Η αναζήτηση βρήκε 448 εγγραφές

Return

από nunies4
Σάβ 02 Αύγ 2025, 16:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

makispaspartou έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:47 Ρε συ prist αυτόν τον ανέφερε ο Στεργιάδης πριν κάνα δυο μέρες .. εκτός κι αν εννοείς άλλον ..
Ναι σας το ειχα μεταφερει εδω οτι αναφερθηκε απο τον Στεργιαδη και ειχαμε ξαφνιαστει ολοι γιατι δεν ειχε ξανακουστει.
Δεν ηταν στην 3αδα Κρααλ-Γκλεν Καμαρα και Νταχουντ.
από nunies4
Σάβ 02 Αύγ 2025, 16:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: 71. Brandon Thomas Llamas

Σεβασμος Σεβασμος Σεβασμος!!!
Η ιστορια εγραψε.
Κανεις δεν θα ξεχασει οτι στο μεγαλυτερο ματς της ιστοριας μας φωναξες εμφατικα παρων με γκολ και ασιστ.

Και ησουν και παραμενεις μια υπεροχη τυπαρα.
Καλη συνεχεια
από nunies4
Σάβ 02 Αύγ 2025, 16:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Εχεις κανενας εικονα γι αυτους που κλεινει ο βαζελος??ο μπουτα απο τα δικα μας ματς δε μου γεμισε το ματι...τν αλλον τν ξερει κανενας??

Ολοι σαπάκια είναι. Μόνο αυτοί που περιμένουμε, και περιμένουμε, και ξανα περιμένουμε, να έρθουν σε εμάς ειναι παιχταράδες.

That's the spirit. Όμορφα ...
από nunies4
Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:16
Jump to forum
Jump to topic

Ποιός εμπλέκεται στις διαπραγματεύσεις είναι το πρόσωπο κλειδί στο να έρθει πανωραφίσιος παίκτης. Και πέρυσι ξεκινήσαμε με τις πρώτες επιλογές για να καταλήξουμε σε πρώην ποδοσφαιριστές, σε παλτά ή χαμηλού επιπέδου προσθήκες.

Ξέρει κανείς τί γίνεται με τον Ζήση;

Την Παρασκευη ο Κολκας ειπε οτι ...
από nunies4
Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:45
Jump to forum
Jump to topic

tsaousila1234 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:43 συγγνωμη για το ,,πρηξιμο αλλα παμε μαλλον για τον χανιμπαλ
με επιφυλαξη ετσι οπως γιναμε τελευταια
αλλα βαδιζουμε προς τον τυπο ( τωρα ποσο καλος κλπκλπ ) αλλοι θα ενημερωσουν
Με αυτο το ονομα μας κανει οτι και ναναι :D
από nunies4
Σάβ 02 Αύγ 2025, 18:12
Jump to forum
Jump to topic

Εμενα πιο πολυ μου ταιριαζει ο Λοκονγκα στην περιγραφη και του Στεργιαδη αλλα και της Φορτσα.
από nunies4
Σάβ 02 Αύγ 2025, 19:01
Jump to forum
Jump to topic

Το καλο ειναι οτι αυτη η Μπεργκερ οντως μοιαζει πολυ μετρια.
Εντος εδρας ηττα στην πρεμιερα με εμφανιση επιεικως κακη
από nunies4
Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:36
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδί μου την απαίτηση να την καταλάβω, την δυσφορία να την καταλάβω, ακόμα ακόμα και την γκρίνια.
Αλλά η συνεχής ειρωνία....αναγουλα μόνο
από nunies4
Κυρ 03 Αύγ 2025, 08:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Ισως θα επρεπε να κλειδωσει μεχρι την Παρασκευη και τις εξηγησεις του ΑΣ.
Σε αυτη την φαση δεν νομιζω οτι υπαρχει ουτε ενας που να μην εχει καταθεσει την αποψη του και μαλιστα πολλες φορες.
Για αποφυγη αυξησης της εντασης ισως καλο θα ηταν μια "εκεχειρία" μεχρι την Παρασκευη.
από nunies4
Κυρ 03 Αύγ 2025, 08:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Το εκεχειρια ειναι ακυρη λεξη οντως.
Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι εχουν ειπωθει απο ολους τα ΠΑΝΤΑ εδω και τοσες μερες.
Μονο εντασεις θα φερνει η επαναληψη μεχρι την Παρασκευη
από nunies4
Κυρ 03 Αύγ 2025, 10:07
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ επειδή δεν αμφισβητώ τα γραφόμενα του Ολλανδού ο οποίος έχει αποδείξει ότι λέει μόνο πράγματα που ξέρει, αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι προσπαθούμε όποια περίπτωση κυνηγάμε να την φέρουμε σε αυτό το όριο των 4εκ.
Οτιδήποτε ξεφεύγει παγώνει.

Αυτό έγινε και με τον Κρααλ που σύμφωνα με τους ...
από nunies4
Κυρ 03 Αύγ 2025, 13:29
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ μετά το επικό "η ομάδα κέρδισε χρόνο", πρέπει να είμαστε οι πρώτοι στην παγκόσμια ιστορία που κέρδισαν χρόνο μην προλαβαίνοντας να κάνουν κάτι , το "η δουλειά του Λουτσεσκου είναι να κάνει ομάδα μ αυτούς που έχει" άρα στην στραβή αυτός θα φταίει, πλέον περιμένω και το "ο Σαββιδης δεν ρίχνει ...
από nunies4
Κυρ 03 Αύγ 2025, 13:30
Jump to forum
Jump to topic

γιακουμακης η ντουξ ο στραικερ εντωμεταξυ παλι βρωμισε ο Λαριν που θεωρητικα ηταν εκτος αλλα επανηλθε εκει καταληξαμε σαυτους
αλλα παμε για Γιακουμακη 90%

στα χαφ τωρα βελτεσεν παιζει σοβαρα το ανεφεραν και αλλα παιδια εδω υπαρχει νταλαβερι εδω και καιρο και εγω εδωσα εναν Ηannibal !! ουτε ...
από nunies4
Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:05
Jump to forum
Jump to topic

Εχω καλο προαισθημα για αυτην την μεταγραφη. Εκτος ολων των αγωνιστικων προσοντων που αναφερθηκαν και χθες και την θεση Ελληνα στην λιστα, μην ξεχναμε οτι ειναι χρονια μουντιαλ και θα παλεψει σαν σκυλος για μια θεση.

Το "δανεικος" χτυπαει το καταλαβαινω αλλα αν ξεκλειδωνει τις υποθεσεις του χαφ και ...
από nunies4
Κυρ 03 Αύγ 2025, 19:42
Jump to forum
Jump to topic

paoki19 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 19:32 Σκέψου να έφερναν Γιακουμάκη οι τρεις από κάτω, τι θα έγραφαν τα sites. Τώρα απλά μια απλή αναφορά...
Αυτό είναι βέβαιο...
Θα είχαν βγεί ήδη οι πρώτοι θερμικοί χάρτες και ότι στην καριέρα του έχει περίπου +20 goals vs xgoals διαφορά