Η αναζήτηση βρήκε 45 εγγραφές
- Τετ 08 Οκτ 2025, 09:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Ρε εδώ μήνυμα επιφύλαξης παντός νομίμου δικαιώματος έστειλε η ΠΑΕ, και παρουσιαστηκε μετά κραυγών και υστέρων σε πανελλήνια μετάδοση ως ευθεία απειλή για τη ζωή τους. ΜΟΝΟ παρασκηνιακές πράξεις μπορεί να κάνει η ΠΑΕ, τις οποίες αν κάνει, φαντάζομαι δεν θα τις μαθαίναμε. Και δεν εννοώ παράνομες ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 09:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα! Το καλοκαίρι που τα φωνάζαμε όμως τρώγαμε τα μπαν το ένα πίσω από το άλλο .
Εμείς δεν ήμασταν ΠΑΟΚ ήταν ο μπλιετ-4 και κάποιοι εδώ μέσα είχατε ευαισθησία για την ελευθερία του λόγου .
Στο αγωνιστικό πάλι αυτός που μας παράτησε δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί τον Αλαφούζο και τον ραλιστα ενώ ο ...
Εμείς δεν ήμασταν ΠΑΟΚ ήταν ο μπλιετ-4 και κάποιοι εδώ μέσα είχατε ευαισθησία για την ελευθερία του λόγου .
Στο αγωνιστικό πάλι αυτός που μας παράτησε δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί τον Αλαφούζο και τον ραλιστα ενώ ο ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 09:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Πλεον καταλαβαινει κ ο καθε δυσπιστος οτι ο στοχος ειναι να μην κανει το γηπεδο ο Ιβαν...ποιος?? ο ΙΒΑΝ....
ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...
ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 10:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Το αισχρό τους ύφος με τα γελακια και τις ειρωνίες είναι προσβολή σε ΕΜΑΣ, όλως ακριβώς όλες τους οι πράξεις και δηλώσεις από τον Ιούνιο. Όχι προς τον Σαββίδη
Τη δική μας αξιοπρέπεια προσβάλλουν Ε ΠΙ ΤΗ ΔΕΣ
Είναι τόσο λίγοι και γελοίοι ώστε ούτε καν καταλαβαίνουν τι κάνουν και με πόσο ελεεινά ...
Τη δική μας αξιοπρέπεια προσβάλλουν Ε ΠΙ ΤΗ ΔΕΣ
Είναι τόσο λίγοι και γελοίοι ώστε ούτε καν καταλαβαίνουν τι κάνουν και με πόσο ελεεινά ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 14:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Τρυπιμα με γνωστές πρακτικές κατσαρή ήταν, με βρώμικo πόλεμο από ΜΜΕ της πόλης και αν η μπάλα πήγαινε δοκάρι και έξω, ή δεν το παστελωνε ο Κάμαρα με του μπερκεραδες θα είχαμε δυσάρεστες καταστάσεις, ένα ντου μακρυά ήταν η φαση. Η πορεία τη ομάδας έκανε αρκετούς να βγάλουν τις παροπιδες του ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 14:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Πουλα και φυγε .
Και φυγε μακρια.
Κανα ερημικο νησι στον ειρηνικο να μην ξανακουσεις για ΠΑΟΚ ,να γλιτωσεις.
Τη μια μερα ηρωας την αλλη .....
Αηδια καταντησαμε.
Και φυγε μακρια.
Κανα ερημικο νησι στον ειρηνικο να μην ξανακουσεις για ΠΑΟΚ ,να γλιτωσεις.
Τη μια μερα ηρωας την αλλη .....
Αηδια καταντησαμε.
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Μετά από τόσους μήνες που έχουμε γίνει κ*λος η πρώτη δήλωση Μυστακίδη (και αυτή σαν Alpha Group και κάτι παρόμοιο) ήταν εκβιασμός «αν θα πάρουμε την ΚΑΕ…» και εμείς πρέπει να παραμείνουμε ισαποστάκιδες;
Τον Χατζόπουλο 5 χρόνια δεν τον ξέρουμε, η ΚΑΕ βγάζει συνεχείς ενημερώσεις-ανακοινώσεις αλλά ...
Τον Χατζόπουλο 5 χρόνια δεν τον ξέρουμε, η ΚΑΕ βγάζει συνεχείς ενημερώσεις-ανακοινώσεις αλλά ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ λοιπόν κάτι τέτοια Αμερικανάκια, τα βλέπω σαν το ενοχλητικό σκουπιδάκι που έχει κάτσει εκεί πίσω στο φάρυγγα και περιμένεις απλά να σου έρθει η καλή η χλέπα για να το αποβάλεις.
