Η αναζήτηση βρήκε 596 εγγραφές
- Δευ 01 Σεπ 2025, 19:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Περσι με τσαλοφ τισουνταλι σαματα μπραντον ο Ραζβαν εχασε τη μπαλα το δηλωσε και ο ιδιος
Διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα καποια στιγμη πρεπει να ειπε οτι ιδανικα θελει να εχει 2 φορ
Δεν καταλαβαινω αν δεν παραχωρηθει ο Τσαλοφ τι καλο θα φερει μια μεταγραφη φορ. Παλι ο Λουτσε θα πρεπει να ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 20:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Μητσαρα γνωστε και ως γωνιας4, τα φορ για τα οποια ελπιζουμε μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο εχουν ειπωθει; Και δωσε μας ΑΝ μπορεις ενα τυρακι στο αν οι διαδικασιες ή η διαπραγματευση παει καλα. Εγω σε πιστευω.
Kαι τον Μαυροζωνα πιστευω αλλα για να μην εχει βγει πουθενα ο ανασας, πως γινεται να ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας το πάρουμε απο την αρχή.
Ο Τσορμπα λέει είναι πολύ καλός παίκτης, δεν ειναι ο Μπακαμπου γιστι πρόκειται για αγορά, δεν είναι ο Λιβαι και με τον Μίτροβιτς γελάει.
Ο Κόκλκας το πρωί είπε οτί θα είναι σίγουρα ο καλύτερος σεντερ φόρ μας.
Ο blackzone ειπε με ανεση οτι ειναι ο Braithewaite, που ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Μία συνοψη.
Σύμφωνα με Κολκα, Τσορμπατζογλου τα ονόματα Μιτροβιτς, Λιβαι Γκαρσία και Ντεπαι, δεν υφίστανται. Τσορμπατζογλου άφησε να εννοηθεί ότι πρόκειται για αγορά παίκτη. Όταν ρωτήθηκε για Μπακαμπου είπε ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα έδινε λεφτά για αγορά 34χρονου.
Σύμφωνα με τον Κολκα όμως, ο παίκτης ...
Σύμφωνα με Κολκα, Τσορμπατζογλου τα ονόματα Μιτροβιτς, Λιβαι Γκαρσία και Ντεπαι, δεν υφίστανται. Τσορμπατζογλου άφησε να εννοηθεί ότι πρόκειται για αγορά παίκτη. Όταν ρωτήθηκε για Μπακαμπου είπε ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα έδινε λεφτά για αγορά 34χρονου.
Σύμφωνα με τον Κολκα όμως, ο παίκτης ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
ρε κοντέ
αφου η καψουρα σου( premier league) εκλεισε
σου δειξαμε οτι σε πιστευουμε και σε θελουμε
τι καθεσαι και περιμενεις?
εκει που εισαι δεν θα παιξεις
ελα εδω να τα κανουμε πουτανα ολα
αντε πασάκα μου,παρε τον μανατζερ και πρωι πρωι στο αεροδρομιο
και που ΄σαι,στο συστημα του Λουτσου
μια χαρα ...
αφου η καψουρα σου( premier league) εκλεισε
σου δειξαμε οτι σε πιστευουμε και σε θελουμε
τι καθεσαι και περιμενεις?
εκει που εισαι δεν θα παιξεις
ελα εδω να τα κανουμε πουτανα ολα
αντε πασάκα μου,παρε τον μανατζερ και πρωι πρωι στο αεροδρομιο
και που ΄σαι,στο συστημα του Λουτσου
μια χαρα ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 01:13
- Jump to forum
- Jump to topic
β) ή Μπρειθγουειτ για πιο σοβαροτητα αλλα με πιθανοτητα να περασει και να μην ακουμπησει;
Αυτό δεν είναι πιθανό σενάριο, δεν υπάρχει ομάδα στην οποία πήγε ο Μπρέιθγουετ και δεν ακούμπησε. Παντού πέτυχε, ακόμα και στην Μπαρτσελόνα δεδομένου του ρόλου και του λόγου για τον οποίο αποκτήθηκε ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 10:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως ενθυμούμενος τα περσινά εκτός έδρας ευρωπαϊκά όπου ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν τη γρήγορη μετάβαση στις αντεπιθέσεις ο Τσάλωφ την έκανε πολύ καλά τη δουλειά του. Δυστυχώς ο Τισου έχασε κανά δύο άχαστα και στράβωσαν τα παιχνίδια. Ίδωμεν.
