Δεν δέχεται επίθεση αυτός αλλά το ΔΣ που με αφορμή το περιστατικό ανέβαλε την ψηφοφορία.
Ψηφοφορία η οποία φυσικά προέκυψε από την ακύρωση της πρότασης της τεχνοκρατικής επιτροπής που ο ίδιος ο ΑΣ όρισε. Μια παρωδία
Η αναζήτηση βρήκε 256 εγγραφές
- Δευ 20 Οκτ 2025, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 20 Οκτ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Προχθες που πέτυχα στον δρομο τον Ησαιάδη, ειλικρινά ήμουν έτοιμος να κατέβω να τον αρπάξω και δε με άφησε η γυναίκα μου, εσείς εκεί του ΑΣ, αν διαβάζετε, να ξέρετε στο τέλος δε θα μπορείτε να κυκλοφορήσετε στην πόλη σαν το μπαρμπα Θανάση.
Ανθρωπάκια, αλλού για μεροκάματο, όχι από τον ΠΑΟΚ ...
Ανθρωπάκια, αλλού για μεροκάματο, όχι από τον ΠΑΟΚ ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 22:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Οταν παιρνω φόρα φόρα κατηφόρα ο θεός ο ίδιος δε με σταματάααα( ωραίο άσμα ) 
- Δευ 20 Οκτ 2025, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Σύμφωνα με τα όσα λέει τώρα ο Κ. Βασιλόπουλος η ψηφοφορία την ώρα της διακοπής ήταν 5-2 υπέρ της πρότασης το proof of funds να δοθούν μετά την κοστολόγηση του έργου, η οποία φυσικά είναι και η πιο σωστή πρόταση. Δεν υπάρχουν εγγυήσεις χωρίς κοστολόγηση ενός έργου.
Θεματοφύλακες της πάρτης τους ...
Θεματοφύλακες της πάρτης τους ...
- Δευ 20 Οκτ 2025, 22:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΕΊΤΑΙ.
ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣΕΛΕΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ....
ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣΕΛΕΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ....
- Δευ 20 Οκτ 2025, 22:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεγάλα τομάρια, μακριά απο τον ΠΑΟΚ ρε κατακάθια της κοινωνίας.
- Δευ 20 Οκτ 2025, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Κλεψύδρα ο χρόνος σας τελειώνει όπως και οι δικαιολογίες σάς....
- Τρί 21 Οκτ 2025, 07:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδη ξεχνατε γρηγορα.
22 Σεπτεμβριου παραδοθηκε απο την επιτροπη
που το ΔΣ του ΑΣ συνεστησε, το τι πρεπει να γινει.
Ενα μηνα μετα αποφασιζουν να κανουν ΔΣ επι του θεματος
και μονο οταν η ΠΑΕ τους προκαλεσε ανοιχτα.
Εναν ολοκληρο μηνα, τους αρεσε δεν τους αρεσε
η αποφαση της επιτροπης που οι ...
22 Σεπτεμβριου παραδοθηκε απο την επιτροπη
που το ΔΣ του ΑΣ συνεστησε, το τι πρεπει να γινει.
Ενα μηνα μετα αποφασιζουν να κανουν ΔΣ επι του θεματος
και μονο οταν η ΠΑΕ τους προκαλεσε ανοιχτα.
Εναν ολοκληρο μηνα, τους αρεσε δεν τους αρεσε
η αποφαση της επιτροπης που οι ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 07:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μόνο χαρτί που έχουν στα χέρια τους είναι η επιρροή των συνδέσμων (των επικεφαλης), οι οποίοι δεν είναι και άτρωτοι πλέον όπως κάποτε. Απλά αν στήριζαν τον Ιβάν τώρα θα τους είχαν πετάξει όλους από τον ερασιτέχνη. Κατά τα άλλα συνιστώ ψυχραιμία, ο Σαββίδης έχει το μεγαλύτερο χαρτί στα χέρια του ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 08:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυστυχώς αυτό που μαθαίνω είναι ότι όντως έχουν υπογράψει με τον Τέλη και όλα γίνονται για τα μάτια του κόσμου. Προφανώς και έχουν υπογράψει κάτι δεσμευτικό για αυτό και όλο αυτό το θέατρο.