Το συγκεκριμένο τυπάκι λοιπόν, ακόμα και μεγαλομέτοχος να γίνει στο μπάσκετ, προσωπικά σαν αυτό το σκουπιδάκι θα το ...
Το συγκεκριμένο τυπάκι λοιπόν, ακόμα και μεγαλομέτοχος να γίνει στο μπάσκετ, προσωπικά σαν αυτό το σκουπιδάκι θα το ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 21:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Δύο λόγια σχετικά με το θέμα.
Είμαι αηδιασμένος από την ελλιπής ενημέρωση των ασπρόμαυρων ΜΜΕ. Τόσα χρόνια δεν είχα διαβάσει πουθενά ότι τα χρήματα που δίνει ο Σαββίδης στην ΚΑΕ είναι δανεικά. Όπως σε όλους μας - έτσι και σε εμένα - μου είχε δημιουργηθεί η εντύπωση πως ο Ιβάν έκανε δωρεές στην ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Χατζόπουλος δε θέλει να πάρει τα λεφτά του και να ησυχάσει. Παλιοεγωιστής και φυτευτος.
Ο "πάτερουλης" δεν θα μπορούσε θεωρητικα αν ήθελε να μετοχοποιησει τα 2+ μύρια αύριο για να βάλει εμπόδια.
Όλοι να του βάζουν εμπόδια αυτού του ευεργετη.
Ρε δώστε του οικόπεδα να χτίσει να τελειώνει η ...
Ο "πάτερουλης" δεν θα μπορούσε θεωρητικα αν ήθελε να μετοχοποιησει τα 2+ μύρια αύριο για να βάλει εμπόδια.
Όλοι να του βάζουν εμπόδια αυτού του ευεργετη.
Ρε δώστε του οικόπεδα να χτίσει να τελειώνει η ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Νταπηκε και η ντροπή εδώ μέσα ΚΑΙ Σημερα
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Τη μια είναι κακός ο Ιβάν και δεν φταίει ο Τέλης.
Την άλλη είναι κακός ο Χατζόπουλος και δεν φταίει ο Τέλης.
Εγώ ξέρω ότι 6 μήνες τώρα που μπήκε ο Τέλης στη ζωή μας τα αρκιδια μας έχουν γίνει τουμπανα.
Αν ο Τέλης ήθελε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, θα τον αγόραζε. Ακόμα και με παράξενη συμφωνία, θα τον ...
Την άλλη είναι κακός ο Χατζόπουλος και δεν φταίει ο Τέλης.
Εγώ ξέρω ότι 6 μήνες τώρα που μπήκε ο Τέλης στη ζωή μας τα αρκιδια μας έχουν γίνει τουμπανα.
Αν ο Τέλης ήθελε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, θα τον αγόραζε. Ακόμα και με παράξενη συμφωνία, θα τον ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ άσχετα με το τι θα γίνει όχι απλά επιφυλακτικός είμαι, δεν τον θέλω κιόλας τον κύριο Τέλη. Άσχετα αν έχει λεφτά αν αλλάξει επίπεδο τον ΠΑΟΚ και όλα αυτά. Πάντα μετράει και ο τρόπος.
Χίλιες φορές Χατζοπουλος για μένα.
Δεδομένα εμφανίστηκε και ήταν σε επαφή με την κυβέρνηση.
Δεδομένα πήγε να τη ...
Χίλιες φορές Χατζοπουλος για μένα.
Δεδομένα εμφανίστηκε και ήταν σε επαφή με την κυβέρνηση.
Δεδομένα πήγε να τη ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 15:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει καταφέρει πάντως κάθε λογικός άνθρωπος να τον κοιτάζει με καχυποψία και σαν Δούρειο ίππο και όχι σαν ευεργέτη, επενδυτή κτλ.
Και αυτό δεν αλλάζει αν θα μου φέρει αύριο τον Ντονσιτς και τον Γιοκιτς. Θα φανεί με τις κινήσεις του και τη στάση του σε βάθος χρόνου.
Ποιοι είστε εσείς οι ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 13:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης Μεγαλομέτοχος ΚΑΕ ΠΑΟΚ
σακουλεψου την, ζουμπαδιασου, και τα λεμε εν καιρω.