Η αναζήτηση βρήκε 300 εγγραφές
- Δευ 26 Ιαν 2026, 01:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Διαπιστώνω ότι η κουβέντα περι ηθικης επιβάλλεται να έχει μόνο μια κατεύθυνση αλλιώς δεν βολεύει.
Καμία απάντηση στα παραδείγματα που έγραψα πάρα μόνο γέλια Πρεσπες Χρυσανθους.
ουστ ρε στημενε χαρτινε .....σας εχει ξεφτιλισει ο ΠΑΟΚ με καθε τροπο αγωνιστικα να χαιρεσε τον γαβρο προεδρο σου ΚΑΙ ...
- Δευ 26 Ιαν 2026, 01:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Εραιτοικαίς φοναίς;
Τέτοια ανορθογραφία της αλήθειας, δε συνιστά αιρετική φωνή , δεν πάει απλά κόντρα σε κάτι κατεστημένο, αλλά αναπαράγει τη χειρότερη προπαγάνδα που ξέρουμε από πού ξεκινάει.. και το κάνει προκλητικά, χωρίς ίχνος ή υποψία τεκμηρίωσης..
Αν τρολάρεις, τότε πάσο..
Τέτοια ανορθογραφία της αλήθειας, δε συνιστά αιρετική φωνή , δεν πάει απλά κόντρα σε κάτι κατεστημένο, αλλά αναπαράγει τη χειρότερη προπαγάνδα που ξέρουμε από πού ξεκινάει.. και το κάνει προκλητικά, χωρίς ίχνος ή υποψία τεκμηρίωσης..
Αν τρολάρεις, τότε πάσο..
- Τρί 09 Δεκ 2025, 19:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Ωχωχωχ...καποτε καναμε ερανους για πληρωμες παιχτων κ τωρα βλεπουμε τα μυρια να κανουν παρτι σε μπαλα κ μπασκετ....κριμα να μη ζουνε καποια αδερφια να χαρουν τις σημερινες καταστασεις
- Δευ 20 Οκτ 2025, 11:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
https://iili.io/KSqGQG2.md.png
Δε φαίνεται να ήρθε το αποτέλεσμα που προσδοκούσε αλλά την τοξικότητα την είχε έτοιμη από πριν στο τσεπακι.
Εκπρόσωπος τύπου της ομάδας αλήθειας από τα λιντλ πλέον.
Πόσο μ@λ@κ@ς αυτόν ο Ιβάν ηλίθιε τον άρπαξε από τά χέρια του γαβρου για όποιον ξέρει βλάκα ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί, είναι ΠΑΟΚ αυτός ο αιδοιοκύων;;
- Τρί 21 Οκτ 2025, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλοι οι διαταραγμένοι ρατσιστουληδες (με 5-6 ακαουντ ο καθένας να κάνουν λαηκ στον εαυτό τους) έχουν πολύ συγκεκριμένη στόχευση αλλά και ενημέρωση εδώ και λίγους μήνες.
Μιλάμε για αγνά ΠΑΟΚτσακια :lol:
ΥΓ: retweet κάνουν μόνο την κλίκα τους ( και τα 2-3 ακαουντ που έχει ο καθένας) και τον Τσακαλεα ...
Μιλάμε για αγνά ΠΑΟΚτσακια :lol:
ΥΓ: retweet κάνουν μόνο την κλίκα τους ( και τα 2-3 ακαουντ που έχει ο καθένας) και τον Τσακαλεα ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 22:16
- Jump to forum
- Jump to topic
δυστυχως δεν ηρθε για το μπασκετ ο φιλος του κατσαρη ακομη το ματι του αλλου κοιταει και φοβαμαι οτι τα θελει πακετο η τιποτε ,απλα τοτε θα τον κυνηγησει οπως ειπε ο κατσαρης στις δυτικες αυτον ......
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 07:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενημερωτικό ΠΑΟΚτσήδικο site, το οποίο ξεχνούσε να περάσει την άποψη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά δεν έχανε ούτε κόμμα από τις συνεντεύξεις και τις διαρροές του ΑΣ του γεωαναλυτή και της δημόσιας υπαλλήλου δικηγόρου.
Δεν θα ξεχαστεί η στάση τους, αυτό είναι σίγουρο.
Δεν θα ξεχαστεί η στάση τους, αυτό είναι σίγουρο.
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 13:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Πλερεζοπολις στα καλυτερα του. Δεν βγαινουν στα τηλεφωνα λεει ο προεδρος και η νομικη εκπροσωπος, τους πηρε 50 φορες. Πως δεν αναρωτηθηκε γιατι δεν βγαινει ο ΔΟΥΡΟΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. πανε τα χαρτζιλικια
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 14:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα τι θα έκαναν οι σύνδεσμοι;
Συνέχεια τρεχαν στους εδώ υπουργούς και βουλευτές να τους κράξουν τι άλλο να έκαναν;
Και ο Παντελάκης δεν έφυγε εξαιτίας των συνδέσμων στο φινάλε.
Έφυγε μετά από διεργασίες παραγόντων του ΑΣ ακόμα και του Βεζυρτζή τότε αν δεν κάνω μεγάλο λάθος.
Ο Παντελάκης έφυγε το ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 14:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο προεδρass καταπίνει πλαστικά μπουκάλια από τον παροξυσμό του. Η δε νομική σύμβουλος τραβάει τα ... σγουρά μαλλάκια της.
- Τρί 14 Οκτ 2025, 16:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Συλλυπητήρια στους οικείους της οικογένειας.
Παράδειγμα προς μίμηση ,παράδειγμα για το ποιες είναι οι δυσκολίες της ζωής και πόσο δυνατοί μπορεί να γίνουμε...
Ευθύνη όλων ο Γιάννης να είναι,όπου επιθυμει, εντός γηπέδου..
Παράδειγμα προς μίμηση ,παράδειγμα για το ποιες είναι οι δυσκολίες της ζωής και πόσο δυνατοί μπορεί να γίνουμε...
Ευθύνη όλων ο Γιάννης να είναι,όπου επιθυμει, εντός γηπέδου..
- Τετ 28 Ιαν 2026, 14:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Εύχομαι να προλάβω να είμαι πάνω από το έδαφος, όταν θα παραδίδεται το νέο γήπεδο της ΠΑΟΚάρας, και - δεν ξέρω πόσες θύρες θα έχει - οι 15 εξ αυτών να φέρουν τα ονοματεπώνυμα όλων των πιτσιρικάδων, που έχασαν άδοξα στον δρόμο τη ζωή τους για να βρεθούν δίπλα στην ομάδα (συμπεριλαμβανομένων και των ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 15:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεσα στη μουνταδα να πουμε ενα μεγαλο ευχαριστω στους οπαδους της Τιμισοαρα για ολα αυτα που εκαναν...Θα αξιζε μια αδελφοποιηση για την προσφορα τους σε ολο αυτο το τραγικο δυστηχημα που βιωνει η οικογενεια μας..
- Τετ 28 Ιαν 2026, 15:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή διαβάζω στα σοσιαλ καποιοι να γράφουν για ακύρωση της γιορτής των 100 χρόνων. Για μένα ειναι ευκαιρία να δούμε/θυμηθούμε ποιος ειναι ο ΠΑΟΚ και τι πρεσβεύει.
Η ζωή είναι γεμάτη πόνο, μιζέρια και δυστυχία… και τελειώνει πολύ γρήγορα, μαζί με λίγες στιγμές χαράς που δικαιολογούν όλο τον ...