Σίγουρα έχει και ο Σαββίδης τις ευθύνες του που τόσα χρόνια νόμιζε ότι αυτός είναι και άλλος κανείς, ήταν ...
Σίγουρα έχει και ο Σαββίδης τις ευθύνες του που τόσα χρόνια νόμιζε ότι αυτός είναι και άλλος κανείς, ήταν ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 08:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει και πιο κάτω για τον ας και τον Ησαιαδη; Δυστυχώς έχει
Το… περίεργο αίτημα Ησαϊάδη
...Ένταση δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ του ΑΣ, όταν ο πρόεδρος Άλκης Ησαϊάδης, ζήτησε από τα υπόλοιπα μέλη να παραστεί στην αυριανή συνεδρίαση του ΔΣ ο εκπρόσωπος του Τέλη Μυστακίδη ...
Το… περίεργο αίτημα Ησαϊάδη
...Ένταση δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ του ΑΣ, όταν ο πρόεδρος Άλκης Ησαϊάδης, ζήτησε από τα υπόλοιπα μέλη να παραστεί στην αυριανή συνεδρίαση του ΔΣ ο εκπρόσωπος του Τέλη Μυστακίδη ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 09:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Έστω ότι τα πουλιά του ΑΣ έχουν υπογράψει κάτι δεσμευτικό.
Ποιος μου λέει εμένα οτι ο Ιβάν δεν μπορεί να εμφανίσει proof of funds από Κύπρο μεριά? Δεν ξέρω αν έχει τόσα κεφάλαια εκεί αλλά μπορεί και να έχει. Τότε τι θα σκαρφιστουν στον ΑΣ για να μπλοκάρουν το έργο?
Και έστω το μπλοκάρουν. Μετά τι ...
Ποιος μου λέει εμένα οτι ο Ιβάν δεν μπορεί να εμφανίσει proof of funds από Κύπρο μεριά? Δεν ξέρω αν έχει τόσα κεφάλαια εκεί αλλά μπορεί και να έχει. Τότε τι θα σκαρφιστουν στον ΑΣ για να μπλοκάρουν το έργο?
Και έστω το μπλοκάρουν. Μετά τι ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το ξεφτιλίκι δεν ξεπλένεται για τους ΡΟΥΦΣ του Ass Sigma ούτε αν οικοδομήσει ο Μύσταξ το νέο Μαρακανά στην Τούμπα. Εμετική υποκρισία, κρυφτούλι, εξόφθαλμα και απροκάλυπτα πλέον ψέματα.. Δε σώζεται με τίποτα αυτό το πράγμα. Είναι ξεκάθαρο πλέον στα μάτια μου ότι αυτά τα ανθρωπάκια πλέον ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ, με την στάση του λαού του ΠΑΟΚ, ντρέπομαι που είμαι μέρος του. Παίζουν παιχνίδια στην πλάτη της ομάδας μας και διαχειρίζονται την περιουσία μας, σαν να είναι το σπίτι τους, κι εμείς δεν κάνουμε τίποτα για να προστατεύσουμε την ομάδα μας. Θα ντρεπόμουν περισσότερο αν ήμουν οργανωμένος.
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Από την αρχή της ιστορίας, πολλά πράγματα δεν μου κολλάνε.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά είτε στον ΑΣ είναι όλοι τους εξαιρετικοί ηθοποιοί σε επίπεδο για όσκαρ, είτε η ενημέρωση που έχουμε από ορισμένες πλευρές είναι τουλάχιστον ελλιπής (για να μην πω κάτι άλλο).
Τελευταίο παράδειγμα αυτό που έγινε ...