Η αναζήτηση βρήκε 112 εγγραφές
- Τρί 19 Μάιος 2026, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
O Μειτέ φέτος πριν τον τραυματισμό του, γαμούσε και έδερνε, ήταν όλο το κέντρο μόνος του.
- Τετ 20 Μάιος 2026, 20:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Ποιος Ιβανούσετς πραγματικά έλεος. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια εικόνα σε ποδοσφαιριστή, ο άνθρωπος θυμίζει παλαίμαχο σε κακή κιόλας κατάσταση.
Απορώ αν τον είδε κάποιος και αν ναι, ποιος τον είδε και είπε ότι μας κάνει αυτό το ζωντανό ερείπιο
Απορώ αν τον είδε κάποιος και αν ναι, ποιος τον είδε και είπε ότι μας κάνει αυτό το ζωντανό ερείπιο
- Παρ 22 Μάιος 2026, 09:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Επιστρέφει και αυτη η παικτάρα φέτος;
Η ρωσική αρκούδα βγαίνει απο την χειμερία νάρκη μάγκες. Ο τσάρος αρτίστας θα ματώσει δίχτυα τη νέα σεζόν.
Η ρωσική αρκούδα βγαίνει απο την χειμερία νάρκη μάγκες. Ο τσάρος αρτίστας θα ματώσει δίχτυα τη νέα σεζόν.
- Παρ 22 Μάιος 2026, 11:27
- Jump to forum
- Jump to topic

Τυχαία πρόταση ταινίας για το καλοκαίρι
- Παρ 22 Μάιος 2026, 13:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι πιο εύκολο να ψάξουν , να βρουν να έρθουν σε συμφωνία με καινούριο προπονητή, να γίνει αναδιάρθρωση του ρόστερ σύμφωνα με το καινούριο playstyle του καινούριου προπονητή και όλα αυτά ενώ γνωρίζουμε την δυσκοιλιότητα της διοίκησης, + ότι αφού τα κάναμε σκατά ο χρόνος πριν τα προκριματικά ειναι ...
- Σάβ 23 Μάιος 2026, 09:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAOK Analytics
Πολύ ωραία προσπάθεια φίλε , πολλα μπραβο
Next.js η κάποιο άλλο framework?
Έχω πετάξει τους AI - σκλάβους (όσο προλαβαίνουμε ακόμα :mrgreen: ) και βαράνε αλύπητα.
Μεγάλη αλήθεια.. Δεν ξέρω αν χρησιμοποιείς copilot για agentic dev, αλλά τα κόστη θα πάνε στο Θεό απο 1 Ιουνίου αν δεν κάνω λάθος ...
Next.js η κάποιο άλλο framework?
Έχω πετάξει τους AI - σκλάβους (όσο προλαβαίνουμε ακόμα :mrgreen: ) και βαράνε αλύπητα.
Μεγάλη αλήθεια.. Δεν ξέρω αν χρησιμοποιείς copilot για agentic dev, αλλά τα κόστη θα πάνε στο Θεό απο 1 Ιουνίου αν δεν κάνω λάθος ...
- Σάβ 23 Μάιος 2026, 09:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Τι βράζουν όλοι; Στο Χ; κανείς δεν βράζει. ΟΛΟΙ ξέρουν ότι είναι Μάιος. Πέρα από τον βαζελο που ανακοίνωσε την λύση με τον μπενιτεθ δνε κινείται κανείς. Το αν η χρονιά ήταν χαλια( και ευθύνη έχει πάντα η κεφαλή) δεν κάνει τον κόσμο να βράζει. Δηλαδή του ολυμπιακού που κάθε χρόνο έχουν μάθει ότι ...