Η αναζήτηση βρήκε 136 εγγραφές

Return

από ΑποστόληςΑ
Παρ 30 Ιαν 2026, 14:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Αχ αυτές οι ισοπαλίες με Μακάμπι και Μπραν!
από marsantos
Παρ 30 Ιαν 2026, 14:58
Jump to forum
Jump to topic

Μπορεί και να είμαι επηρεασμένος από όσα ζούμε όμως νομίζω πως το το ευρωπαϊκό ταξίδι τελειώνει εδώ.
Δεν είναι ενα μονο ματς οπως με τη Μπετις. Είναι διπλά ματς και στο πρώτο λείπουν 2 βασικοί παίκτες του άξονα.
Οι χειρότερες ομάδες που μπορεί να αντιμετωπίσει σε διπλά ματς ο ΠΑΟΚ είναι οι Γαλλικές ...
από San4
Παρ 30 Ιαν 2026, 16:50
Jump to forum
Jump to topic

Παιδιά αυτές οι συνωμοσίες για τις ντεμεκ δύσκολες κληρώσεις και το σύμπαν που κυνηγάει τον ΠΑΟΚ μας μικραίνουν πάρα πολύ σαν οργανισμο. Επίσης δεν μπορεί να μιλάμε για συνωμοσία ώστε ο ΠΑΟΚ να μην μπει ομίλους όταν ο τελευταίος αποκλεισμός ήταν από το καφενειο της μαλμε. Τα λέγανε αυτά οι βάζελοι ...
από tsou
Σάβ 31 Ιαν 2026, 12:01
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε αν ίσχυε αυτό που λες θα είχαμε γύρω στα 12 πρωταθλήματα, 15 κύπελλα και σίγουρα 2 συμμετοχές σε ομίλους τσάμπιονς λιγκ

Μπορώ να συμφωνήσω όσον αφορά τίτλους στην Ελλάδα κλπ, για Ευρώπη ομως δυσκολεύομαι. Δεν έχουμε μπει CL και την ευθύνη την έχουμε νομίζω εμείς.

Οχι φίλε δεν ...
από Doomlord4
Κυρ 01 Φεβ 2026, 11:18
Jump to forum
Jump to topic

Δεν έγραψα τίποτα για τα παιδιά που χάθηκαν τόσες μέρες,γιατί απλά δεν υπάρχουν λόγια για τέτοια τραγωδία :(

Ούτε είχα καμία διάθεση για βαθμολογίες αναλύσεις και πίνακες.

Στο θέμα
Γιατί δεν έχουμε παίξει ποτέ C.L - τι φταίει -ποιος φταίει
έχω γράψει πολλά στο παρελθόν με αποδείξεις και ...
από sourmenetes
Πέμ 19 Φεβ 2026, 21:41
Jump to forum
Jump to topic

ΠΑΟΚ-ΘΕΛΤΑ 1-2,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Την πρόκριση θα την πάρουμε εκτός έδρας!
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Πέμ 19 Φεβ 2026, 21:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΘΕΛΤΑ 1-2,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Η πρόκριση είναι δικιά μας!
Καταπληκτική προσπαθεια με τη μισή ομάδα και χωρίς προπονητή!
Εκπληκτική κερκίδα από τα παλιά!
Η ομάδα έχανε 0-2 και δε σταμάτησαν να φωνάζουν!
Διαιτησία από τη γνωστή χαβούζα παραγκα της ΟΥΕΦΑ με Τσεφεριν λέει παρόντα που ήρθε να τιμήσει τα παιδιά που εφυγαν....
Γαμω την ...
από paokara1970
Πέμ 19 Φεβ 2026, 21:59
Jump to forum
Jump to topic

ο ζιβκο πολλα νευρα ασκοπη καρτα αλλα δεν ξερω αν προσμετραται σε αυτες των 8 αγωνων λογω ενδιαμεσης φασης
ας μας πει καποιος
η ηττα ηταν τζαμπα
η θελτα δεν μου αρεσε τη θεωρω χειροτερη απο τον οκτωβρη
στο α' ημιχρονο απλα της χαρισαμε φασεις και εκανε 2 γκολ
και στο β ημιχρονο που φανηκαμε ...
από curtis
Πέμ 19 Φεβ 2026, 22:50
Jump to forum
Jump to topic

κριμα.τραγικη διαχειρηση.αφηνουμε το ευρωπαικο για την λαρισα ρε κοουτς?ακατανοητα πραγματα.πεστε να με φατε αυτη ειναι η αληθεια απο πλευρας λουτσε.εκεινος ο μπιανκο τι σκατα σου εχει κανει που πρεπει να υπομενουμε την αμπαλοσυνη του καμαρα σε καθε φαση?τα περι μπιλντ απ με ισπανικη ομαδα και χωρις ...
από curtis
Πέμ 19 Φεβ 2026, 22:59
Jump to forum
Jump to topic

κριμα.τραγικη διαχειρηση.αφηνουμε το ευρωπαικο για την λαρισα ρε κοουτς?ακατανοητα πραγματα.πεστε να με φατε αυτη ειναι η αληθεια απο πλευρας λουτσε.εκεινος ο μπιανκο τι σκατα σου εχει κανει που πρεπει να υπομενουμε την αμπαλοσυνη του καμαρα σε καθε φαση?τα περι μπιλντ απ με ισπανικη ομαδα και ...
από curtis
Πέμ 19 Φεβ 2026, 23:05
Jump to forum
Jump to topic

Ο Μπιανκο δεν παίζει γτ πολύ απλά ο λουτσεσκου δεν θέλει να εκθέσει την διοίκηση. Ναι δεν θα τον αγοράσουμε. Εκτός και αν παίζει τίποτα άλλο με τρίτους.

Με ολο το συμπαθιο το γνωριζεις αυτο?

Είναι μια υπόθεση που πιστεύω οτι σε μεγάλο βαθμό υπάρχει πιθανότητα να ισχύει.

μαλλον κατι ...
από curtis
Παρ 20 Φεβ 2026, 13:20
Jump to forum
Jump to topic

Μπορουσαμε και καλυτερα πολυ καλυτερα.Συγνωμη για τελευταια φορα θα πω την γνωμη μου και σας παρακαλω τους γνωστους ξερολες μην αρχισετε παλι τις ειρωνειες.Το εχω ξαναγραψει με μερικους ουτε γνωριζομαστε και απο το υφος που απαντατε ουτε και θα ηθελα να γνωριστουμε.Παμε τωρα στα του αγωνα.
Το ...
από Kaizen
Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Οπως λεμε για τον Τσαλοφ βγαλ'τον και μην βαλεις κανεναν, ετσι θα πω και για σενα πλεον. Φυγε κι ας μην ερθει κανενας. Ο χειροτερος ΠΑΟΚ που εχω δει δεδομενων και των αναλογιων. Αμα δεν μπορεις να ασχοληθεις αλλο πες το και μην μας γαμας την ψυχη.
από hariskastoria
Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Καλα βρε αθεοφοβε? Ισορροπημενο ματς που κριθηκε στις λεπτομεριες? Δεν παιζεσαι!

υγ. παντως κανει μπαμ οτι δεν ξερεις τι να πεις και οτι απλα δημιουργεις δικαιολογιες. Βλέμμα στα χαμενα και πολλη σκεψη μεχρι να απαντησεις. Μακαρι να αντιλαμβανεσαι τα προβληματα και να μην πιστευεις απλα π λες