Η αναζήτηση βρήκε 53 εγγραφές
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 22:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Young Boys 6/11-22:00,COSMOTESPORTSHD
Να βγάλει Meite και να βάλει Ozdoev.
- Κυρ 14 Σεπ 2025, 23:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Νομίζω δεν πρέπει να είναι αυτός ο βασικός εκτελεστής.
Ανεξάρτητα με το σημερινό ο Γιακουμάκης έχει διατελέσει σε προηγουμενη ομάδα εκτελεστής και μάλιστα έχει ποικιλία στα χτυπήματα του.
Ανεξάρτητα με το σημερινό ο Γιακουμάκης έχει διατελέσει σε προηγουμενη ομάδα εκτελεστής και μάλιστα έχει ποικιλία στα χτυπήματα του.
- Δευ 29 Σεπ 2025, 03:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Ορθώς ανανέωσε, κακως δεν πάρθηκε παίκτης για βασικός
- Δευ 06 Οκτ 2025, 18:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 6. Dejan Lovren
paokkerkir έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 17:47 Στο τέλος της παρακάμερας του κάνει νόημα ο Κεντζιόρα να πάνε προς την 4 (νομίζω) και κάνει όχι.
Μάγκας.
Σωστός για μένα, ο Ντεγιαν κ οι υπόλοιποι.
- Δευ 27 Οκτ 2025, 02:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 27. Magomed Ozdoev
Ανέκαθεν γούσταρα τους εγκεφαλικους παίκτες. Τους παίκτες που ήξεραν να διαβάζουν κάθε στιγμή και κάθε φάση του παιχνιδιού.
Κάποια στιγμή στο πρώτο ημίχρονο κάνει μια μετάβαση ο Βόλος από τα αριστερά με δύο παίκτες (και το μπακ και το εξτρέμ). Κάνει το αριστερό μπακ τη σέντρα ομως δεν ήταν αρκετά ...
Κάποια στιγμή στο πρώτο ημίχρονο κάνει μια μετάβαση ο Βόλος από τα αριστερά με δύο παίκτες (και το μπακ και το εξτρέμ). Κάνει το αριστερό μπακ τη σέντρα ομως δεν ήταν αρκετά ...
- Δευ 27 Οκτ 2025, 08:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 23.Joan Sastre
Ο Φίλων θέλει 2 Σαστρε…συνεχίζονται τα εγκλήματα με τους νέους παίκτες που βγάζει η ακαδημία
Παιδιά μην λέτε για να λέτε. Όσο ταλέντο και να έχει ένας μικρός είναι άλλο να παίζεις με συνομηλίκους και άλλο με επαγγελματίες. Ο Μύθου που έκανε παπάδες πήρε 2-3 ευκαιρίες και δεν ανταποκρίθηκε. Ο ...
- Δευ 27 Οκτ 2025, 11:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Δλδ ο Σαστρε χθες ηταν ο χειροτερος του γηπεδου ??
Ενω οι Ταισον και Ιβανουσετς μαγεψαν με την παρουσια τους !!!
Εγω αντιθετως ειδα εναν Σαστρε να τρεχει ασταματητα και να τα δινει ολα απ το 1ο λεπτο
μεχρι να τα φτυσει..
Για 2ο Δ.μπακ μια χαρα ειναι..
Ενω οι Ταισον και Ιβανουσετς μαγεψαν με την παρουσια τους !!!
Εγω αντιθετως ειδα εναν Σαστρε να τρεχει ασταματητα και να τα δινει ολα απ το 1ο λεπτο
μεχρι να τα φτυσει..
Για 2ο Δ.μπακ μια χαρα ειναι..
- Δευ 27 Οκτ 2025, 11:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό, γιατί όλοι θα χρειαστούν φέτος.