Όταν τελειώσει ο διαγωνισμός στέλνετε μεηλ με όλα τα απαραίτητα στοιχεία + τις απαντήσεις στο info.paokmania@gmail.com
Δες αν θέλεις ξανά τις σχετικές οδηγίες εδώ:
https://www.paokmania.gr/article/254458 ... ai-harizei
Η αναζήτηση βρήκε 42 εγγραφές
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 15:35
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 13:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Εγω εχω την αισθηση πως απλα αρνουμαστε να διατυπωσουμε καποιες στενοχωρες ειναι η πραγματικοτητα αληθειες, κυριως για συναισθηματικους λογους, οι οποιοι και αυτοι σε ενα βαθμο ειναι κατανοητοι. Τον Ιβαν τον εφεραν στην Ελλαδα συγκεκριμενοι γεωπολιτικοι στοχοι. Η προσφορα του ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ,τα ...
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 13:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
@marsantos νομιζω οτι πασχουμε σε ενα βαθμο απο μανια καταδιωξης...Επισης οταν διαβαζω ατακες του στυλ ο Ιβαν ηταν και ειναι ενας απο εμας,δεν μπορω κατι παθαινω...Τοσο αθωοι πια?
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
@alexgarcia6
Εντάξει ένα δίκιο το έχεις
Εντάξει ένα δίκιο το έχεις

- Παρ 18 Ιούλ 2025, 13:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ουσία είναι μία και την αποτυπώνουν άψογα.
Δύο άνθρωποι έχουν την πρόθεση να κάνουν το γήπεδο σύμφωνα με τα λεγόμενά τους.
Όποιος εκ των δύο θέλει και μπορεί, ας κάνει όλες τις απαιτούμενες κίνησεις μέσα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο και να προχωρήσει η Νέα Τούμπα με εγγυητή τον ΑΣ.
Προτεραιότητα ...
Δύο άνθρωποι έχουν την πρόθεση να κάνουν το γήπεδο σύμφωνα με τα λεγόμενά τους.
Όποιος εκ των δύο θέλει και μπορεί, ας κάνει όλες τις απαιτούμενες κίνησεις μέσα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο και να προχωρήσει η Νέα Τούμπα με εγγυητή τον ΑΣ.
Προτεραιότητα ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 14:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Να μην μηδενίζουμε την Θ4...Να διαβάσουμε 3 4 φορές την ανακοίνωση γιατί αφήνει υπονοούμενα χωρίς να κατονομάσει τα κακός κείμενα και καλό θα ήταν ΑΣ και ΠΑΕ να τα ξεκαθαρίσουν...Για τον Γαμπρό και τον κύριο στην διοίκηση της ΠΑΕ στελέχη γνωστής παράταξης έχω τοποθετηθεί στο παρελθόν...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 17:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Λες και δεν έχουμε γίνει τόσες μέρες ...
Σε κόσμια πλαίσια γίναμε... Θέλουμε εμφύλιο ? Εμείς και εσείς ?
Φιλε δεν έχω ιδέα ποιοι είναι οι εμείς και οι εσείς, αλλα αυτό που είδα δεν είναι καθόλου κόσμιο ως τώρα.
Κόσμιο, γιατί μάλλον ξεχνάς στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν και το τι ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 19:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι γίνεται πόλεμος - κυριολεκτικά - και οι εμπλεκόμενοι θα παίξουν τα ρέστα τους. Ο ΠΑΟΚ μετράει, ακριβώς γι' αυτό που ανέφεραν ορισμένοι συνοπαδοί πριν. Γιατί έχει την δυνατότητα να βγει ο κόσμος με έτσι κι αλλιώς και αλλιώτικα και να πιέσει και τον Ιβάν (ή τον Τέλη ...
- Τρί 22 Ιούλ 2025, 14:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Kυριάκος Κυριάκος
Καλο θα ηταν ομως οποιος ξερει κατι παραπανω να διαφωτισει και τους υπολοιπους.
- Πέμ 24 Ιούλ 2025, 20:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε καταλαβαινουμε οτι συμφωνα και με τα ελληνικα ρεπορταζ που θελει ο Parolos , ο παικτης μαζεψε πραγματα και δεν πηγε στην απογευματινη προπονηση ετοιμος να αναχωρησει? Πρεπει να ειναι χαζος καποιος για να πιστευει οτι αυτο δεν εγινε με την εγκριση Ιβαν, η οτι ,ακομα χειροτερα, μεσα σε 2-3 ωρες ...
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 08:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραια τα λεει ο tolis προσθετωντας δε ''γνωμη μου ειναι'' ,τωρα οσον αφορα τις γνωμες των αλλων τις περναει ενα ρεκτιφιε και για τελος λεει δεν θα απαντησω σε οσους μου επιτεθουν, στους αχαριστους βρε και τους νεοπλουτους ,που χρειαζονται ενα μαθημα ταπεινοφροσυνης με ελικοπτερο...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 11:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μυστακιδης εστειλε ενα χαρτι οτι υπαρχουν τα χρηματα γενικοτερα..αυτο ζητανε απο τον Ιβαν?η εγγυητικη?
Είπαμε, τραγικός χειρισμός εκ μέρους του ΑΣ και μεγάλη αδικία προς το πρόσωπο του Ιβάν. Δεν χρειάζεται να λέμε κάθε φορά τα αυτονόητα.
Τα παίρνει, λοιπόν, ο Ιβάν στο κρανίο και λέει ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θα προσπαθήσω να αφήσω στην άκρη τους συναισθηματισμούς και τις θεωρίες συνομωσίας και θα προσπαθήσω να προσεγγίσω την κατάσταση από μία διάσταση που βάζει της δικής μου τουλάχιστον λογικής βγάζει νόημα.
Ξεκινάω λέγοντας πως θεωρώ πολύ δύσκολο να "ξύπνησαν" κάποιοι ξαφνικά μια μέρα στον ΑΣ και ...
Ξεκινάω λέγοντας πως θεωρώ πολύ δύσκολο να "ξύπνησαν" κάποιοι ξαφνικά μια μέρα στον ΑΣ και ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Σκεφτομαι απο χτες αν πρεπει να κανω καποιο σχολιο με το κλιμα τοσο φορτισμενο ,κατι που μοιραια εχει οδηγησει τη λογικη και τη ψυχραιμια να παει περιπατο, λογικο και αποδεκτο σε ενα βαθμο. Θα πω καποιες σκορπιες σκεψεις. Ειναι σχετικα προφανες οτι ο ΑΣ τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη πιστευει οτι ο ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν δεν είχε κάνει όλες τις προηγούμενες μαλακίες ο ΑΣ μπορεί και να τυγχανε λογικής αποδοχής το σενάριο της απλής αυτοπροστασίας του