Στον τελικό με τον βάζελο συνέβησαν πολλά που έδειχναν οτι δεν είναι δικό του το θέμα
Με την ΑΕΚ και με τον ΟΦΗ όμως, αναδείχθηκε το γεγονός πως παίζει με αυτό που όλοι μας αποκαλούμε "κολλήματα". Δεν ανακατεύει τράπουλα, δεν κάνει καινοτομίες, δεν επιχειρεί να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο.
Πιστεύει ...
Η αναζήτηση βρήκε 581 εγγραφές
- Τρί 28 Απρ 2026, 13:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Ο προπονητής που δεν έχει δουλέψει πουθενά αλλού στη σύγχρονη Ευρώπη, είναι πολυτέλεια για τον ΠΑΟΚ. Προσωπικά θεωρώ το ανάποδο.
- Τρί 28 Απρ 2026, 13:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Νταξει αφού μίλησαν για τα εναπομείναντα παιχνίδια οκ.
Προφανώς η δεύτερη θέση σε μια ομάδα που κλείνει γρήγορα τα κενά της ίσως είναι ευεργετική.
Αλλά τι να την κάνω αν πάμε στα προκριματικά του champions League με βασικό φορ τον Γερεμεγεφ και βασικό αριστερό εξτρέμ τον Ταισον?
Προφανώς η δεύτερη θέση σε μια ομάδα που κλείνει γρήγορα τα κενά της ίσως είναι ευεργετική.
Αλλά τι να την κάνω αν πάμε στα προκριματικά του champions League με βασικό φορ τον Γερεμεγεφ και βασικό αριστερό εξτρέμ τον Ταισον?
- Τρί 28 Απρ 2026, 13:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Η γνώμη μου είναι οτι ο Λουτσέσκου έπρεπε να φύγει πέρυσι τέτοιον καιρό όταν αποφασιστηκε να μείνει.
Αφού έμεινε κάτι μου έλεγε οτι θα διέλυε την ομάδα αλλά φυσικά έπρεπε να τον στηρίξω και τον στήριξα. Στο τέλος την διέλυσε την ομάδα, όχι μόνος του φυσικά, νομίζω υπάρχει ολόκληρο γκρούπ από πίσω ...
Αφού έμεινε κάτι μου έλεγε οτι θα διέλυε την ομάδα αλλά φυσικά έπρεπε να τον στηρίξω και τον στήριξα. Στο τέλος την διέλυσε την ομάδα, όχι μόνος του φυσικά, νομίζω υπάρχει ολόκληρο γκρούπ από πίσω ...
- Τετ 29 Απρ 2026, 11:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Απόλυτα πετυχημένη η απόκτησή του μέχρι στιγμής. Σε 924 λεπτά με τον ΠΑΟΚ έχει πετύχει 7 γκολ (ένα κάθε 132 λεπτά) , ενώ έχει και 3 ασίστ (μία κάθε 308 λεπτά).
Συγκριτικά:
Ο Γιακουμάκης έχει σε 2.051 αγωνιστικά λεπτά με 15 γκολ (ένα κάθε 137 λεπτά) και 3 ασίστ (μία κάθε 684 λεπτά).
Ο Μύθου έχει με ...
Συγκριτικά:
Ο Γιακουμάκης έχει σε 2.051 αγωνιστικά λεπτά με 15 γκολ (ένα κάθε 137 λεπτά) και 3 ασίστ (μία κάθε 684 λεπτά).
Ο Μύθου έχει με ...
- Πέμ 30 Απρ 2026, 09:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 10. Δημήτρης Πέλκας
δεν τραβούν οι βασικοί και μας φταίει ο φανερά ανέτοιμος πέλκας, χωρίς καν να χει κάνει τραγικό λάθος
Έχουμε κερδίσει φάουλ από τα πλάγια με 8 παίκτες μέσα στην περιοχή και το κάνει απευθείας και πάει στο γάμο του Καραγκιόζη . Ανούσιες τρίπλες που οδηγούν σε χαμένη κατοχή, σουτ αψυχολογητα κλπ ...
- Σάβ 02 Μάιος 2026, 18:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Εγω παλι πιστευω οτι ο Μιχα αξιζει και με το παραπανω να ειναι το ενα βασικο στοπερ..προσωπικα σε συνολο χαρακτηριστικων πιστευω πως ειναι το καλυτερο στοπερ της λιγκας..aivas19 έγραψε: Σάβ 02 Μάιος 2026, 16:51 Θέλουμε 2 στόπερ βασικους και Κετζιορα Μιχαιλιδης θα ειναι τα αλλα 2
- Σάβ 02 Μάιος 2026, 19:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
Δυστυχώς βλέπουμε τον κετζιορα να κάνει αυτά που κάνει τα τελευταία 2 χρόνια. Και τον κρατάμε ως το βασικό μας στόπερ χάριν της εξοικονόμησης/αυταρκειας. Αντί να έχουμε (έστω) έναν κανονικό στόπερ ως πρώτο, δίπλα στον οποίο θα βελτιώνονταν ακόμα περισσότερο ο Μιχαηλιδης. Τι να πεις ...
