Η αναζήτηση βρήκε 234 εγγραφές

Return

από scarsick
Παρ 27 Φεβ 2026, 23:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Αστ. Τρίπολης 1/3 , 19:00 , Novasports prime

Θα κλέψω τον @obanebane και ελπίζω να μην τον πειράζει:

ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΣΥΝΝΕΦΟ.

Άντε γιατί πολύ αέρα έχουν πάρει όλοι.
από scarsick
Κυρ 01 Μαρ 2026, 22:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Τρίπολη 2-0, Mvp -Σχόλια & Παραλειπόμενα

Λογικά την παραμονή του τελικού θα τραυματιστεί ο Λουτσέσκου
από scarsick
Δευ 02 Μαρ 2026, 14:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Μπήκε μέσα χθες, και για κάνα δεκάλεπτο ήμουν αμίλητος, σκασμένος, με κοιτάει ο φίλος από δίπλα, μου λέει στεναχωρημένος είσαι, τι έγινε.

Τι να έγινε ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΛΟ, σκεφτόμουν τι θα γινόταν αν έπαιζε με σκουλήκι-χαρτί-τυρί, ούτε καν με Θέλτα. Ναι, με τα "αν" δε γμσ κανείς, ξέρω, αλλά. Αλλά ρε ...
από scarsick
Δευ 02 Μαρ 2026, 22:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: 18.Luka Ivanušec

GREATANASTASIOS έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 19:43 δεκα πελκας ενας Ιβανούσεφ για οσους ξερουν μπάλλα.
Φίλε χωρίς παρεξήγηση αλλά (εκτός από το όνομα του παίκτη) δεν ξέρεις πώς γράφεται η "μπάλα"
από scarsick
Τρί 03 Μαρ 2026, 17:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ

EINAI ΓΕΛΟΙΟ να διαμαρτυρεστε για την τιμη...
Μια χαρα ειναι η τιμη της. Επετειακη φανελα ειναι.

Και εγω θελω μια Ferrari αλλα εχει τραγικη τιμη, να μεταφερθουν τα παραπονα μου στο maranello παρακαλω.

Ναι φίλε είναι ΓΕΛΟΙΟ να λέμε ότι 100 ευρώ είναι τραγική τιμή για μια μπλούζα (άσχετα αν θα ...
από scarsick
Τρί 03 Μαρ 2026, 19:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κηφισιά - ΠΑΟΚ 4/3/26 20:00, Cosmote Sport 1 HD

alejio4 έγραψε: Τρί 03 Μαρ 2026, 18:18 Πριμ ρεκόρ στην Κηφισιά πριν από τον ΠΑΟΚ! Σε περίπτωση που πιστεύουμε ότι θα περάσουμε αέρα, με το μαχαίρι στα δόντια θα είναι και αυτοί. Πάμε ΠΑΟΚαρα.
ΝΟ ΠΑΣΑΡΑΝ ήταν και στο Αγρίνιο τη χρονιά του αήττητου και πήγε η πούτσα σύννεφο (copyright obanebane), το ίδιο θα γίνει και τώρα.
από scarsick
Τετ 04 Μαρ 2026, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κηφισιά - ΠΑΟΚ 4/3/26 20:00, Cosmote Sport 1 HD

Να πάρουμε πρωτάθλημα με 28 τραυματισμούς και χωρίς κανένα πέναλτυ μέχρι τον Ιούνιο για να μην έχουν να λένε τίποτα από την αθήνα, θα εγκρίνει και ο ντέμης
από scarsick
Σάβ 07 Μαρ 2026, 14:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

st4this έγραψε: Σάβ 07 Μαρ 2026, 08:19 Ο βαζελος έβγαλε το λάβαρο με τον Μποντιρογκα μετα το παιχνίδι με τον Gay. Πρέπει να είναι ότι πιο ηλίθιο έχω δει σε κίνηση μετά από ήττα😂😂
Όχι μετά το παιχνίδι, στο ημίχρονο το κατέβασαν. Πραγματικά η αποθέωση της ανοησίας.
από scarsick
Κυρ 08 Μαρ 2026, 18:01
Jump to forum
Jump to topic

thomas Murg έγραψε: Κυρ 08 Μαρ 2026, 17:59 Πίπα η τριπολιτσά από τις Σέρρες; Τι ωραίο μαντάτο είναι ετούτο!! Χαχα
:lol: :lol: :lol:
από scarsick
Κυρ 08 Μαρ 2026, 20:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ Κυριακή 8/3, 21:00 COSMOTE SPORT 1 HD

Περιμένω έναν τραυματισμό σε κάθε ματς μέχρι το τέλος. Και μετά τους Invincibles και τους Incredibles, στη φετινή ταινία για το πρωτάθλημα να τους πείτε Indestructibles.
από scarsick
Τετ 11 Μαρ 2026, 21:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Δε χορεύει νηστικό αρκούδι..

Το σαββατοκύριακο είναι κλειστά.

Μου μεταφέρθηκαν διάφορα για τον τύπο που το τρέχει τώρα με προτάσεις που είχαν μέσα τις λέξεις "nazi punks", "Ναυαρίνου στα 00ς" και "μαχαίρια" οπότε δεν ξέρω, ο καθένας πράττει κατά βούληση.

Για "Καμιαν σούβλα, κάνα γύρο, καμία πανσετα" πριν το ματς της Κυριακής ...
από scarsick
Κυρ 15 Μαρ 2026, 13:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Ρεπορτάζ τώρα στο μέγκα για τη δολοφονία του 20χρονου και την κηδεία του 20χρονου και το συμβάν με τον 20χρονο.

ΕΙΧΕ ΟΝΟΜΑ Ο 20ΧΡΟΝΟΣ, Σ Κ Ο Υ Π Ι Δ Ι Α Ρ Δ
από scarsick
Κυρ 15 Μαρ 2026, 20:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Δεν καταλαβαίνω γιατί να γίνει θέμα το ντου στα δημοσιογραφικά, εγώ λέω ότι δεν είχε οπαδική χροιά το επεισόδιο, κάτι άλλο θα έγινε, να περιμένουμε να μάθουμε. Μπορεί να είχαν ενεργειακά ποτά μαζί τους, όπως έγραφαν για το βανάκι στη Ρουμανία, δεν ξέρουμε.
από scarsick
Κυρ 15 Μαρ 2026, 20:51
Jump to forum
Jump to topic

Οι κιτρινόμαυροι κλαψιάρηδες ζητάνε τιμωρία μας για την απομάκρυνση των αρδ από τα δημοσιογραφικά. Η εγκεφαλική βλάβη τους έχει πάει σε άλλο επίπεδο πια
από scarsick
Κυρ 15 Μαρ 2026, 22:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Λιβαδειά 3-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

nunies4 έγραψε: Κυρ 15 Μαρ 2026, 21:59
Το ντου στα δημοσιογραφικά μπορεί να επισύρει κάποια ποινή κεκλεισμένων;
Για τους αρδ σίγουρα