Επειδή κάποιοι ξεχνάνε.....εγώ θα τους το θυμίζω κάθε φορά που κράζουν την ομάδα....
Μετά το ματς στη Λαμία,προπερσι,,ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ βριζαμε την ομάδα και λέγαμε πως χάσαμε το πρωτάθλημα...
Ένα μήνα μετά,ειμασταν όλοι αγκαλιά και αποθεωναμε αυτούς πους βριζαμε γιατί μας έφεραν το πιο μάγκικο ...
Η αναζήτηση βρήκε 242 εγγραφές
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 12:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Και κάτι που πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας. Δεν αποκλείεται και η περίπτωση το χθεσινό παιχνίδι να θεωρηθεί ως μη γενόμενο. Οι πιέσεις για αποπομπή των ομάδων του Ισραήλ είναι βέβαιο ότι ακόμη και εάν δεν αυξηθούν δεν θα χαλαρώσουν σίγουρα. Ίδωμεν. Μας έσωσε χθες το βαρ και αυτό είναι καλός ...
- Πέμ 25 Σεπ 2025, 14:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
"Ας ξυπνήσουμε και να θυμόμαστε ότι υπηρετούμε κάτι που είναι μεγαλύτερο από μας. Προσπαθούμε να τον φτάσουμε τον ΠΑΟΚ, αλλά ο ΠΑΟΚ πετάει πάντα λίγο πιο ψηλά από μας"
Ιβαν Σαββιδης Θεσσαλονίκη 10/9/25
Αξολουθει σεντονι με σκορπια γεγονοτα χθεσινα και σκεψεις. Ζητω συγνωμη για τον πονοματο ...
Ιβαν Σαββιδης Θεσσαλονίκη 10/9/25
Αξολουθει σεντονι με σκορπια γεγονοτα χθεσινα και σκεψεις. Ζητω συγνωμη για τον πονοματο ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Η αλήθεια είναι ότι σήμερα είναι για να ψηφίζεις τον αδύναμο κρίκο .. όχι mvp
- Παρ 24 Οκτ 2025, 00:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν και έχουμε πρόβλημα στα στημένα , νομίζω για σήμερα είναι λίγο υπερβολική η κριτική. Τωρα με igamane και giroud , μαζί κ με τις τέλειες αλλαγές παιχνιδιου, νομίζω ήθελες ριο βιντιτς στα ντουζενια τους για να μη φας γκολ.
Μπράβο στην ομάδα! Τα καλύτερα έρχονται!
Μπράβο στην ομάδα! Τα καλύτερα έρχονται!
- Παρ 24 Οκτ 2025, 00:17
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΑΟΚΑΡΑ μου … πω πω
τι
Kill Lille
ήταν αυτό!!!

τι
Kill Lille
ήταν αυτό!!!
- Παρ 24 Οκτ 2025, 00:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχουμε και λέμε....Αντριγια 2 γκολ μία ασίστ....οχι mvp....Κωνσταντελιας γκολ κερδισμένο πέναλτι άπειρα χιλιόμετρα....οχι mvp.....Ο βαριεστημένος αργός χοντρός Μειτε κατάπιε σαν αλλος Κρόνος άλλη μια ντουζίνα παιδιά....οχι mvp.....Ο Κενυ το πουλέν μου το τσοπανοσκυλο που κυνηγούσε προβατίνες στα ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 00:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Έπρεπε να χαμηλώσω πρώτα τους σφυγμούς μου, να βάλω να πιω ένα ρουμι και να κάνω ένα τσιγάρο έξω στον κήπο με την ηρεμία μου μιας και μέσα στο σπίτι απαγορεύεται. Τελικά ήπια τρία ποτηρια κι έκανα 5 τσιγάρα αλλά χαλάλι!
Έπειτα μπήκα μέσα στο σπίτι, μάζεψα το σπασμένο Μουρανο και τα κομμάτια από ένα ...
Έπειτα μπήκα μέσα στο σπίτι, μάζεψα το σπασμένο Μουρανο και τα κομμάτια από ένα ...
- Πέμ 06 Νοέμ 2025, 08:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Young Boys 6/11-22:00,COSMOTESPORTSHD
Παλληκάρια, κάποιος που ξέρει θα ήθελα να μου πει εάν έχω κάποια δυνατότητα να πάρω και τη 13χρονη μικρή αύριο στο γήπεδο. Μου το ζήτησε τελευταία στιγμή και τώρα βλέπω ότι δεν έχει πια εισιτήρια στην 6 που θα πάω εγώ.Χρειάζεται παιδικό εισιτήριο; Τα παιδικά μήπως τα εκδίδουν μόνο στα εκδοτήρια ...
