Η αναζήτηση βρήκε 112 εγγραφές

Return

από Kostas_FI
Τρί 19 Μάιος 2026, 23:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

O Μειτέ φέτος πριν τον τραυματισμό του, γαμούσε και έδερνε, ήταν όλο το κέντρο μόνος του.
από Kostas_FI
Τετ 20 Μάιος 2026, 20:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: 11. Taison Barcellos Freda

Ποιος Ιβανούσετς πραγματικά έλεος. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια εικόνα σε ποδοσφαιριστή, ο άνθρωπος θυμίζει παλαίμαχο σε κακή κιόλας κατάσταση.
Απορώ αν τον είδε κάποιος και αν ναι, ποιος τον είδε και είπε ότι μας κάνει αυτό το ζωντανό ερείπιο
από Kostas_FI
Παρ 22 Μάιος 2026, 09:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: 9. Fedor Chalov

Επιστρέφει και αυτη η παικτάρα φέτος;
Η ρωσική αρκούδα βγαίνει απο την χειμερία νάρκη μάγκες. Ο τσάρος αρτίστας θα ματώσει δίχτυα τη νέα σεζόν.
από Kostas_FI
Παρ 22 Μάιος 2026, 11:27
Jump to forum
Jump to topic

Εικόνα

Τυχαία πρόταση ταινίας για το καλοκαίρι
από Kostas_FI
Παρ 22 Μάιος 2026, 13:26
Jump to forum
Jump to topic

Είναι πιο εύκολο να ψάξουν , να βρουν να έρθουν σε συμφωνία με καινούριο προπονητή, να γίνει αναδιάρθρωση του ρόστερ σύμφωνα με το καινούριο playstyle του καινούριου προπονητή και όλα αυτά ενώ γνωρίζουμε την δυσκοιλιότητα της διοίκησης, + ότι αφού τα κάναμε σκατά ο χρόνος πριν τα προκριματικά ειναι ...
από Kostas_FI
Σάβ 23 Μάιος 2026, 09:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: PAOK Analytics

Πολύ ωραία προσπάθεια φίλε , πολλα μπραβο
Next.js η κάποιο άλλο framework?

Έχω πετάξει τους AI - σκλάβους (όσο προλαβαίνουμε ακόμα :mrgreen: ) και βαράνε αλύπητα.

Μεγάλη αλήθεια.. Δεν ξέρω αν χρησιμοποιείς copilot για agentic dev, αλλά τα κόστη θα πάνε στο Θεό απο 1 Ιουνίου αν δεν κάνω λάθος ...
από Kostas_FI
Σάβ 23 Μάιος 2026, 09:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις

Τι βράζουν όλοι; Στο Χ; κανείς δεν βράζει. ΟΛΟΙ ξέρουν ότι είναι Μάιος. Πέρα από τον βαζελο που ανακοίνωσε την λύση με τον μπενιτεθ δνε κινείται κανείς. Το αν η χρονιά ήταν χαλια( και ευθύνη έχει πάντα η κεφαλή) δεν κάνει τον κόσμο να βράζει. Δηλαδή του ολυμπιακού που κάθε χρόνο έχουν μάθει ότι ...