Η αναζήτηση βρήκε 300 εγγραφές

Return

από tad
Τετ 28 Ιαν 2026, 16:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Μερικές φορές ... έχω σκεφτεί ότι τον ΠΑΟΚ τον αγαπάω περισσότερο από όσο πρέπει ...

τώρα που έκανα και τα παιδιά μου σαν τα μούτρα μου ... ακόμα περισσότερο
από Rexaris
Τετ 28 Ιαν 2026, 18:58
Jump to forum
Jump to topic

Είναι αξιοθαύμαστη όλη η αντίδραση το κοινωνικού συνόλου και ίσως αυτό αποτελεί μια ελπίδα ότι κάτι υπάρχει μέσα μας σαν κοινωνία…

Μακάρι να μη συμβεί ποτέ ξανά τπτ και ταυτόχρονα να σταματήσει αυτό το απύθμενο μίσος που υπάρχει ανάμεσα σε οπαδούς..

Εμένα από τις εφημερίδες μου έκαναν εντύπωση ...
από Maklaz
Τετ 28 Ιαν 2026, 19:12
Jump to forum
Jump to topic

Εικόνα

Κι αν φυσάει εκεί ψηλά, απλώστε τα κασκόλ σας να γεμίσει χρώμα ο ουρανός.
από OvelixPAOK
Τετ 28 Ιαν 2026, 21:15
Jump to forum
Jump to topic

Μου το έστειλε ο κολλητός μου, που είναι αεκτζης. Οι περισσότεροι στη παρέα μου, κιτρινόμαυροι, δε μιλιούνται από χθες.

Εικόνα
από gervasio artigas
Τετ 28 Ιαν 2026, 21:38
Jump to forum
Jump to topic

Αφου κατατιθεται μια γενικη αντιληψη οτι η τραγωδια αγγιξε ολους τους οπαδους , θα ειναι ΥΨΙΣΤΗ ΑΠΟΤΙΣΗ ΦOΡΟΥ ΤΙΜΗΣ προς τους νεκρους, η ΕΜΠΑΡΚΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ της "οπαδικης αγαπης" το ν' αναληφθει ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ απο τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ και στο επομενο παιχνιδι με την ΑΕΚ να έλθουν οπαδοί και των ...
από falconakis
Τετ 28 Ιαν 2026, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

35 χρόνια έχουν περάσει και η εικόνα του Κωστή και του Ευθύμη την μια στιγμή να πανηγυρίζουν και την άλλη να γυρίζουν μες στις φλόγες δεν σβήνει απο το μυαλό μου. Δεν ξέρω τι σκατά ήθελα να δώ το βίντεο αλλά την ώρα της προσπέρασης είδα με το μυαλό μου και τους 10 να πανηγυρίζουν για την ΠΑΟΚΑΡΑ ...
από cellophan
Πέμ 29 Ιαν 2026, 00:15
Jump to forum
Jump to topic

Πάντα πίστευα πως δεν υπάρχουν λόγια να πεις σε αυτές τις περιπτώσεις. Για αυτό το λόγο θα χρησιμοποιήσω λέξεις ξένες, όχι δικές μου, με την ελπίδα η συνενοχή στον πόνο να μοιάζει λιγότερο γελοία.

"Τη μια μέρα υπάρχει ζωή. Ένας άντρας, για παράδειγμα, απόλυτα υγιής, ούτε καν ηλικιωμένος, χωρίς ...
από hasio_john
Πέμ 29 Ιαν 2026, 00:22
Jump to forum
Jump to topic

Έχω τον πατέρα μου στο σπίτι, με την άνοια να του σβήνει σιγά σιγά πρόσωπα, στιγμές, λέξεις, εμάς, κι όμως μέσα σε αυτό το θολό τοπίο υπάρχει κάτι που μένει ανέγγιχτο: ο ΠΑΟΚ του . Η ομάδα δεν χάθηκε ποτέ από το μυαλό του, τη θυμάται όπως θυμάται την ίδια του την καρδιά, με κάθε λεπτομέρεια, με κάθε ...
από Sera4
Πέμ 29 Ιαν 2026, 20:43
Jump to forum
Jump to topic

Στο συγκεκριμένο τοπικ, δεν κάνουμε ούτε κοινωνικό ούτε αστυνομικό ρεπορτάζ.

Πενθουμε την απώλεια των συνοπαδων μας, που θέλησαν να κάνουν 2 μέρες οδικό ταξίδι για να δουν την αγάπη τους.

Τιμη και δόξα στα αετοπουλα που έφυγαν στο δρόμο για στηρίξουν την ομάδα και τα 4 γράμματα. Το λιγότερο που ...
από paokovios1974
Πέμ 29 Ιαν 2026, 20:54
Jump to forum
Jump to topic

Όχι θεέ μου.
Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό.
Ποια κατάρα επιβεβαιώνουμε ξανά και ξανα.
Αυτό το άσπρο και μαύρο της ζωής μας όταν είναι μαύρο μας χτυπάει αλύπητα με τον πιο σκληρό τροπο.
Καλό Παράδεισο Αδέρφια.
από leomatos88
Πέμ 29 Ιαν 2026, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Ποιος Δικέφαλος μου λες, το παιδί μου… Αφήστε με μόνη μου, αφήστε με να το κλάψω! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ! Αυτά θα σου έλεγε η μάνα του φίλε, το παιδί μου… Που το ξεγέννησα, το μεγάλωσα μέρα τη μέρα να γίνει άνθρωπος, να φτάσει τόσο χρονών να σκοτωθεί για μια ομάδα. Ποιος ΠΑΟΚ μου λες τώρα, ποια αδέρφια και ...
από Tolaros
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Ρε τι παικταραδες πήρε ο Κάρυ, τα λέγατε και δεν τα πίστευα
από Мир
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:04
Jump to forum
Jump to topic

δύσκολη μέρα για τους συντοπίτες .. και τζαπα ποσταρανε για Ντελια και φάγανε τον αζέρικο φλοκο.
από wickerman
Σάβ 20 Δεκ 2025, 22:32
Jump to forum
Jump to topic

Επιτέλους έκαναν γκέλα και με "μικρή" ομάδα οι καριολόπουστρες. Τάχα κάποιοι έλεγαν ότι χάθηκε από την προηγούμενη αγωνιστική το πρωτάθλημα. Τι έγινε ρε παιδιά; Τελικά δεν χάθηκε;
No Kaabi No Party vol 1.