Τη μια είναι κακός ο Ιβάν και δεν φταίει ο Τέλης.
Την άλλη είναι κακός ο Χατζόπουλος και δεν φταίει ο Τέλης.
Εγώ ξέρω ότι 6 μήνες τώρα που μπήκε ο Τέλης στη ζωή μας τα αρκιδια μας έχουν γίνει τουμπανα.
Αν ο Τέλης ήθελε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, θα τον αγόραζε. Ακόμα και με παράξενη συμφωνία, θα τον ...
Η αναζήτηση βρήκε 176 εγγραφές
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Εγώ άσχετα με το τι θα γίνει όχι απλά επιφυλακτικός είμαι, δεν τον θέλω κιόλας τον κύριο Τέλη. Άσχετα αν έχει λεφτά αν αλλάξει επίπεδο τον ΠΑΟΚ και όλα αυτά. Πάντα μετράει και ο τρόπος.
Χίλιες φορές Χατζοπουλος για μένα.
Δεδομένα εμφανίστηκε και ήταν σε επαφή με την κυβέρνηση.
Δεδομένα πήγε να τη ...
Χίλιες φορές Χατζοπουλος για μένα.
Δεδομένα εμφανίστηκε και ήταν σε επαφή με την κυβέρνηση.
Δεδομένα πήγε να τη ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει καταφέρει πάντως κάθε λογικός άνθρωπος να τον κοιτάζει με καχυποψία και σαν Δούρειο ίππο και όχι σαν ευεργέτη, επενδυτή κτλ.
Και αυτό δεν αλλάζει αν θα μου φέρει αύριο τον Ντονσιτς και τον Γιοκιτς. Θα φανεί με τις κινήσεις του και τη στάση του σε βάθος χρόνου.
Ποιοι είστε εσείς οι ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 13:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης Μεγαλομέτοχος ΚΑΕ ΠΑΟΚ
σακουλεψου την, ζουμπαδιασου, και τα λεμε εν καιρω.
- Τετ 10 Δεκ 2025, 12:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Sorry φιλε, αλλα η κουβέντα ξεκίνησε από τους εγωισμούς αυτών που "τον ήθελαν", και είχαν αναλάβει εργολαβία τον τοξικό διχασμό από το καλοκαίρι.
Ας πάμε παρακάτω γιατί ο περισσότερος κόσμος ούτε "τον ήθελε" ούτε "δεν τον ήθελε".
Προκοπη στο μπάσκετ (όπως και σε όλα τα αθλήματα) θέλουμε και ...
Ας πάμε παρακάτω γιατί ο περισσότερος κόσμος ούτε "τον ήθελε" ούτε "δεν τον ήθελε".
Προκοπη στο μπάσκετ (όπως και σε όλα τα αθλήματα) θέλουμε και ...
- Τετ 10 Δεκ 2025, 12:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ προσωπικα σοβαροτητα τιμιότητα και ήθος από όλους θέλω
Ειδικά από θεσμούς
Οποιοσδήποτε έστω απλά υπονοεί ότι η σελίδα εξυπηρετεί συμφέροντα ή έχει ατζέντα, αποχωρεί από εδώ και πάει στο Τουίτερ με τους καθαρούς ΠΑΟΚτσηδες.
Ούτε μίση, ούτε αντεγκλήσεις.
Εσείς μπορεί να ειρωνευεστε, αλλά ...
Ειδικά από θεσμούς
Οποιοσδήποτε έστω απλά υπονοεί ότι η σελίδα εξυπηρετεί συμφέροντα ή έχει ατζέντα, αποχωρεί από εδώ και πάει στο Τουίτερ με τους καθαρούς ΠΑΟΚτσηδες.
Ούτε μίση, ούτε αντεγκλήσεις.
Εσείς μπορεί να ειρωνευεστε, αλλά ...
- Τετ 10 Δεκ 2025, 18:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειμαστε στην κορυφαια φαση της 100χρονης ιστοριας μας. Σαν απο θαυμα ακρως ΠΑΟΚτσιδικο, θα περασουμε το κατωφλι των 100 μας χρονων, με οχι εναν ,αλλα δυο οικονομικους γιγαντες
Εντάξει, έχει ένα... "ύψος" ο κ. Σαββίδης αλλά δεν τον λες και γίγαντα. Μεταξύ μας είμαστε.
μεταξυ μας στο υψος ...
