Η αναζήτηση βρήκε 242 εγγραφές
- Δευ 03 Νοέμ 2025, 14:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 0-5,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Κάτσε να γίνει καμιά γκέλα και η "αποχή" θα μετατραπεί σε ισχυρή πλειοψηφία, κάτι σαν 41% (και λίγο έβαλα).
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 08:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Κηφισιά 3-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μεγάλη υπόθεση να έχεις τερματοφύλακες που να κρατάνε το μηδέν πίσω.
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 08:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Κηφισιά 3-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Περίεργο παιχνίδι, η Κηφισιά πήγε να το κλέψει με physical game και ένταση, το πήραμε γρήγορα μυρωδιά και τους δώσαμε ένα καλό μάθημα.
Στο δεύτερο γύρο που θα πάει να παίξει ποδόσφαιρο θα γεμίσει το σακούλι με πεντάρα.
Έλειπε ο Κωνσταντέλιας αλλά την έκαναν τη δουλειά Τάισον και Ζίβκοβιτς. Μεγάλοι ...
Στο δεύτερο γύρο που θα πάει να παίξει ποδόσφαιρο θα γεμίσει το σακούλι με πεντάρα.
Έλειπε ο Κωνσταντέλιας αλλά την έκαναν τη δουλειά Τάισον και Ζίβκοβιτς. Μεγάλοι ...
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Να σας πω ότι για τον hariskastoria και παρόμοιους με αυτόν, φταίτε χωρίς καμία δικαιολογία εσείς οι μοντς. Δηλαδή δεν τον έχετε καταλάβει τόσο καιρό; από το καλοκαίρι το μόνο που κάνει είναι να ειρωνεύεται, να κοροϊδεύει και να βρίζει τον Ιβάν και τη διοίκηση. Στις νίκες είναι πάντα εξαφανισμένος ...
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:07
- Jump to forum
- Jump to topic
ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΠΕΟΣ.
Το θέμα με την κόκκινη είναι ότι ΕΔΩ ΜΕΣΑ διαβάζαμε σεντόνια και αναλύσεις για τον βηματισμό του μπάσταρδου του Σιώπη, την περιστροφή του κορμού του και το μπασκετικό μαρκάρισμα που έκανε οπότε δεν ήταν ούτε κίτρινη γιατί έξω από τα γήπεδα είναι και πολύ καλοί φίλοι. Ε μετά δεν ...
Το θέμα με την κόκκινη είναι ότι ΕΔΩ ΜΕΣΑ διαβάζαμε σεντόνια και αναλύσεις για τον βηματισμό του μπάσταρδου του Σιώπη, την περιστροφή του κορμού του και το μπασκετικό μαρκάρισμα που έκανε οπότε δεν ήταν ούτε κίτρινη γιατί έξω από τα γήπεδα είναι και πολύ καλοί φίλοι. Ε μετά δεν ...
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Εβλεπα την εξελιξη του ματς απο εδω μεσα...Μαλακες ειναι ντροπη παρα πολλα σχολια...
- Κυρ 30 Νοέμ 2025, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσο η ίδια φάση για την ομάδα μου είναι κόκκινη και για τους άλλους απλό φάουλ, δεν δέχομαι καμια κόκκινη. Κίτρινη στου Λεβαδειακου θα πω εγώ γιατί κλωτσάει ανάποδα το πέλμα του Μειτε. Καλά είμαστε? Καλά είμαστε.
Ισονομιες, του στραβού το δίκιο, του μουγκου το ήθος και του κουφού το φιλότιμο, ας ...
Ισονομιες, του στραβού το δίκιο, του μουγκου το ήθος και του κουφού το φιλότιμο, ας ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 09:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2–0,mvp-Σχόλια &παραλειπόμενα
Ο Γιάννης Αγιάννης έχει απόλυτο δίκιο. Όταν πρόκειται για αποφάσεις που αφορούν τον ΠΑΟΚ διυλίζουμε τον κώνωπα και όταν βλέπουμε τα μαιμουδένια γκολ των ποκιτών καταπίνουμε την κάμηλο. Πέρσι τέτοιο καιρό οι "αντικειμενικοί ισαποστάκηδες" μας έσπασαν τα @@ με τις σωστές και δίκαιες αποφάσεις της ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 13:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 08/02, 19:00, NovaSports
Και ίσως είναι χρήσιμο να μην παίξει δευτερόλεπτο ο Μύθου. Συνυπολογιζοντας την εκκρεμότητα του Χατσιδη, δε χρειάζεται να μπούμε σε περιπέτειες ενόψει Τετάρτης. Ο Γερεμεγιεφ μια χαρά μπορεί να συνεισφέρει αν χρειαστεί.
Τώρα για τον Ζαφ.
Τον θέλω αλλά αντί για Οζντοεφ και όχι αντί για Πέλκα.
Άλλο ...
Τώρα για τον Ζαφ.
Τον θέλω αλλά αντί για Οζντοεφ και όχι αντί για Πέλκα.
