Η αναζήτηση βρήκε 438 εγγραφές
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Πάντως από κλειστή κάνουλα και ειρωνίες για αφραγκίες μέχρι 11 μυρια πρόταση για έναν παίχτη υπάρχει και η μέση λύση 2,3,4,5 μυρια για έτοιμους κανονικούς παίχτες …να γεμίσει το ρόστερ να πάμε να τους πηδήξουμε όλους
Ξέρω ξέρω ο ξενέρωτος της παρέας
Εγώ καταλαβαίνω αυτό που λες. Θα δώσουμε 11 ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 22:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Για να αντιληφθούμε λίγο το μέγεθος της πρότασης και της προσπάθειας που κάνει ο Ιβάν για αυτή την υπόθεση, αν πραγματοποιηθεί θα είναι η 3η μεγαλύτερη μεταγραφή όλων των εποχών στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Οι πρώτες 5 είναι οι εξής:
1.Ζάχοβιτς/28 ετών/99-00/Ολυμπιακός 13,5 εκατ. ευρώ
2.Ζιοβάνι/27 ετών ...
2.Ζιοβάνι/27 ετών ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 22:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακράν το μήνυμα του καλοκαιριούgk.box16 έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 22:43 Μια φορά θέλουμε να δώσουμε λεφτά ρε μλκες της Σλάβια κάνετε μας τη χάρη για όνομα του θεού
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να αντιληφθούμε λίγο το μέγεθος της πρότασης και της προσπάθειας που κάνει ο Ιβάν για αυτή την υπόθεση, αν πραγματοποιηθεί θα είναι η 3η μεγαλύτερη μεταγραφή όλων των εποχών στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
2.Ζιοβάνι/27 ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 07:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ επιμένω να λεω....σε αυτή την υπόθεση κοιτάξτε το δάσος.
Ανεξάρτητα από την κατάληξη της υπόθεσης
Ανεξάρτητα από την κατάληξη της υπόθεσης
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 11:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Απο την στιγμη που ο προεδρος της Σλαβια μπαινει σε συζητησεις δικαιουμαστε να ειμαστε ενα τσικ πιο αισιοδοξοι.
Επιπροσθετα ο παικτης ειναι 100-0 με την μερια μας και θα πιεσει (τωρα το γιατι μην ρωτατε. Θα τον στειλουμε σε ενα γιατρο μολις ερθει :D ).
Συνηθως 9 στις 10 φορες πιεση απο παικτη ...
Επιπροσθετα ο παικτης ειναι 100-0 με την μερια μας και θα πιεσει (τωρα το γιατι μην ρωτατε. Θα τον στειλουμε σε ενα γιατρο μολις ερθει :D ).
Συνηθως 9 στις 10 φορες πιεση απο παικτη ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 11:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάλιστα
Υποχρεωτική ρήτρα λένε οι Μεξικάνοι για Γιακουμάκη !
Στην αρχή ήμουν στεναχωρημένος με το άκουσμα του ονόματος !
Όσο περνάει ο καιρός και το σκέφτομαι ίσως είναι τοπ λύση μαζί με έναν ακόμα καλό φορ και διώξιμο του Ρασπουτιν !
Ζαφείρι έλα στην Παοκαρα
Εμεις εχουμε ηδη δει Ζαφειρι στην ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειμαι και εγω της αποψης οτι επιβαλλεται να εχουμε 5αδα στα χαφ. Ομαδα με τοσα πολλα ματς στην σεζον δεν γινεται να διατηρηθει φρεσκια διαφορετικα
Θεωρω οτι ο Τσοπουρογλου δεν υπολογιζεται για την Α ομαδα (αλλωστε το παιδι ανεβηκε να βοηθησει στην προετοιμασια). Για τον Θυμιανη ουτε λογος.
Θα ...
Θεωρω οτι ο Τσοπουρογλου δεν υπολογιζεται για την Α ομαδα (αλλωστε το παιδι ανεβηκε να βοηθησει στην προετοιμασια). Για τον Θυμιανη ουτε λογος.