- Κυρ 03 Μάιος 2026, 20:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ζαφείρης έκανε πολύ καλό παιχνίδι ήταν παντού
- Δευ 04 Μάιος 2026, 00:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα συμφωνησαμε θα φυγει φετος ενταξει?
Μη μου τα γυρνατε τωρα
Υπάρχει περίπτωση να φορμαριστεί η ομάδα να κλατάρει η Κούλα και να το σηκώσουμε. Αυτό εάν γίνει θα πιστωθεί αποκλειστικά στο Λουτσέσκου. Και πάλι θα πρέπει να αποχωρήσει. Γιατί το μεγαλύτερο θέμα δεν είναι η επιμέρους διαχείριση μίας ...
- Δευ 04 Μάιος 2026, 00:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Το ποδόσφαιρο ειναι ομαδικο άθλημα δυστηχως κ ο Μέσσι να εισαι αν παιζεις με ημιεπαγγελατιες συμπαίκτες δύσκολο να φανεις .σε επιπεδο ΠΑΟΚ ναι ο ντελιας ειναι μεσσι ,απλα εδω εχει να συνεργαστεί με εναν αριστερό χαφ 38 που εχει ηδη 3000 λεπτα κ περπαταει ,εναν φορ παναργο(κανει ο ντελιας το πρεσινκ ...
- Τρί 05 Μάιος 2026, 11:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
O παίχτης ήρθε στην χειρότερη περίοδο της ομάδας και έχει δώσει αθλητικά στοιχεία στο ανασταλτικό κομμάτι που αν ελειπε θα είχαμε την τρύπα του οζοντος. (Μειτε ταισον baba μαρκάρουν με τα μάτια ή βαδίζοντας)
Πήραμε έναν πολύ καλό αθλητή που ξέρει μπάλα. Τώρα τι παιχτη περιμεναν κάποιοι ιδέα δεν έχω.
Πήραμε έναν πολύ καλό αθλητή που ξέρει μπάλα. Τώρα τι παιχτη περιμεναν κάποιοι ιδέα δεν έχω.
- Τρί 05 Μάιος 2026, 13:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Το θέμα δεν είναι γιατί δεν τους πιστεύει και γιατί δε στηρίζεται σε αυτούς
Αλλά γιατί δεν τους χρησιμοποιεί έστω με τα αρνητικά τους, ώστε να ξεκουράσει τους σημαντικούς
Δηλαδή δεν υπήρξαν πέντε δέκα ματς και δεκα-εικοσι ημίχρονα μέσα σε ένα σύνολο 120 ημιχρονων, που να μπορεί να πάρει ο Μπιάνκο ...
Αλλά γιατί δεν τους χρησιμοποιεί έστω με τα αρνητικά τους, ώστε να ξεκουράσει τους σημαντικούς
Δηλαδή δεν υπήρξαν πέντε δέκα ματς και δεκα-εικοσι ημίχρονα μέσα σε ένα σύνολο 120 ημιχρονων, που να μπορεί να πάρει ο Μπιάνκο ...
- Τρί 05 Μάιος 2026, 13:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είναι μόνο οι τίτλοι το θέμα αλλά η εξέλιξη. Δε ζούμε σε πέτρινα χρόνια και θα έπρεπε να βλέπουμε βελτίωση. Ο Μπαγιεβιτς για παράδειγμα στα κυβικά του τότε μπάτζετ έχτισε μια ομάδα με μεγάλο κύκλο ζωής, κορμό ηλικίας 23-25ετων συν κάποιους έμπειρους. Ήρθε το κύπελλο του 2001 και η δική του ομάδα ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Η Κούλα έχει δύο υπερμέτρια αριστερά μπακ και μόλις ένα δεξί. Δεν υπάρχει αναπληρωματικός του Ρότα καθόλου. Έχει 2 στόπερ και τον 36χρονο Βίντα+ έναν 20χρονο Βούλγαρο που ήρθε Δεκέμβρη και έχει κάνει 2-3 συμμετοχές. Δεν έχει κανονικό εξάρι. Έλα πάμε τώρα όλοι μαζί που άφησε η κακιά Γκονζάρεβα γυμνή ...