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 20:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λουντογκόρετς - ΠΑΟΚ 11/12 19:45 CosmoteSports
Πόσο άμπαλοι είστε μερικοί, αλήθεια.. Πόσο εμμονικοι με παίκτες.. Αν κάποιος δεν έβλεπε το παιχνίδι μπορεί να πίστευε αυτά που γράφετε. Ήμαρτον.
Ο άλλος γράφει ότι ο Δεσπότης παίζει τιμής ενεκεν. Ο άλλος λέει ότι το γκολ το τρώμε από λάθος του Κετζιορα ενώ την ευκαιρία τη δημιουργεί ο κατά τα άλλα ...
Ο άλλος γράφει ότι ο Δεσπότης παίζει τιμής ενεκεν. Ο άλλος λέει ότι το γκολ το τρώμε από λάθος του Κετζιορα ενώ την ευκαιρία τη δημιουργεί ο κατά τα άλλα ...
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λουντογκόρετς - ΠΑΟΚ 3-3 MVP, Σχόλια και Παραλειπόμενα
Κατά τη γνώμη μου η ομάδα μια χαρά είναι και έχει πάρει λιγότερα από όσα αξίζει φέτος στην Ευρώπη.
Στο 3-2 βρίζατε θεούς και δαίμονες και η ομάδα είχε τα κότσια να ισοφαρίσει και να χάσει τρεις κλασικές ευκαιρίες για το 3-4. Αλλά και πάλι πρέπει να ψάχνουμε θύματα να στοχοποιούμε..
Ιβαν δώσε στον ...
Στο 3-2 βρίζατε θεούς και δαίμονες και η ομάδα είχε τα κότσια να ισοφαρίσει και να χάσει τρεις κλασικές ευκαιρίες για το 3-4. Αλλά και πάλι πρέπει να ψάχνουμε θύματα να στοχοποιούμε..
Ιβαν δώσε στον ...
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λουντογκόρετς - ΠΑΟΚ 3-3 MVP, Σχόλια και Παραλειπόμενα
Καλά ρε πουστη,πρώτη φορά στη ζωή σας βλέπετε ΠΑΟΚ,τι μαλακιες γράφετε;
Άντε ξεκωλείστε,τι νομίζατε οτι απέναντι είχαμε κανένα χωριό;
Δηλαδή πως κέρδισαν την Θελτα με βουντού;
Άντε ξεκωλείστε,τι νομίζατε οτι απέναντι είχαμε κανένα χωριό;
Δηλαδή πως κέρδισαν την Θελτα με βουντού;
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 10:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Πέρασαν δυο μέρες κι ακόμη σκέφτομαι τον αγώνα.
Χτες βράδυ αργά καθησαμε με τον γιό μου να το ξαναδουμε.
Το να κάνεις ένα διπλό στη Λιλ με καταιγισμό από γκολάρες μπορείς να πεις ότι είναι συγκυρία.
Το να κερδίσεις καθαρά με 2-0 την Μπέτις, δείχνει ότι η νίκη στη Γαλλία δεν ήταν συγκυριακή ...
Χτες βράδυ αργά καθησαμε με τον γιό μου να το ξαναδουμε.
Το να κάνεις ένα διπλό στη Λιλ με καταιγισμό από γκολάρες μπορείς να πεις ότι είναι συγκυρία.
Το να κερδίσεις καθαρά με 2-0 την Μπέτις, δείχνει ότι η νίκη στη Γαλλία δεν ήταν συγκυριακή ...
- Παρ 30 Ιαν 2026, 00:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Με τη Παφο στα playoff του Champions League δεν φανηκε για τιποτα wow
- Παρ 27 Φεβ 2026, 00:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θελτα-ΠΑΟΚ 1-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Πάντως μου φαινεται περιεργο να διαβάζω απο ΠΑΟΚτσηδες για το youth league λες και διαβαζω πρωκταθλητη.
Διοργανωση που εχει πάει δυο φορες η σαλτσμπουργκ τελικο (τη μια το πήρε), το έχει πάρει η αλκμαρ σε τελικο με χαιντουκ.
Ο γαυρος το εκανε σημαια κι απο εκεινη την ομαδα του μεινανε 2 παιχτες.
Διοργανωση που εχει πάει δυο φορες η σαλτσμπουργκ τελικο (τη μια το πήρε), το έχει πάρει η αλκμαρ σε τελικο με χαιντουκ.
Ο γαυρος το εκανε σημαια κι απο εκεινη την ομαδα του μεινανε 2 παιχτες.