Η αναζήτηση βρήκε 60 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 08:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Εγώ νομίζω ότι οι Τσέχοι έχουν καταλάβει την σφοδρή επιθυμία μας να φέρουμε έναν παίκτη καλό στα χαφ και μας εκβιάζουν μέχρι εκεί που δεν πρέπει. Τα 14Μ είναι πάρα πολλά για τον Ζαφείρη και δεν νομίζω ότι συμφέρει στον ΠΑΟΚ να τα δώσει. Ήδη ο Γιακουμάκης θα μας στοιχίσει αρκετά ( ΑΝ κάνουμε χρήση ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 08:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Άτομο που δεν έχει ανάγκη οικονομίας και απ' όλη την Χαλκιδική μπροστά του, επιλέγει την Καλλικράτεια εγώ δεν το θέλω για φορ.
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε ήθελα αλλά εφόσον το βλέπω να έρχεται σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης και αγαπάω την ομάδα υπερβολικά για να μην βάλω όσο γίνεται ένα λιθαράκι ώστε να μην γίνει οίκος ανοχής εδώ μέσα εάν δεν έρθει:
Γεγονότα: ( δεν με ενδιαφέρει καμία αντιπαράθεση, δεν με ξέρει ούτε η μάνα μου, είμαι ο κανένας ...
Γεγονότα: ( δεν με ενδιαφέρει καμία αντιπαράθεση, δεν με ξέρει ούτε η μάνα μου, είμαι ο κανένας ...
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει καταντήσει αηδία όλο αυτό με μερικά ακαουντ κάθε τρεις και λίγο να γράφουν για μπλακζον και πριστ. Να είναι καλά οι άνθρωποι να μοιράζονται ότι μπορούν εδώ στο φόρουμ, αλλά ρε μάγκες κοφτε το να πούμε.
- Δευ 18 Αύγ 2025, 17:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Από την στιγμή που τα δύο άτυπα γραφεία τύπου (24 και sdna )
βγάζουν το ίδιο άρθρο την ίδια στιγμή ο παίκτης είναι πολύ κοντά αν δεν έχει ήδη κλείσει
Εγώ αυτό καταλαβαίνω
Εγώ απορώ. Πώς βγάζετε τέτοια συμπεράσματα;
Ή συνέντευξη είναι φρέσκια. Τι πιο λογικό να την ανεβάσουν; Τίποτα απολύτως ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 17:57
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 18 Αύγ 2025, 18:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως, θα περίμενε κάποιος να δουλεύεται ταυτόχρονα και του στόπερ, γιατί δε μένουν πολλές μέρες... αλλά ΠΑΟΚ αφού
- Τετ 20 Αύγ 2025, 13:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Πού υπογράφω για να πάρω την έγκριση να σχολιάζω στο τοπικ των μεταγραφών για τις μεταγραφές παιδιά;
Απ όσο κατάλαβα για να έχει κανείς κάποιος άδεια να σχολιάζει πρέπει να γράφει οτι όλα θα πάνε καλά και θα έρθουν παίκτες.
Αν δεν θέλουμε να γράψουμε αυτό, το δηλώνουμε κάπου ως αντιφρονούντες ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 14:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον αγοράζουμε τώρα.
Τον αφήνουμε δανεικό.
Παίζει καλά στο Ch. League.
Τον πουλάμε πριν καν έρθει.
Η απόλυτη ηδονή της Μαρίας.
Τον αφήνουμε δανεικό.
Παίζει καλά στο Ch. League.
Τον πουλάμε πριν καν έρθει.
Η απόλυτη ηδονή της Μαρίας.
- Τετ 20 Αύγ 2025, 16:21
- Jump to forum
- Jump to topic
κανε τα μαγικα σου ρε μιζερογλου. Πανε διπλα στον προεδρο τους και καντον να παθει καταθλιψη μεχρι να αγανακτησει να πει ναι

- Πέμ 21 Αύγ 2025, 08:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Ζουμά ούτε απ' έξω. Για Μαυροπάνο ας είμαστε ρεαλιστές, δύσκολο έως απίθανο. Προφανώς μακάρι, αλλά δεν νομίζω.
Σίγουρα χρειαζόμαστε ένα στόπερ για να μπει στην πρώτη δυάδα. Πρέπει να επενδύσουμε στον Μιχαηλίδη, να στηριχθεί και να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο (στα όσα περιθώρια έχουν απομείνει ...
Σίγουρα χρειαζόμαστε ένα στόπερ για να μπει στην πρώτη δυάδα. Πρέπει να επενδύσουμε στον Μιχαηλίδη, να στηριχθεί και να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο (στα όσα περιθώρια έχουν απομείνει ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 18:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το "είναι σε παραγωγική ηλικία " μου θυμίζει κάτι νεανικά χρόνια που πηγαίναμε να αγοράσουμε προβατίνες από το παζάρι της Καρδίτσας 

- Παρ 29 Αύγ 2025, 20:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Με οψιον είχα πειScotch4 έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 20:19Η αλήθεια είναι ότι το είπες μέρες πριν!![]()
![]()
Είχες πει όμως και χωρίς οψιον. Ισχύει;
- Παρ 12 Σεπ 2025, 20:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Όσο αστείο και να ακούγεται σε κάποιους ότι ο Λουτσεσκου κάνει θαύματα, θα πω ότι ήδη έκανε, έχοντας περάσει σε ομίλους Europa και κάνοντας το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα παίζοντας με επιθετικό τον Τσαλοφ, τρία χαφ και τρία στόπερ.
Πλέον με Γιακουμάκη και τους Ιταλούς αριθμητικά κάτι έχει γίνει ...
Πλέον με Γιακουμάκη και τους Ιταλούς αριθμητικά κάτι έχει γίνει ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Με το καλό να γίνει η δουλειά.
Σε τέτοια συγκλονιστικά νέα στο πολύπαθο και αδικημένο τμήμα του μπάσκετ, το πιο αδικημένο παγκοσμίως τη δεκαετία του '90, δεν υπάρχει μα και μου.
30 χρόνια περιμένουμε την ανάσταση με μικρά διαλείμματα.
Τα μισά απ'αυτά βλέπαμε το πρόγραμμα και κάναμε υπολογισμούς για ...
Σε τέτοια συγκλονιστικά νέα στο πολύπαθο και αδικημένο τμήμα του μπάσκετ, το πιο αδικημένο παγκοσμίως τη δεκαετία του '90, δεν υπάρχει μα και μου.
30 χρόνια περιμένουμε την ανάσταση με μικρά διαλείμματα.
Τα μισά απ'αυτά βλέπαμε το πρόγραμμα και κάναμε υπολογισμούς για ...