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 11:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
H Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. εχει πρόεδρό μακάρι να κάνει ο ΚυρΙός Τέλης τα μισά από ότι εχεί κάνει στο ποδόσφαιρο ο ΙΒΑΝ.
- Σάβ 17 Ιαν 2026, 15:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Α ρε Χατζόπουλε και όσο σκέφτομαι τι σου έσυρε όλο το ΠΑΟΚτσηδικο σύστημα. Κρίμα πολύ κρίμα, χάσαμε την ταυτότητα μας.
- Σάβ 17 Ιαν 2026, 17:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν περιμένετε από ανρθωπο που έβαλε τον ΠΑΟΚ πάω από την οικογένεια του και έτρεχε μέσα έξω με τον ΠΑΟΚ χωρίς κέρδος να φορτωθεί και 2 εκ να το κοιτάξετε με κάποιον ειδικό. Που έχετε το θράσος μερικοί γιατί η προθεσμία ήταν 15 /1 και έστειλε εξώδικο 16/1 να το κρατήσει μέσα του, θαρρείς και μιλάμε ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 15:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Ο Θεσσαλονικευς παλι εκτίθεται εναντι του τσετσένου.
Μετά εμεις φταίμε και θέλουμε το κακο του μπάσκετ και ειμαστε πληρωμενοι απο τον πατερούλη. Τέλη, συγκεντρώσου μπρο
Μετά εμεις φταίμε και θέλουμε το κακο του μπάσκετ και ειμαστε πληρωμενοι απο τον πατερούλη. Τέλη, συγκεντρώσου μπρο
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 15:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι ναι αυτα ρε? Στο Χατζοπουλο που πρεπε να τον εχετε άγαλμα εξω απ το παλατακι?
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ?
Στραβα το πας κυρ Τελη κι ο ΠΑΟΚτσης δε τη γουσταρει την αδικια.Την εχει νοιωσει στο πετσι του δεκαετιες και τη συχαινεται.Να τα βρασω τα λεφτα σας.
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ?
Στραβα το πας κυρ Τελη κι ο ΠΑΟΚτσης δε τη γουσταρει την αδικια.Την εχει νοιωσει στο πετσι του δεκαετιες και τη συχαινεται.Να τα βρασω τα λεφτα σας.
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 19:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφού έχει Προυφ Οφ Φαντς ο πρόεδρος ρε παιδιά...
Αφού αγαπάει το μπάσκετ...
Αφού είναι ΠΑΟΚ από τα γεννοφασκια του και πάντα ήθελε να ασχοληθεί..
Αφού τον νοιάζει μόνο το καλό της ομάδας και όχι το γήπεδο και το λιμάνι...(Μην ακούτε ότι έκανε εταιρεία ειδικού σκοπού "Νεα Τούμπα", αυτά είναι ...
Αφού αγαπάει το μπάσκετ...
Αφού είναι ΠΑΟΚ από τα γεννοφασκια του και πάντα ήθελε να ασχοληθεί..
Αφού τον νοιάζει μόνο το καλό της ομάδας και όχι το γήπεδο και το λιμάνι...(Μην ακούτε ότι έκανε εταιρεία ειδικού σκοπού "Νεα Τούμπα", αυτά είναι ...
- Παρ 23 Ιαν 2026, 09:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Θέση "μάχης" βρήκε , αφού δεν ...ευοδώθηκε η αποπομπή
Αλλα μέχρι στιγμής , στην σκακιέρα ακολουθείς , ΔΕΝ (ΠΡΟ)ΗΓΕΙΣΑΙ
Τα 2 ...χάρισμά σου
Αλλα μέχρι στιγμής , στην σκακιέρα ακολουθείς , ΔΕΝ (ΠΡΟ)ΗΓΕΙΣΑΙ
Τα 2 ...χάρισμά σου
- Παρ 23 Ιαν 2026, 14:02
- Jump to forum
- Jump to topic
M'αρέσει που λέτε κάποιοι "χαρισέ τα, Ιβάν". Λες και βγαίνουν απο την τσέπη σας. Τώρα αν γράψω τίποτα βαρύ θα φάω μπάν.
Όλοι μόστρα με τα λεφτά του Ιβάν κάνανε και κάνουνε, ΑΣ, ΚΑΕ, Βόλει ΟΛΟΙ.
Δώστε ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ.
Όλοι μόστρα με τα λεφτά του Ιβάν κάνανε και κάνουνε, ΑΣ, ΚΑΕ, Βόλει ΟΛΟΙ.
Δώστε ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ.