Η αναζήτηση βρήκε 256 εγγραφές

Return

από jibbie
Δευ 20 Οκτ 2025, 21:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

διεκοψαν την ψηφοφορια γιατι δεν τους βγαιναν τα κουκια, αυτο εγινε.
από navigator11
Δευ 20 Οκτ 2025, 21:50
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως, πέρα από το ότι γελάω με την ξεφτίλα τους, έχω αρχίσει να τους λυπάμαι. Διότι ακόμα δεν έχουν υποστεί πραγματική πίεση και έχουν χάσει πασχάλια και αυγά. Όταν σφίξουν τα γάλατα, διότι νομοτελειακά θα αρχίσουν να σφίγγουν, ευελπιστώ ο κύριος Αριστοτέλης ο Θεσσαλονικεύς, πέρα από την ...
από PAOKAPOMONOSMOY
Δευ 20 Οκτ 2025, 21:58
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που σίγουρα δεν τούς βγαίνει είναι ο πόνος από το Κ@λ@δ@@@λο . Γιατί αυτό που υπέγραψαν είναι εξ ολοκλήρου λάθος και αφορά τους ίδιους Ανακοίνωση από δυτικές συνοικίες μουγκα το κορίτσι. Το τομάρι τους πάνε να σώσουν κι όχι τον σύλλογο. Είναι πολύ απλό. Δώστε στην δημοσιότητα το έγγραφο ...
από astral
Δευ 20 Οκτ 2025, 22:00
Jump to forum
Jump to topic

Παίζει να μην έχουν δείξει τέτοια αποφασιστικότητα και πείσμα ποτέ ξανά στη ζωή τους.

Φαντάσου τι έχουν υπογράψει και που μπλέξαμε.
από Iznogoud4
Δευ 20 Οκτ 2025, 22:00
Jump to forum
Jump to topic

Η ξεφτίλα δεν έχει όριο.

Ρε ΣΦ τι κάνετε ήθελα νά 'ξερα; Εγώ θυμάμαι μικρός την Θ4 να κυνηγάει Κατσαρή να ανοίξει τις εγγραφές για μέλη και τώρα μούγκα στη στρούγκα.

Υπήρχε περίπτωση με μανάβη ή Τερζίδη να είχαμε τέτοια καραγκιοζιλίκια; Σηκωτούς θα τους πήγαιναν να ψηφίσουν.
από paok_athens_g4
Δευ 20 Οκτ 2025, 22:01
Jump to forum
Jump to topic

Έλα βρε πατριδουλη που θες κ proof of funds από τον Ιβάν...άντε φορα το σορτσάκι σου κ τραβά για τένις αγοράκι μου...άντε πατριδουλη μου μη μας γυρνάς τα μυαλά
από jibbie
Δευ 20 Οκτ 2025, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Montrealiotis έγραψε: Δευ 20 Οκτ 2025, 21:49 @ jibbie
Το ξέρουμε ή το υποθέτουμε;
το ξερουμε, νομιζω γραφτηκε και σε καποιο απ τα ΜΜΕ.

θα το αφησω ασχολιαστο το ολο θεμα γιατι αυτα που θελω να γραψω απλα δε λεγονται. υπομονη.
από Dimitrisou
Δευ 20 Οκτ 2025, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Το μονο σιγουρο ειναι οτι το κυνηγι δεν το γλυτωνουν(νομικο εννοω παντα μην παρεξηγηθω)...τωρα το αν θα ειναι απο τον κοσμο η απο τον τελη θα δειξει..
Δεν τους λυπαμαι να ρωτουσαν καποιον που ξερει και του κοβει που πηγαιναν να μπλεξουν..
από nunies4
Δευ 20 Οκτ 2025, 22:11
Jump to forum
Jump to topic

Μεγάλοι άνθρωποι μωρέ πως αντέχετε να ξεφτιλιζιστε έτσι;
από Taseos
Δευ 20 Οκτ 2025, 22:11
Jump to forum
Jump to topic

Γύρω γύρω όλοι! Θα το πείτε μέχρι τέλους. Αργά και βασανιστικά. Δε θα ναι τώρα γιατί πιθανώς και δε βιάζεστε
από astral
Δευ 20 Οκτ 2025, 22:13
Jump to forum
Jump to topic

Για να δούμε και την αντικειμενική :lol: ενημέρωση
Ένας απρόσμενος ανθρώπινος παράγοντας οδήγησε σε διακοπή του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, που συζητούσε πάνω στους όρους του μνημονίου, που θα προταθεί στην ΠΑΕ αναφορικά με την κατασκευή του γηπέδου της νέας Τούμπας.

Πιο ...
από jibbie
Δευ 20 Οκτ 2025, 22:13
Jump to forum
Jump to topic

@ jibbie
Το ξέρουμε ή το υποθέτουμε;

το ξερουμε, νομιζω γραφτηκε και σε καποιο απ τα ΜΜΕ.

θα το αφησω ασχολιαστο το ολο θεμα γιατι αυτα που θελω να γραψω απλα δε λεγονται. υπομονη.

Αδερφέ, επειδή πιστεύω ότι έχεις μεγαλύτερη της δικής μου μηδενικής γνωση της υπόθεσης αυτής, θεωρείς κι ...
από Taseos
Δευ 20 Οκτ 2025, 22:14
Jump to forum
Jump to topic

Ενα νερό ουρά Βαγγελιω ένα νερό κρύο νερό
από Maklaz
Δευ 20 Οκτ 2025, 22:15
Jump to forum
Jump to topic

Γελοίες καταστάσεις, από γελοίους ανθρώπους, που με το ζόρι προσπαθούν να πείσουν πρώτα τον ίδιο τους τον εαυτό, ότι δεν είναι μ@λ@κ€ς.

Ξυπνήστε εεεε, δεν ζούμε στο 1970, ότι γίνεται μαθαίνετε και η ταχύτητα της πληροφορίας σας καίει όλο και περισσότερο.
από navigator11
Δευ 20 Οκτ 2025, 22:21
Jump to forum
Jump to topic

Για να δούμε και την αντικειμενική :lol: ενημέρωση
Ένας απρόσμενος ανθρώπινος παράγοντας οδήγησε σε διακοπή του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, που συζητούσε πάνω στους όρους του μνημονίου, που θα προταθεί στην ΠΑΕ αναφορικά με την κατασκευή του γηπέδου της νέας Τούμπας.

Πιο ...