Άλλο ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 14:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Επίσης εκτιμώ πως το αμυντικό δίδυμο καλύτερα να παραμείνει ίδιο με αυτό του κυπέλλου.
Με δεδομένο πως ο Λοβρεν χρησιμοποιείται πολύ προσεκτικά, θα ήθελα τον Κροάτη την Τετάρτη.
Ο Κεντζιορα και ο Μιχα έχουν παίξει πολλές φορές τον Μορον και δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα.
Θα ήθελα τον Λοβρεν την ...
Με δεδομένο πως ο Λοβρεν χρησιμοποιείται πολύ προσεκτικά, θα ήθελα τον Κροάτη την Τετάρτη.
Ο Κεντζιορα και ο Μιχα έχουν παίξει πολλές φορές τον Μορον και δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα.
Θα ήθελα τον Λοβρεν την ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαφωνείς ότι θα είμαστε οι 3 μεγάλοι πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο στο Π.Ο.? Αν διαφωνείς, ναι τότε καλώς λες ότι το ματς με το ληκι είναι μεγάλης σημασίας. Εγώ θεωρώ ότι θα είμαστε πολύ κοντά και οι 3 και άρα προτιμώ να έχω μια υγιή ομάδα για να χτυπήσω τους άλλους 2 στόχους μου που τα κρίσιμα ...
- Δευ 09 Φεβ 2026, 14:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αρης - ΠΑΟΚ 0-0 - MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
Το παιγνίδι,δεν το είδα....
Μπαίνω εδώ μέσα και διαβάζοντας ορισμένα σχόλια,μου δόθηκε η εντύπωση πως ειμασταν κακοί...
Πως ειμασταν κουρασμένοι....χωρίς ένταση στο ματς.
Και μετά μπαίνω και βλέπω τα highlights...Δηλαδή,πόσες ευκαιρίες πρέπει να χάσει μια ομάδα για να πούμε ότι ήταν καλή ...
Μπαίνω εδώ μέσα και διαβάζοντας ορισμένα σχόλια,μου δόθηκε η εντύπωση πως ειμασταν κακοί...
Πως ειμασταν κουρασμένοι....χωρίς ένταση στο ματς.
Και μετά μπαίνω και βλέπω τα highlights...Δηλαδή,πόσες ευκαιρίες πρέπει να χάσει μια ομάδα για να πούμε ότι ήταν καλή ...
- Δευ 09 Φεβ 2026, 14:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αρης - ΠΑΟΚ 0-0 - MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
Η ομαδα ηταν πολυ καλη για αγωνα στη σκουληκοφωλια, οπου παραδοσιακα κανουμε τα ευκολα δυσκολα.
Δεν κινδυνεψαμε καθολου με εξαιρεση την τελευταια φαση και ειχαμε 4-5 τεραστιες ευκαιριες (πελκασ, πελκασ, ζιφκο, ντεσποτοφ, ζαφειρης) και αλλες 3-4 φασεις (ζιφκο, ταισον, γιακουμπ, πελκασ)όπου δε δωσαμε ...
Δεν κινδυνεψαμε καθολου με εξαιρεση την τελευταια φαση και ειχαμε 4-5 τεραστιες ευκαιριες (πελκασ, πελκασ, ζιφκο, ντεσποτοφ, ζαφειρης) και αλλες 3-4 φασεις (ζιφκο, ταισον, γιακουμπ, πελκασ)όπου δε δωσαμε ...
- Δευ 16 Φεβ 2026, 10:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Αεκ 0-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Τα χανούμια ήρθαν και δεν ακούμπησαν μπάλα...μια ευκαιρία έκαναν σε ολόκληρο το ματς...και ένα σουτ...αυτά ήταν όλα.
Τι ασχολούμαστε μαζί τους?
Όσο έχουμε τραυματισμούς η ομάδα μας παίζει με ομαδικότητα , χαλάει παιχνίδια και βρίσκει ευκαιρίες για γκολ.
Έχουμε τον τρόπο μας ακόμα και έτσι να τα ...
Τι ασχολούμαστε μαζί τους?
Όσο έχουμε τραυματισμούς η ομάδα μας παίζει με ομαδικότητα , χαλάει παιχνίδια και βρίσκει ευκαιρίες για γκολ.
Έχουμε τον τρόπο μας ακόμα και έτσι να τα ...
- Δευ 16 Φεβ 2026, 10:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Αεκ 0-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Αν ο ΠΑΟΚ χτες, δίχως απουσίες και ξεκούραστος, έπαιζε απέναντι στην αποδεκατισμένη και ημιθανή ηλιθιοπουλάδα στο κεμπαπτζίδικο και έκανε γελοίες καθυστερήσεις για να τσιμπήσει ισοπαλία, όχι φαβορί για το πρωτάθλημα δε θα αυτοχαρακτηριζόμασταν εδώ μέσα αλλά θα είχε πέσει ο σέρβερ επί κανένα τριήμερο ...