Θα ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Τοσκιτσης λεει πάμε για 2 χαφ και για δεύτερο παίζει δυνατά του λοκονγκα
Εντάξει, έχουμε αρχίσει να ξεφεύγουμε τελείως :D
Και Ζαφείρη και Λοκόνγκα; Μου ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό.
Πάντως και ο Βέλγος είναι καλός παίχτης, στο στυλ είναι πολύ κοντά με τον Glen Camara ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 14:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ζαφείρης βέβαια είναι έτοιμος παίκτης. Το 22 δεν λέει κάτι
Δεν είναι κίνηση εντυπωσιασμού.
Και επίσης ναι αυτό είναι το επίπεδο που θέλουμε να παίζει ο ΠΑΟΚ στις μεταγραφές.
Όπως ο γαύρος πχ που βγαίνει είδηση ότι πήρε με 8εκ τον στρεφεντζα και δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν
Δεν είναι κίνηση εντυπωσιασμού.
Και επίσης ναι αυτό είναι το επίπεδο που θέλουμε να παίζει ο ΠΑΟΚ στις μεταγραφές.
Όπως ο γαύρος πχ που βγαίνει είδηση ότι πήρε με 8εκ τον στρεφεντζα και δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 15:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο πάτερ τελικά επιβεβαιώνει το και ο ένας και ο άλλος...
Απασφαλισε ο Ιβάν.
Φορ που να παίζουμε άραγε; Λογικά από Ρωσία;
Απασφαλισε ο Ιβάν.
Φορ που να παίζουμε άραγε; Λογικά από Ρωσία;
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 17:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι διαπραγματευσεις παντως οπως λεγεται γινονται σε υψηλοτατο επιπεδο. Στην Τσεχια λενε οτι βρισκεται η οικογενεια δειγμα του ποσο πολυ κυνηγανε την μεταγραφη.
Ειναι σιγουρα μια ιστορικη στροφη, μακαρι να ερθει και το επιθυμητο αποτελεσμα για να αποτελεσει και μια ιστορικη μερα.
Η αμηχανια των ...
Ειναι σιγουρα μια ιστορικη στροφη, μακαρι να ερθει και το επιθυμητο αποτελεσμα για να αποτελεσει και μια ιστορικη μερα.
Η αμηχανια των ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 17:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω ξερω οτι οποιος δεν θελει να πουλησει δεν συζηταει εξ αρχης. Ποσω μαλλον να παει στην Τσεχια αντιπροσωπεια της αλλης ομαδας
Επισης οταν εχεις ορισει τιμη πωλησης τα 14 και η αλλη ομαδα φτανει στα 12 + ποσοστο μεταπωλησης, ξερεις και εσυ ο ιδιος οτι δυσκολα υπαρχει επιστροφη.
Πραγματικα δεν βλεπω ...
Επισης οταν εχεις ορισει τιμη πωλησης τα 14 και η αλλη ομαδα φτανει στα 12 + ποσοστο μεταπωλησης, ξερεις και εσυ ο ιδιος οτι δυσκολα υπαρχει επιστροφη.
Πραγματικα δεν βλεπω ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Σχεδον πανηγυριζεις που για την ωρα δεν εγινε. Τι σχεδον δηλαδη...charisiad έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:14 Ξερω οτι με ΤΕΛΗ Μυστακιδη θα χαμε ηδη Ζαφειρη και γηπεδο. Οσο για τον Ιβαν δυσκολα μεγαλους στοχους, θα δουμε τι θα πει αυριο Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Ζαφείρη παλικάρι μου αυριο στην προπόνηση τα σουτ στα πουλιά, οι πάσες στην κερκίδα και τα 100μετρα σε 3 λεπτά...
Σας έχει πιάσει από το λαρύγγι ρε κερατάδες. Που θα πάει; Θα λυγίσετε. Ότι μικροδιαφορα και αν βάλετε στο τραπέζι
Σας έχει πιάσει από το λαρύγγι ρε κερατάδες. Που θα πάει; Θα λυγίσετε. Ότι μικροδιαφορα και αν βάλετε στο τραπέζι