Με αυτα κ με αυτα,αν ο Ιβαν πει πως ψαχνει οικοπεδο αλλου για να χτισει,εγω θα τον δικαιολογησω 100% και ας ειμαι υπερ του να γινει στην Τουμπα το νεο γηπεδο.Δεν θα μας κανουν κουλουβαχατα μερικα λαμογια που τα αρπαζουν.
Αν πιστευαν παντως πως ο Ιβαν δεν εχει σαλιο η δεν μπορει να το χτισει η εχει ...
Η αναζήτηση βρήκε 53 εγγραφές
- Παρ 17 Οκτ 2025, 12:55
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 17 Οκτ 2025, 13:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Είσαι πολύ λάθος. Με τον νέο αθλητικό νόμο έχει μποζου. Και σε ένα σύγχρονο γήπεδο που θα ελέγχονται τα πάντα, από κάμερα κομματάκι δύσκολο. Τους κόβεις και δια παντός την είσοδο και τέλος. Όσο για τα εκτός έδρας δεν ζητάς εισιτήρια,αν έχουν τέτοιες βλέψεις. Όλα γίνονται.
- Τρί 21 Οκτ 2025, 01:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιο είναι το ιστορικό αυτού του πατρίδα?
Ποιοι στον πεο είναι αυτοί οι 4-5 τυχαρπαστοι που παίζουν το μέλλον της ομάδας στα άχρηστα χέρια τους?
Που στον πεο είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ?
Ποιοι στον πεο είναι αυτοί οι 4-5 τυχαρπαστοι που παίζουν το μέλλον της ομάδας στα άχρηστα χέρια τους?
Που στον πεο είναι ο κόσμος του ΠΑΟΚ?
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 10:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ζήτημα για μένα ΠΟΤΕ δεν ήταν να πει ο ΠΑΟΚ ή οι οπαδοί του "δώστε το γήπεδο λευκή επιταγή στο Σαββίδη". Αυτο θα ήταν εγκληματικό από μόνο του.
Ήταν βασικά να είναι ο ΠΑΟΚ τίμιος απέναντι στον ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ πρωτίστως και με τεράστια απόσταση από οτιδήποτε άλλο.
Οποιοσδήποτε βοήθησε προς αυτή την ...
Ήταν βασικά να είναι ο ΠΑΟΚ τίμιος απέναντι στον ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ πρωτίστως και με τεράστια απόσταση από οτιδήποτε άλλο.
Οποιοσδήποτε βοήθησε προς αυτή την ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 17:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θα αλλάξουμε εμείς έδρα επειδή αυτοί είναι άντε μην πω τι
μη το δένεις κόμπο....η πρώτη έδρα του ΠΑΟΚ ήταν στο Συντριβάνι....όταν δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει πια την ομάδα έγινε η μετακόμιση στην Τούμπα, που τότε ήταν μόνο χωράφια εκεί....μην το αποκλείεις και τώρα εάν οι "συνθήκες" (ΑΣ ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 18:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Και κάπως έτσι, εκτιμώ, αντιλαμβάνεται πλέον κι ο πλέον καλοκάγαθος φίλος της ομάδας, ειδικά οι κατ' αποκλειστικότητα υποστηρικτές του τμήματος μπάσκετ και δεν το γράφω αυτό δηκτικά, πόσο ... από σπόντα είναι ο γκαϊλές του μίστερ Τέλης να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο της καρδιάς του ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 18:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ιβάν δεν υπάρχει περίπτωση να φτιάξει γήπεδο όσο υπάρχει το συγκεκριμένο ΔΣ(συνέχεια του Κατσαρή) στον ΑΣ.
Ακόμα και να τρελαθεί και να υπογράψει αυτό που διέρρευσε σήμερα, θα τον πάνε σε ΓΣ με δικαίωμα συμμετοχής μόνο όσων ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές (ή όσων κατάγονται από το Λάκκωμα, κάτι θα ...
Ακόμα και να τρελαθεί και να υπογράψει αυτό που διέρρευσε σήμερα, θα τον πάνε σε ΓΣ με δικαίωμα συμμετοχής μόνο όσων ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές (ή όσων κατάγονται από το Λάκκωμα, κάτι θα ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Έστω ότι ο Ιβάν Σαββίδης δέχεται το μνημόνιο του ΑΣ, όσο παράλογο και να είναι. Υπάρχει περίπτωση ο ΑΣ να δεχτεί την καταφατική απάντηση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. σε αυτό πυ της έχει προτείνει?
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 20:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Το φετινο τρυπημα ειναι αντιστοιχο με την και καλα πολυ ιδιοκτησια...τοτε χασαμε ενα πρωταθλημα..φετος αν γινει καμια μαλακια κ επηρεαστει το αγωνιστικο , τραβατε να κρυφτειτε μπουρδελα..
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 00:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Που το κακο να γινει το γηπεδο εκτος Τουμπας?
- Τετ 20 Αύγ 2025, 15:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΠΑΟΚ που θα παίξει ομιλους τσουλου
- Τετ 20 Αύγ 2025, 15:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεγάλη μεταγραφή όπως και να έχει! Τι τώρα τι σε έξη μήνες! Μιλάμε για την καλύτερη μεταγραφή ever!
- Τετ 20 Αύγ 2025, 16:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελικά ούτε ανισόρροπος, ούτε ανώμαλος, ούτε κλόουν, ούτε τίποτα δεν ήταν ο πρόεδρος της Σλάβια..
Πήρε όσα περισσότερα μπορούσε για τον παίκτη και παράλληλα διασφάλισε ότι η ομάδα θα τον έχει για το league phase στο τσουλου.
Στα δικά μας..είναι εξωπραγματική κίνηση.. εύγε σε όσους εργάστηκαν για να ...
Πήρε όσα περισσότερα μπορούσε για τον παίκτη και παράλληλα διασφάλισε ότι η ομάδα θα τον έχει για το league phase στο τσουλου.
Στα δικά μας..είναι εξωπραγματική κίνηση.. εύγε σε όσους εργάστηκαν για να ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 17:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Άντε αλάνια,
Εσείς που πηγαίνετε γήπεδο γιατί εμείς πλέον έχουμε ξενιτευτεί όταν με το καλό τον δείτε με τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ στο στήθος να τραγουδάτε αυτό να το ακούμε κι εμείς να γουστάρουμε από μακριά...
Μπιμπελό μου μπιμπελό μου
Είσαι ζάλη στο μυαλό μου
Όταν σ' έχω στο πλευρό ...
Εσείς που πηγαίνετε γήπεδο γιατί εμείς πλέον έχουμε ξενιτευτεί όταν με το καλό τον δείτε με τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ στο στήθος να τραγουδάτε αυτό να το ακούμε κι εμείς να γουστάρουμε από μακριά...
Είσαι ζάλη στο μυαλό μου
Όταν σ' έχω στο πλευρό ...
- Τετ 20 Αύγ 2025, 17:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγχαρητήρια στον Ιβάν για την τεράστια μεταγραφή. Αν και πιστεύω ότι ως τις 2 Σεπτεμβρίου θα έρθει από τώρα, έναν δανεικό και καλό θα τον βρούμε ως τον Γενάρη.
Ένα θηρίο αμυντικό τώρα και είμαστε καλά

Ένα θηρίο αμυντικό τώρα και είμαστε καλά