Προσοχή, όποιος δεν θέλει να σχολιάσει, ας μην σχολιάσει αλλά κήρυγμα στους υπόλοιπους όχι. Κανείς εδώ μέσα δεν έδειξε ασέβεια, μην αρχίσουμε τέτοια.WeWillRockYou έγραψε: Παρ 30 Ιαν 2026, 01:10 Ρε παίδες ειλικρινά, καταλαβαίνω τα νεύρα από τον αγώνα, αλλά αύριο έχουμε 7 κηδείες.
Ποιους τίτλους, τι διαιτησίες και τι ρεπορτάζ...
Η αναζήτηση βρήκε 581 εγγραφές
- Παρ 30 Ιαν 2026, 06:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
- Δευ 02 Φεβ 2026, 12:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Πάρα πολύ θετικός και δεν του το είχα…
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πέφτει (πιο) εύκολα απ ότι ο Γιακουμάκης λες και υπάρχει πιθανότητα να πάρει κάτι…
Πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι στον ΠΑΟΚ δεν δίνονται αυτά!
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πέφτει (πιο) εύκολα απ ότι ο Γιακουμάκης λες και υπάρχει πιθανότητα να πάρει κάτι…
Πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι στον ΠΑΟΚ δεν δίνονται αυτά!
- Τετ 04 Φεβ 2026, 22:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Πότε να μην ξανακληθεί. Ούτε κούραση θέλουμε ούτε τραυματισμούς. Ότι καριέρα έκανε έκανε από εδώ και πέρα ΠΑΟΚαρα και κρέμασμα παπουτσιών.
- Τετ 04 Φεβ 2026, 22:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Να υπενθυμίσω εδώ ότι ο Γιακουμακης δεν κλήθηκε στην εθνική (όπως και ο Δουβικας) για να κληθεί και να παίξει βασικός κάποιος τετει
Ονειρο όλων μας πρέπει να είναι 0 παίκτες του μεγάλου ΠΑΟΚ στην εθνική
Γιατί να ρισκάρω τραυματισμούς + έξτρα κούραση για τα επόμενα ματς για κάτι που ΔΕ με ...
- Τετ 04 Φεβ 2026, 23:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν έχεις βρει φορ που σου ταιριάζει, απλά τον κρατάς.
Κοστίζει παραπάνω να ψάξεις και να χρειαστεί να δοκιμάσεις άλλους 2-3.
Κοστίζει παραπάνω να ψάξεις και να χρειαστεί να δοκιμάσεις άλλους 2-3.
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Μέχρι τώρα δεν δικαιολόγησε τον ντόρο και τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την μεταγραφή του. Πολύ μέτριος σήμερα και δύο φορές στο β΄ μέρος έδωσε ευκαιρίες κόντρα επίθεσης στον άρη με υπεραριθμία.
Πρέπει να καθαρίσει το μυαλό του και να του βάλει λίγο πάγο ο Λουτσέσκου.
Πρέπει να καθαρίσει το μυαλό του και να του βάλει λίγο πάγο ο Λουτσέσκου.
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 10. Δημήτρης Πέλκας
αυτό που εχει ο Δημητρης οτι "σωνει και καλα να βαλλω γκόλ" και ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ μου οι συμπαικτες και η ομαδα εκτός του οτι του στερησε μια ΛΑΜΠΡΗ καριερα για μας τους οπαδους ειναι ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ
Αν φτιαχτεί βιντεακι για το ΠΟΙΕΣ ΠΑΣΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ο Πελκας θα κτυπαμε το κεφαλι μας στον τοιχο
Αν φτιαχτεί βιντεακι για το ΠΟΙΕΣ ΠΑΣΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ο Πελκας θα κτυπαμε το κεφαλι μας στον τοιχο
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 23:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Αρχικά κι εγώ στραβωσα με την επιλογη του Χατσιδη....αλλά τελικά το έκανε για να μην καταρρεύσει ο Τάισον....
