεγαλυτερο μερος εκ των 10εκ, προσφέρονταν να καταβληθεί σχεδόν άμεσα
- Δευ 25 Αύγ 2025, 13:26
- Jump to forum
- Jump to topic
3 κινησεις. Ειναι παραλογο να μιλαμε για πολλα και τρανταχτα κενα οταν χθες ο ΠΑΟΚ κατεβασε 11αδα που δεν ειχε Ντεσποτοφ, Ταισον, Πελκα, Γιακουμακη, Μπαμπα, Κενι.
3 κινησεις μακρυα απο ενα πληρες ροστερ. Τα χαρακτηριστικα του ροστερ ειναι αλλο θεμα και ειναι δεκτο οτι σε καποιους μπορει να μην ...
3 κινησεις μακρυα απο ενα πληρες ροστερ. Τα χαρακτηριστικα του ροστερ ειναι αλλο θεμα και ειναι δεκτο οτι σε καποιους μπορει να μην ...