Ναι αλλά νομίζω πλέον είναι προφανές και ποιόν φωτογραφίζουν. Όσο τρελό και να ακούστηκε στην αρχή.
Εγώ πάντως που προφανώς έχετε καταλάβει πόσο υποστηρικτικός είμαι στην ΠΑΕ :) , λέω ότι οι προσδοκίες του κόσμου αυξάνονται στο Θεό με τέτοια άρθρα και φήμες.
Ακόμα και εγώ, έστω και αν η υπόθεση του ...
Η αναζήτηση βρήκε 444 εγγραφές
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 07:09
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 08:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
100% μαζι σου σε αυτο.
Ομως η ομαδα εχει αναγκη την ενισχυση και σιγουρα πρεπει να δοθει ενα σημαντικο ποσο.
Αυτο που λεω ειναι οτι εφοσον εγινε η κινηση να δοθουν τα 11εκ, περιμενω ακομα και να χαλασει του χαφ, ενα μεγαλο μερος των χρηματων αυτων να δοθει για την ενισχυση.
Γιατι ναι μεν η αγορα 2 ...
Ομως η ομαδα εχει αναγκη την ενισχυση και σιγουρα πρεπει να δοθει ενα σημαντικο ποσο.
Αυτο που λεω ειναι οτι εφοσον εγινε η κινηση να δοθουν τα 11εκ, περιμενω ακομα και να χαλασει του χαφ, ενα μεγαλο μερος των χρηματων αυτων να δοθει για την ενισχυση.
Γιατι ναι μεν η αγορα 2 ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 10:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο μεταξύ ας πάρουμε ότι ισχύει για τον Ζαφείρη...
Ας πούμε ότι θέλει για κάποιο λόγο να αφήσει το Τσου Λου για να έρθει Ελλάδα
Ας πούμε όντως δίνουμε τα λεφτά για την αγορά του
Ας πούμε ότι του δίνουμε 1,5 μύριο συμβόλαιο
Γιατί να μην πάει στον βαζελο που ψάχνει εκεί παίκτη και σίγουρα ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 12:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Για το Ζαφείρη δε δίνω πιθανότητες λόγω νοοτροπίας ΠΑΕ ΠΑΟΚ του Ιβαν Σαββίδη. Πλέον, αν λειτουργουσαμε σωστά ως κλαμπ, εφόσον πουλάμε άνετα πάνω από 12εκ, θεωρώ ότι η κίνηση δεν έχει ρίσκο. Τον αγοράζεις 12εκ, σου δίνει 2 ποιοτικά χρόνια και μετά σου ζητάει μεταγραφή και τον πουλάς 12εκ+. Άρα ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 12:18
- Jump to forum
- Jump to topic
1.8 θα ειναι ο μισθος του Γιακουμακη ρε παιδια. Τωρα ναι ετσι οπως το εγραψαν το νοημα ειναι οτι ναναι...
Παντως το ταβανι του 1,5 τρυπησε και αυτο απο μονο του ειναι κατι θετικο.
Παντως το ταβανι του 1,5 τρυπησε και αυτο απο μονο του ειναι κατι θετικο.
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 12:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Δες το δασος rene...οτι εσπασε επιτελους το ταβανι του 1,5.
Ασε το δεντρο για την ωρα.
Ασε το δεντρο για την ωρα.

- Σάβ 09 Αύγ 2025, 14:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα ποντιακό κεφάλι δρόμοςΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:53 Πως πήγαμε από την ανάγκη πώλησης του Ντέλια λόγω έλλειψης ρευστότητας, στην πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Λίγκας. Πραγματικά δεν βγαίνει κανένα νόημα σε όλα αυτά.
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 15:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Κ εσυ πως το εμαθες αν επιτρεπεται?
Ούτε εγώ έχω μάθει ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής αλλά ας πούμε πως έχω κάτι σαν γνωστό μου, τώρα τι δουλειά κάνει αυτός για τον ΠΑΟΚ κτλπ δεν θέλω να αναφέρω αλλά είναι έμπιστη πηγή.
"Ας πούμε ότι έχω κάτι σαν γνωστό μου" :lol: . Τον γνωστό τον είχες ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 15:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι αλλά δυστυχώς το ποδόσφαιρο δεν είναι American football να τον κάνουμε αλλαγή μόνο όταν κάνουμε επίθεση
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 17:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο καθενας μαθαινει πραγματα με καποιο τροπο. Ενα μεγαλο χωριο ειμαστε
Αυτο που εγω μπορω να πω ειναι οτι με τιποτα αυτο ειδικα το καλοκαιρι ετσι οπως εξελισσοταν, δεν περιμενα οτι θα ερχοταν αυτη η μερα.
Μην παρασυρω κανεναν...δεν μιλαω ουτε για συμφωνιες ουτε για τιποτα.
Μιλαω μονο για την ...
Αυτο που εγω μπορω να πω ειναι οτι με τιποτα αυτο ειδικα το καλοκαιρι ετσι οπως εξελισσοταν, δεν περιμενα οτι θα ερχοταν αυτη η μερα.
Μην παρασυρω κανεναν...δεν μιλαω ουτε για συμφωνιες ουτε για τιποτα.
Μιλαω μονο για την ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 17:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μονο ανησυχητικο ειναι οτι δεν εχει συμετασχει ακομα ο πατερ σε αυτο το παρτυ για Ζαφειρη 

- Σάβ 09 Αύγ 2025, 18:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά δεν έχω την απαίτηση να έρθει ο Ζαφείρης και ο Χ Ζαφείρης με τόσα λεφτά. Θα ήταν ανόητο.
Απλά έχω την απαίτηση, αφού υπάρχει όπως φαίνεται η διάθεση ενίσχυσης, και σημαντικής μάλιστα, να έρθουν 2 (συν ένας φορ αν φύγει ο Τσαλοφ) παίζουμενοι παίκτες που ταιριάζουν στα θέλω του προπονητή ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 18:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω απλα θα πω οπως ειπα και για το 1.8 του Γιακουμακη, οτι ασχετα με την καταληξη για το χαφ, το δασος που πρεπει να δουμε, ειναι η διαφοροποιηση της μεταγραφικης πολιτικης και η αλλαγη στο μοτιβο των τελευταιων χρονων.
Αντιλαμαβανομαι βεβαια οτι σε πολλους, χωρις απτο αποτελεσμα ολα αυτα φανταζουν ...
Αντιλαμαβανομαι βεβαια οτι σε πολλους, χωρις απτο αποτελεσμα ολα αυτα φανταζουν ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 19:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Να δίναμε κατευθείαν 13 ε;ReignMan έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 19:27 Ε θα σκασω αν δεν το πω. Δηλαδη ζητανε 10-12 και καναμε προταση 9?![]()
![]()
![]()
Έτοιμος για διαπραγματεύσεις είσαι...
Και βασικά όχι.
Δεν κάναμε πρόταση 9.
Για την ακρίβεια δεν έχουμε κάνει μόνο μια πρόταση.
Κρατιεμαι κρατιεμαι αλλά έχει και η ειρωνία οριο
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι λες ρε παιδί μου..... έγινε και 2η πρόταση;;;
Κανένας πονηρός εδώ να βάλει μεγάλα χαχανογελια;;; Αυτά που χαρακτηρίζουν τους κουτούς
Κανένας πονηρός εδώ να βάλει μεγάλα χαχανογελια;;; Αυτά που χαρακτηρίζουν τους κουτούς