Ο ταυσον με το που ήρθε στα πλάγια βγάλαμε 2-3 φάσεις
Αν τον είχε από την αρχή στα πλάγια θα τον είχε κάνει άλογο τον ρότα
Βάζοντας ζιλέ και ταυσον σε άλλες θέσεις χάσαμε 2 παίκτες ...
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 4. Alessandro Vogliacco
Μια χαρά είναι ο Ιταλός ως τώρα για τον ρόλο του.
Κι εγώ σήμερα από τον Λοβρεν περίμενα περισσότερα και δυστυχώς μας κρέμασε
Κι εγώ σήμερα από τον Λοβρεν περίμενα περισσότερα και δυστυχώς μας κρέμασε
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Ποσα παιρνει αυτό το παλτό ειπαμε; 1-1,5 σαν αλλους που έχουμε φορτωθει κατα καιρους; Τι, δεν παιρνει ουτε το 1/5; Παιχταρας τοτε.
- Παρ 20 Φεβ 2026, 00:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 6. Dejan Lovren
Καταρχάς υπάρχει ένα ριπορτ από εποχής του στην Λίβερπουλ για την απίστευτη διαφορά απόδοσης που είχε δεξιά και αριστερά.
Νομίζω ότι μπορούσε να ξεκινήσει σήμερα ο Μιχαηλίδης ( ειδικά εφόσον είχαμε 4 μέρες ξεκούρασης από το προηγούμενο παιχνίδι) και να έπαιζε ο Κροατία στην Λάρισα όπου στα παιχνίδια ...
Νομίζω ότι μπορούσε να ξεκινήσει σήμερα ο Μιχαηλίδης ( ειδικά εφόσον είχαμε 4 μέρες ξεκούρασης από το προηγούμενο παιχνίδι) και να έπαιζε ο Κροατία στην Λάρισα όπου στα παιχνίδια ...
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Να θυμίσω σε αυτούς που κράξουν την κακή διοίκηση ότι ήταν ο Λουτσέσκου που ζήτησε πχ να μην αποκτηθεί στόπερ γτ είναι καλυμμένος. Και ότι γενικότερα είναι σε συνεννόηση για τα μεταγραφικά. Αυτά.
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να βγάζεις Οζντοεφ για να βάζεις Καμαρά σε δυάδα στα χαφ το λες και εγκληματικό
Μόνος σου το έχασες σήμερα και δε φταίει καμιά κούραση
Μόνος σου το έχασες σήμερα και δε φταίει καμιά κούραση
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Aντεξαμε 1,5 χρόνο τον μη-συμβατο Τσαλοφ, 2 χρόνια εσίταρου, φορ περιοχής Μπράντον.
Το ότι πήραμε έναν παίκτη σε νεαρή ηλικία και συγκρεκιμενα χαρακτηριστικά που δεν εχουμε τα χάφ μας και προσπαθούμε ταν βγάλουμε άμπαλο ή ανίκανο σε στιγμή που η ομάδα είναι κλαταρισμένη με καίριους παίκτες εκτός ...
Το ότι πήραμε έναν παίκτη σε νεαρή ηλικία και συγκρεκιμενα χαρακτηριστικά που δεν εχουμε τα χάφ μας και προσπαθούμε ταν βγάλουμε άμπαλο ή ανίκανο σε στιγμή που η ομάδα είναι κλαταρισμένη με καίριους παίκτες εκτός ...
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Να ξαναπούμε εδώ τη πικρή αλήθεια. Αν έκανε, ανάμεσα στα υπόλοιπα που σωστά κάνει, και τη διαχείριση που συζητάμε ή κάποιες κινήσεις (πχ 3ο χαφ να κλειδωσεις) θα ήταν ήδη στην Ιταλία.
Θέλω να πω αυτός είναι ο Λουτσεσκου.
100% υπεύθυνος για το ωραίο ποδόσφαιρο της ομάδας
100% για τη καθίζηση των ...
Θέλω να πω αυτός είναι ο Λουτσεσκου.
100% υπεύθυνος για το ωραίο ποδόσφαιρο της ομάδας
100% για τη καθίζηση των ...