Κι ένα γενικότερο σχόλιο: ευτυχώς δεν στράβωσε το ματς με ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 16:32
- Jump to forum
- Jump to topic
στις 10 Ιουλιου εσκασε ενα ονομα
συμφωνησαν ολοι,το κυνηγησαμε για μερες
ο παικτης ηθελε πρεμιερ
τον επαναπροσεγγισαμε,η απαντηση ιδια
χθες εκλεισε η πρεμιερ,δεν μπορεσε να παει
το βαρος επεσε σ΄αυτον
συμφωνησαν ολοι,το κυνηγησαμε για μερες
ο παικτης ηθελε πρεμιερ
τον επαναπροσεγγισαμε,η απαντηση ιδια
χθες εκλεισε η πρεμιερ,δεν μπορεσε να παει
το βαρος επεσε σ΄αυτον
- Τρί 02 Σεπ 2025, 16:48
- Jump to forum
- Jump to topic
ολοι εδω μεσα κανουνε ρεπορταζ?
- Τρί 02 Σεπ 2025, 17:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μας βγήκε το παπαδοπαίδι ο Τσάλοφ που έχει γραφτεί στους προσκόπους του Δήμου Χορτιάτη και πάμε στο άλλο άκρο
- Τρί 02 Σεπ 2025, 17:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή βλέπω κόσμος να αναρωτιέται γιατι θεωρείται ο Μοπε νοπανο, ο αγγλικός όρος είναι shithousery. Και τα παλικάρια παρακάτω (πάρα πολύ συμπαθητικοι) που είναι πραγματικά καμμένοι και γνωστές του αγγλικού ποδοσφαίρου, δούλεψαν για εσάς πριν από εσάς. Δείτε στο 10.00 (έχει tag) και thank me later ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 20:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπον ηρθε η ωρα..εγω ειχα μαθει για Μιτροβιτς..του διναμε πολυ καλα λεφτα ( μακραν του δευτερου το μεγαλυτερο συμβολαιο θα ειχε οβερ 3 μυρια ).. οπως σας ειχα πει ο Γιωργης ηθελε ενα τεραστιο μπαμ..υπηρξε επαφη...Καναμε προταση κ εμεις κ ο βαζελος αλλα αυτος δεν ψηνοταν για Ελλαδα...τα λεφτα δεν ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 07:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Το γιατι δεν καταλαβαινω. Δεν εχουμε στοχους στην Ελλαδα,στοχους μεγαλυτερους ισως και απο αυτους της Ευρωπης? Δεν θα βοηθουσε να ξεκουραζει καποιος τον Γιακουμακη η εχουμε σκοπο να τον παμε αιμα?
- Τετ 03 Σεπ 2025, 09:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι ούτε ενθουσιασμένος είμαι με τις μεταγραφές, ούτε θεωρώ ότι το ρόστερ δεν έχει τρύπες, αλλά:
1) Κάναμε μετά από κι εγώ δεν ξέρω πόσο καιρό ορθολογικές κινήσεις. Κανονικούς παίκτες, όχι 32χρονους "έμπειρους" γιατί ζούμε στο αιώνιο 1990, παίκτες με κίνητρο και διάθεση, αλλά ταυτόχρονα από ...
1) Κάναμε μετά από κι εγώ δεν ξέρω πόσο καιρό ορθολογικές κινήσεις. Κανονικούς παίκτες, όχι 32χρονους "έμπειρους" γιατί ζούμε στο αιώνιο 1990, παίκτες με κίνητρο και διάθεση, αλλά ταυτόχρονα από ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 09:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε μπορω να πιστεψω οτι ανθρωπος που εβλεπε ενεργα Πρεμιερ λιγκ θα ακουσε για Μιτροβιτσ και σκεφτηκε δε μου κανει αυτος.
Παιδια μιλαμε αμα επιανε την φορμα του μετα ηταν ο ΠΑΟΚ και οι υπολοιποι. Θα βαρουσε πλασε και θα ηταν σα να βαραει με κουτεπιε. Δε θα μπορουσε στοπερ στην Ελλαδα να τον φερει ...
Παιδια μιλαμε αμα επιανε την φορμα του μετα ηταν ο ΠΑΟΚ και οι υπολοιποι. Θα βαρουσε πλασε και θα ηταν σα να βαραει με κουτεπιε. Δε θα μπορουσε στοπερ στην Ελλαδα να τον φερει ...