Η αναζήτηση βρήκε 233 εγγραφές
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 20:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Οσφπ - ΠΑΟΚ Κυρ. 10/5 19:30 Cosmote Sport 3
Στην Τούμπα να τους κάνετε και πασίγιο
- Τρί 12 Μάιος 2026, 16:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Γράφω την εξυπνάδα μου αλλά κλείνω και τα σχόλια γιατί κατά βάθος είμαι κότα.
Δεν φταίει το κάθε τίποτα με πόδια που έγινε γιουτιούμπερ και πουλάει πλέον και τρέλα, όσοι τους βλέπουν/ακούν/διαβάζουν φταίνε. Μακάρι σύντομα σε ουρά έξω από οαεδ θα ευχηθώ.
Δεν φταίει το κάθε τίποτα με πόδια που έγινε γιουτιούμπερ και πουλάει πλέον και τρέλα, όσοι τους βλέπουν/ακούν/διαβάζουν φταίνε. Μακάρι σύντομα σε ουρά έξω από οαεδ θα ευχηθώ.
- Τετ 13 Μάιος 2026, 11:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - αεχ 2014 13/5 19:30 NOVASPORTS PRIME
Ελπίζω να έχει απομείνει ένας εκεί μέσα με 5 γραμμάρια μυαλό και να μη δούμε πασίγιο και ξεράσουμε από τα μάτια.
Αν οι χάρτινοι θέλουν πασίγιο, μπορούμε να κανονίσουμε να το κάνουν οπαδοί όπως θα φεύγουν με το λεωφορείο. Έτσι, "για καζούρα".
Αν οι χάρτινοι θέλουν πασίγιο, μπορούμε να κανονίσουμε να το κάνουν οπαδοί όπως θα φεύγουν με το λεωφορείο. Έτσι, "για καζούρα".
- Σάβ 16 Μάιος 2026, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν κερδίζει αυτή η μπούρδα, μην αγχώνεστε
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 10:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Και να χάσουν σήμερα θα πουν τίποτα "αήττητο μέχρι τα μέσα Μαΐου" ή "αήττητο από εσάς", κάτι θα βρουν, τα ψυχολογικά τους έπιασαν ταβάνι μια μέρα σαν μεθαύριο πριν 2 χρόνια, δείξτε κατανόηση στους χαζούς
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 10:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα γεμίσω τους τοίχους με ΜΠΑΝΓΚΑΡΑΝΓΚΑ -4-
Τέτοια περίοδο δεν θα είναι η eurovision και του χρόνου; Που θα παίζει η ομάδα όσο γίνεται αυτό; Θα αναβληθουν τα playoff; Δεν ξέρω πως μπορει να μας βοηθήσει να γίνει το τσίρκο σε δικό μας γήπεδο.. Από μένα είναι οχι (σταρχιδια σας)
Ελπίζω τώρα να ...
Τέτοια περίοδο δεν θα είναι η eurovision και του χρόνου; Που θα παίζει η ομάδα όσο γίνεται αυτό; Θα αναβληθουν τα playoff; Δεν ξέρω πως μπορει να μας βοηθήσει να γίνει το τσίρκο σε δικό μας γήπεδο.. Από μένα είναι οχι (σταρχιδια σας)
Ελπίζω τώρα να ...
- Δευ 18 Μάιος 2026, 21:10
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 18 Μάιος 2026, 21:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
First qualify, then new transfers topic