Η αναζήτηση βρήκε 127 εγγραφές

Return

από theo-drama
Πέμ 30 Οκτ 2025, 10:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026

...
Ροτέισον αναίμακτα δεν το λες όταν σε βάζουν να παίξεις 4 παιχνίδια πριν καν τους 16 και τουλάχιστον κανά δυο είναι δύσκολα.
...

Καλημέρα φίλε fossa
Η λέξη 'αναίμακτα' χρησιμοποιήθηκε με τη λογική ότι υπάρχει η ευκαιρία για εκτεταμένο ροτέιτιον χωρίς ουσιαστικό κόστος.
Ο ΠΑΟΚ έφαγε 4 ...
από marsantos
Πέμ 30 Οκτ 2025, 11:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026

theo-drama έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 10:45 ...
Άλλοι πρέπει να έχουν το νου τους, στις διασταύρωσης κι όχι εμείς...
:nairepaok:
από DonnieMcGrath
Δευ 22 Σεπ 2025, 13:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Επειδή είμαι στην δουλειά και βαριέμαι, το έψαξα ακόμα περισσότερο, και έχω πεθάνει στο γέλιο. Μαντέψτε.

Τελευταία αντίπαλος που απέκλεισε η Μακαμπι: Ντιναμο Κιεβου-->Μπήκε ομίλους Κονφερενς ως ηττημένη

Προτελευταία αντίπαλος της Μακαμπι: Χαμρουν-->Απέκλεισε την RFS και μπήκε επίσης Κονφερενς ...
από astral
Δευ 22 Σεπ 2025, 19:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd

Ευτυχώς δεν παίζουμε συχνά αντίπαλοι με ομάδες από κράτη που διαπράττουν γενοκτονία as we speak.

Το δικό σου πρόβλημα είναι ότι δεν διαμαρτυρόμαστε συχνότερα ή ότι δε θα έπρεπε να διαμαρτυρηθούμε καθόλου επειδή δε μας εχει κάπνισει αρκετά ?
από PAOK_Antarctica
Τρί 23 Σεπ 2025, 07:18
Jump to forum
Jump to topic

Δεν υπάρχει πιο ντροπιαστικό και σιχαμενο πράγμα από το να ονομάζει κανείς "πολιτική" αυτό που συμβαίνει στη Γάζα.
Αισχρό ξέπλυμα. Ούτε πολιτική είναι, ούτε τα πάντα είναι πολιτική. Γιατί αν τα πάντα είναι πολιτική, τότε και ο αγώνας του ΠΑΟΚ είναι πολιτική οπότε μην μας πριζεις τα @@.

Οι "για το ...
από keep_paokizein
Τετ 24 Σεπ 2025, 11:54
Jump to forum
Jump to topic

Είπα να μην ξαναγράψω, ανταποκρινόμενος στη εκκληση των mods, για να περιοριστούν οι αντεγκλήσεις και επειδή την θέση μου την εξέφρασα πεντακάθαρα και δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνομαι ούτε να απευθύνομαι σε ώτα μη ακουόντων. Επειδή όμως διαβάζω ότι εγκυμονεί κίνδυνος επεισοδίων, και αυτό εκφράζεται ...
από mpafos4
Πέμ 25 Σεπ 2025, 12:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Επειδή κάποιοι ξεχνάνε.....εγώ θα τους το θυμίζω κάθε φορά που κράζουν την ομάδα....

Μετά το ματς στη Λαμία,προπερσι,,ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ βριζαμε την ομάδα και λέγαμε πως χάσαμε το πρωτάθλημα...

Ένα μήνα μετά,ειμασταν όλοι αγκαλιά και αποθεωναμε αυτούς πους βριζαμε γιατί μας έφεραν το πιο μάγκικο ...
από cellophan
Πέμ 25 Σεπ 2025, 12:56
Jump to forum
Jump to topic

Και κάτι που πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας. Δεν αποκλείεται και η περίπτωση το χθεσινό παιχνίδι να θεωρηθεί ως μη γενόμενο. Οι πιέσεις για αποπομπή των ομάδων του Ισραήλ είναι βέβαιο ότι ακόμη και εάν δεν αυξηθούν δεν θα χαλαρώσουν σίγουρα. Ίδωμεν. Μας έσωσε χθες το βαρ και αυτό είναι καλός ...
από Pablo_Escobar
Πέμ 25 Σεπ 2025, 14:55
Jump to forum
Jump to topic

"Ας ξυπνήσουμε και να θυμόμαστε ότι υπηρετούμε κάτι που είναι μεγαλύτερο από μας. Προσπαθούμε να τον φτάσουμε τον ΠΑΟΚ, αλλά ο ΠΑΟΚ πετάει πάντα λίγο πιο ψηλά από μας"
Ιβαν Σαββιδης Θεσσαλονίκη 10/9/25

Αξολουθει σεντονι με σκορπια γεγονοτα χθεσινα και σκεψεις. Ζητω συγνωμη για τον πονοματο ...
από Мир
Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα είναι για να ψηφίζεις τον αδύναμο κρίκο .. όχι mvp
από Nassos
Παρ 24 Οκτ 2025, 00:04
Jump to forum
Jump to topic

Αν και έχουμε πρόβλημα στα στημένα , νομίζω για σήμερα είναι λίγο υπερβολική η κριτική. Τωρα με igamane και giroud , μαζί κ με τις τέλειες αλλαγές παιχνιδιου, νομίζω ήθελες ριο βιντιτς στα ντουζενια τους για να μη φας γκολ.

Μπράβο στην ομάδα! Τα καλύτερα έρχονται!
από karl
Παρ 24 Οκτ 2025, 00:17
Jump to forum
Jump to topic

ΠΑΟΚΑΡΑ μου … πω πω
τι
Kill Lille
ήταν αυτό!!! :pano: :opaokara:
από Iggy Pop
Παρ 24 Οκτ 2025, 00:46
Jump to forum
Jump to topic

Έχουμε και λέμε....Αντριγια 2 γκολ μία ασίστ....οχι mvp....Κωνσταντελιας γκολ κερδισμένο πέναλτι άπειρα χιλιόμετρα....οχι mvp.....Ο βαριεστημένος αργός χοντρός Μειτε κατάπιε σαν αλλος Κρόνος άλλη μια ντουζίνα παιδιά....οχι mvp.....Ο Κενυ το πουλέν μου το τσοπανοσκυλο που κυνηγούσε προβατίνες στα ...
από Jean Valjean
Παρ 24 Οκτ 2025, 00:56
Jump to forum
Jump to topic

Έπρεπε να χαμηλώσω πρώτα τους σφυγμούς μου, να βάλω να πιω ένα ρουμι και να κάνω ένα τσιγάρο έξω στον κήπο με την ηρεμία μου μιας και μέσα στο σπίτι απαγορεύεται. Τελικά ήπια τρία ποτηρια κι έκανα 5 τσιγάρα αλλά χαλάλι!
Έπειτα μπήκα μέσα στο σπίτι, μάζεψα το σπασμένο Μουρανο και τα κομμάτια από ένα ...