Η αναζήτηση βρήκε 581 εγγραφές

Return

από WeWillRockYou
Τετ 11 Φεβ 2026, 23:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Α και κάτι που θυμήθηκα σε κάποια φάση βλέποντας το ματς:
- και τι δεν είχαμε ακούσει, όταν πίεζε ο Ίγκασον για να αποχωρήσει για την Μίντιλαντ πριν μερικά χρόνια.
Για το ότι έπαιζε πολύ εδώ, ότι δεν υπήρχε πλάνο στην ομάδα, ότι ήθελε να πάει στην Δανία για να είναι πιο κοντά στην οικογένεια του ...
από Blackgr4
Πέμ 12 Φεβ 2026, 12:22
Jump to forum
Jump to topic

Η εξέλιξη του Μιχαηλίδη είναι απίστευτη. Πέρασε από το φάση που ήταν πολύ καλός στο να χτίζει από πίσω, στο να διατηρήσει αυτό που έκανε και ταυτόχρονα να βελτιώσει σε τρομερό βαθμό τις αμυντικές του τοποθετήσεις - επεμβάσεις.
Μπράβο στο παλικάρι. Δεν τον πίστευα ποτέ ως πρώτο και φυσικά δεν το ...
από gervasio artigas
Πέμ 12 Φεβ 2026, 14:30
Jump to forum
Jump to topic

Και μια προταση:
Αν ημουν ΙΒΑΝ θα προτεινα ο τελικος να γινεισ στο Παγκρητιο

Καμία άλλη μαλακια έχεις να πεις εσύ;
Δηλαδή να πάει στην άλλη άκρη της χώρας ένας ολόκληρος λαός, επειδή εσυ είδες όνειρο;

Αγαπητέ
Δεν ξέρω πόσων ετών είσαι αλλά εγώ όταν πρωτοείδα ΠΑΟΚ στον τελικό του 1971 στο ...
από st4this
Παρ 24 Απρ 2026, 12:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 25/04 20:30

Ο ΠΑΟΚ έχει 4 πρωταθλήματα (ή 5 δεν θα τσακωθούμε εδώ) και 8 κύπελλα ΜΌΝΟ. Για το μέγεθος του συλλόγου και του λαού μας είναι πολύ λίγοι τίτλοι. Υποτιμάει κόσμος το κύπελλο γιατί είναι με τον ΟΦΗ, αν ήταν με αεκ θα λέγαμε πάμε για εκδίκηση, αν ήταν με γκευ κ βαζελο θα λέγαμε γαμω το ΠΟΚ μόνο ΠΑΟΚ ...
από Мир
Σάβ 25 Απρ 2026, 20:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ Τελικός Κυπέλλου 25/04 20:30 Cosmote Sports 1

κολωφαρδο ξεκολοφαρδο η ομάδα ειχει 2 γραμμές στη περιοχή μας για πάνω από 5 λεπτά με το κοντέρ στο 25, απαράδεκτο για τελικό και πόσο μάλλον με ομάδα χαμηλότερης δυναμικής.

Ας σκεφτεί ο προπονητής γιατί από αριστερά μπάζει και γιατι ο Τάισον πρέπει να αχρηστεύει κάθε επίθεση
από Afanas
Σάβ 25 Απρ 2026, 20:04
Jump to forum
Jump to topic

Amsterdamer_87 έγραψε: Σάβ 25 Απρ 2026, 20:01 Ενταξει μωρε κωλοφαρδο γκολ βαλανε..
Δε νομίζω ότι ήταν κωλοφαρδο, είχαμε μεγάλο κενό στον άξονα πέρασαν εύκολα κάθετη ανάμεσα στις γραμμές μας και βγαλαν υπεραριθμια στο πλάι.
από tsaousila
Σάβ 25 Απρ 2026, 20:24
Jump to forum
Jump to topic

ε ρε γυρισαν πισω μετα την ισοφαριση , κλαταραν μετα το 20 λεπτο πιεσης . οζντοεφ ευχαριστουμε πολυ . βαλε ζαφειρη και γερεμεγιεφ να τελειωνουμΕ
από geobila
Σάβ 25 Απρ 2026, 20:27
Jump to forum
Jump to topic

Σε κάτι τέτοια ματς ο στρατηγός το χάνει και δείχνει τοξική εμπιστοσύνη στο πλάνο του. Ευελπιστώ να κερδίσουμε ειδάλλως θα καταλήξει πάλι όπως πολλά άλλα ματς
από Мир
Σάβ 25 Απρ 2026, 20:42
Jump to forum
Jump to topic

Nομιζω τελείωσε ο Λουτσεσκου σήμερα αν δε το γυρίζει ... όπως και όλοι οι παίκτες πουν έχουν τελειώνει το συμβόλαιο.
από JohnDag
Σάβ 25 Απρ 2026, 20:57
Jump to forum
Jump to topic

Πρώτα θα πέσει ξανά η ΕΣΣΔ και μετά ίσως το σκεφτεί αλλά δε θα το κάνει. Ο εγωισμός του δεν το επιτρέπει

Το να χάσει την αποζημιωση δεν το επιτρεπει... εκαψε ολους τους παικτες με τις εμμονες του. Παρτε εναν σοβαρο και εμπειρο προπονητη

Ελα ρε φιλε που τα εκαψε τα καημενα..για τον ...
από JohnDag
Σάβ 25 Απρ 2026, 22:02
Jump to forum
Jump to topic

Αηδία πλέον με αυτή την ομάδα και κυρίως αυτόν τον προπονητή.

Μπουλο ρε, μπουλο ολοι.

Και ας το πάρουμε στο τέλος, στα @@ μου.
από thanos-xanthi
Σάβ 25 Απρ 2026, 22:19
Jump to forum
Jump to topic

Γενναίες αποφάσεις, όχι ημίμετρα
Αρκετά με ταλαίπωρους βετεράνους
από vs40
Σάβ 25 Απρ 2026, 22:34
Jump to forum
Jump to topic

Έχει αδιάσει το γήπεδο. Έχει ξενερώσει ο κόσμος, αλλά τα Λουτσόσκυλα από μεθαύριο εκεί.

Ανυπομονώ να δω τα γνωστά σχόλια που κάνουν το άσπρο μαύρο. Να μάθουμε μπάλα από τους δασκάλους και να αλληλοεπαινούνται ή να αυτοπαινεύονται.
από Sardan
Κυρ 26 Απρ 2026, 20:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 2-3 Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 25-26, MVP σχόλια και παραλειπόμενα

Πάντως ότι και να καταλογιζουν σε Ιβάν και Λούτσι θα έπρεπε τα διπλά και τριπλά να καταλογιζουν στους παίχτες...σε χρόνια που έχυσαν την καρδαρα με το γάλα με τρόπο εκκωφαντικό, μπείτε μέσα ένα ματς και πάρτε το....

Αν είχατε ψυχή, με τα πόδια να πηγαίνατε στο Βόλο, μόνοι σας χωρίς σταφ, θα το ...
από flash4
Κυρ 26 Απρ 2026, 20:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 2-3 Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 25-26, MVP σχόλια και παραλειπόμενα

Εγω δεν έγραψα « αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι το καλύτερο για την ομάδα». Ποιο είναι το καλυτερο;

Ναι γιατί χρειάζεται επεξήγηση αυτό; Δεν έχει περισσότερο βάθος. Είναι η γνώμη μου. Και ούτε είναι υποχρέωση να βρω το λύση εγώ ούτε κανείς που κάνει κριτική. Η δική σου εκτός από το να ...