Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ερώτηση γιατί θα σκάσω. Για χάρη της κουβέντας ας δεχθούμε πως ο Πριγιο ήταν άχρηστος και με άθλιο βιογραφικό, αλλα στον ΠΑΟΚ έκανε παπάδες. Πόσες τέτοιες περιπτώσεις θυμάστε; 5; 10; 50; Ε υπάρχουν καμία 200 που ήρθαν με άθλιο βιογραφικό ή / και κατακορυφη πτωση στη καριερα τους και το ...
Εντωμεταξυ γουσταρει ή δεν γουσταρει καποιος τον παίκτη είναι τεράστια αλητεια να καθεσαι κατω απο βιντεακια του, να οτν βριζεις και να του λες να μην ερθει. Ολα αυτα με αφορμη τον Κεντίρα, μιλαμε για αηδια
Ο Λουκα είναι πίσω συγκριτικά με Τάισον. Το ίδιο και ο Πελκας. Ο Λουτσεσκου είπε ότι αθλητικά δεν είμαστε έτοιμοι και περιμένει να βάλουν νοοτροπία και μυαλό. Δυστυχώς το σώμα σήμερα δεν.. Ακόμη και ο Ντελιας φάνηκε βαρύς. Προφανώς και σε μια εβδομάδα η ομάδα θα είναι ένα με δύο κλικ απάνω. Μεγάλο ...
Εδώ ο Τσορμπατζογλου πριν ένα μήνα έγραψε ότι ο Μειτε είναι η ακριβή μας μεταγραφή στα χάφ. Σήμερα σε αθηναϊκό μέσο είπε ότι ο Γιακουμάκης είναι η απάντηση του Ιβάν σε αυτούς που λένε ότι δεν βάζει χρήματα.
Για έναν χρόνο δηλαδή, για να χαρακτηριστεί υπερβατική η όποια κίνηση, πρέπει να δοθούν συνολικά - απολαβές συν τυχόν ενοίκιο για τον x Γιακουμάκη - τουλάχιστον 3 εκατομμύρια. Ή ούτε καν τόσα;
Δηλαδή το 1.8 συμβόλαιο για 1 έτος, ενώ ο ανταγωνισμός τα δίνει ήδη αυτά σε παίκτες που τους έχει ...
Τα έχουμε πει κλεισμένος είναι ότι βγαίνει τώρα από Τσεχία μεριά είναι για να κάνουν minimize την αντίδραση τον οπαδών και καλά δέχθηκαν πολλές προτάσεις και το έπαιξαν δύσκολη αραξτε.
Minimize αντιδράσεων με τόσο γρήγορη απόρριψη μεγάλης και ...
Εγώ νομίζω ότι οι Τσέχοι έχουν καταλάβει την σφοδρή επιθυμία μας να φέρουμε έναν παίκτη καλό στα χαφ και μας εκβιάζουν μέχρι εκεί που δεν πρέπει. Τα 14Μ είναι πάρα πολλά για τον Ζαφείρη και δεν νομίζω ότι συμφέρει στον ΠΑΟΚ να τα δώσει. Ήδη ο Γιακουμάκης θα μας στοιχίσει αρκετά ( ΑΝ κάνουμε χρήση ...