Η αναζήτηση βρήκε 623 εγγραφές

Return

από Maklaz
Τρί 04 Νοέμ 2025, 19:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Γιατί γήπεδο τέλος;

Τι είμαστε εμείς;
Σουργελο 3 , να καθόμαστε να ανεχόμαστε τον κάθε πικραμένο που νομίζει ότι τα εκατομμύρια κλειδώνονται σε έναν λογαριασμό σαν να είναι τρεχούμενος με 23,90€ μέσα;

10 - 20 - 50 άτομα είναι και νομίζουν ότι κουβαλάνε το όραμα του υπερήφανου ΠΑΟΚΤΣΗ στις πλάτες ...
από Dimitris_L4
Τρί 04 Νοέμ 2025, 19:44
Jump to forum
Jump to topic

ΑΣιτες ρουφιανοι ενα πραγμα να ξερετε...ουτε τη χαρα θα μας την παρετε , ουτε την καυλα να βλεπουμε την ομαδα, ουτε μαζι μας στα πανηγυρια θα ειστε και κυριως ΜΑΚΑΡΙ να μην ξανα πατησετε ουτε στο ενα χλμ απο την Τουμπα..
από DamoN
Τρί 04 Νοέμ 2025, 19:47
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μπαίνουν εδώ δεν τους νοιάζει είναι ΠΑΟΚ μόνο στο μπάσκετ
Εγώ φοβάμαι περισσότερο αυτούς που μας λένε βόδια μαλώνετε για 2 δισεκατομμυριούχους
από Χωρικός
Τρί 04 Νοέμ 2025, 19:56
Jump to forum
Jump to topic

δεν θα βγει κανας μ.ακας τώρα να μας πει, εγώ ΠΑΟΚ είμαι δεν με νοιάζει ποιος θα κάνει το γήπεδο; ή πως είμαστε τυχεροί με δυο μεγιστάνες στον σύλλογο;
από gika
Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:15
Jump to forum
Jump to topic

δεν θα βγει κανας μ.ακας τώρα να μας πει, εγώ ΠΑΟΚ είμαι δεν με νοιάζει ποιος θα κάνει το γήπεδο; ή πως είμαστε τυχεροί με δυο μεγιστάνες στον σύλλογο;

Φίλε μου το πρόβλημα δεν είναι ο Μυστακίδης, το πρόβλημα είναι ο ΑΣ.

Ο ΠΑΟΚ με τον Μυστακίδη μπορεί να ήταν καλύτερα από ότι με τον Ιβάν ...
από PAOK LARISSA
Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:21
Jump to forum
Jump to topic

Αν ήμασταν σε εποχές που οι οπαδοί ήταν οπαδοί και όχι υπαλληλισκοι που πέφτουν στα 4 με ένα 20ρικο και ξεφτιλιζουν ιστορικους συνδέσμους, αυτά τα κοπρόσκυλα δε θα μπορούσαν να κυκλοφόρησουν στη Θεσσαλονίκη και θα είχαμε και μερικές επισκέψεις σε σπίτια. Αλλά οταν εισαι πιανόλα δεν κοιτάς το καλό ...
από gergeo4
Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:21
Jump to forum
Jump to topic

ο μυστακιδης και ο ΑΣ ειναι ενα και το αυτο..εχθροι του ΠΑΟΚ!
από Cylon-4
Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:31
Jump to forum
Jump to topic

Σκεφτειτε να μην ειχε επικρατησει το "καλο" μνημονιο, με ψηφους 7-6.

Αν επικρατουσε η αλλη πλευρα, θα ζητουσαν απο τον Σαββιδη να τους παραχωρησει την περιουσια του?

Ουστ κοπροσκυλα απο τον ΠΑΟΚ μας.

Δεν μ ενδιαφερει αν ειστε προσκυνημενα ή πληρωμενα, τομαρια.
Ειστε σιγουρα εχθροι του συλλογου ...
από Rexaris
Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:57
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω οτι διαλύθηκαν πλέον και οι τελευταίες αμφιβολίες για το τι επιδιώκει ο καθένας.

Δεν μπορούμε πλέον να μείνουμε ουδέτεροι όσο καλή πίστη κι αν έχουμε, αλλά πρέπει να πάρουμε καθαρή θέση υπέρ τής ΠΑΕ.
από Guitarman
Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:11
Jump to forum
Jump to topic

Μερικές σκόρπιες σκέψεις:

1) Έχουν χαθεί οι ισαποστακηδες. Προφανώς δεν έχουν πλέον λόγο να γράψουν... Θεωρούν ότι το τρύπημα πέτυχε και ενδεχομένως χαίρονται κιόλας. Δεν σας άξιζε η κοσμογονία που έγινε στον ΠΑΟΚ την τελευταία 10ετια.

2) Ο Σαββίδης είναι εγκλωβισμένος. Αν χτίσει γήπεδο αλλού θα ...
από dimitris7777
Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:56
Jump to forum
Jump to topic

Είχα γράψει πριν κατι σελίδες οτι η μόνη λυση πλεον να λυθεί το προβλημα ειναι να παει ο κοσμος μαζικά σύνδεσμοι κ μη δεν εχει σημασια, στα γραφεία του ΑΣ, πολιτισμένα η μη να δώσει ενα τελος σημερα κιολας.
Ανακοινώσεις κ @@. Κ ο χρόνος περναει

είναι ολοφάνερο από την πρώτη στιγμή ότι οι του ...
από Montrealiotis
Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:07
Jump to forum
Jump to topic

Εν τω μεταξύ αυτά τα ****** αποδυναμώνουν πάρα πολύ και την θέση της ομάδας στην διεκδίκηση πόρων από την πολιτεία, όπως έκαναν όλοι οι άλλοι. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει με τους τσάτσους της κυβέρνησης
από Мир
Τετ 05 Νοέμ 2025, 03:18
Jump to forum
Jump to topic

Όχι σε ευεργέτη/μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ αλλά ούτε σε τυχαίο περαστικό με επώνυμο Σκορδοπούτσογλου θα δίνανε τέτοιο μνημόνιο για ανάθεση έργου.
Σε ποιον Μυστακίδη να βάλουν να υπογράψει τα ιδια; Με αυτόν που εν κρυπτό σε χρόνο dt και χωρις επιστημονικές επιτροπές υπέγραψαν την ανεπίσημη παραχώρηση του ...
από thanente
Τετ 05 Νοέμ 2025, 08:33
Jump to forum
Jump to topic

Την καλημέρα μου σε όλους,

Προσοχή ακολουθεί εκτενές post.

Παλιός εδώ μέσα, αλλά χωρίς συμμετοχή στα σχόλια. Σας παρακολουθώ πολύ συχνά εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Π.Α.Ο.Κ. για μένα όπως και για πολλούς απο εσάς δεν είναι διασκέδαση, είναι τρόπος ζωής. Είναι μεταξύ άλλων οι ηθικές αξίες που πρεσβεύει ...
από PAOKevolution
Τετ 05 Νοέμ 2025, 09:28
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ δεν καταλαβαίνω πως κάποιοι από σας ρε παιδιά γελάτε με τα όσα συμβαίνουν ή με τα όσα πρόκειται να συμβούν. Δεν το λέω επικριτικά. Εγώ πονάω. Πολύ. Τα πράγματα είναι τραγικότατα.
Επιμένω σε αυτό που έλεγα εξαρχής. Έχουν δεσμευτεί γραπτώς στον Τέλη για το γήπεδο. Άλλωστε ο μπαρμπαΘανάσης ...