Η αναζήτηση βρήκε 578 εγγραφές

Return

από DonnieMcGrath
Τρί 02 Σεπ 2025, 17:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Επειδή βλέπω κόσμος να αναρωτιέται γιατι θεωρείται ο Μοπε νοπανο, ο αγγλικός όρος είναι shithousery. Και τα παλικάρια παρακάτω (πάρα πολύ συμπαθητικοι) που είναι πραγματικά καμμένοι και γνωστές του αγγλικού ποδοσφαίρου, δούλεψαν για εσάς πριν από εσάς. Δείτε στο 10.00 (έχει tag) και thank me later ...
από Dimitris_L4
Τρί 02 Σεπ 2025, 20:57
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπον ηρθε η ωρα..εγω ειχα μαθει για Μιτροβιτς..του διναμε πολυ καλα λεφτα ( μακραν του δευτερου το μεγαλυτερο συμβολαιο θα ειχε οβερ 3 μυρια ).. οπως σας ειχα πει ο Γιωργης ηθελε ενα τεραστιο μπαμ..υπηρξε επαφη...Καναμε προταση κ εμεις κ ο βαζελος αλλα αυτος δεν ψηνοταν για Ελλαδα...τα λεφτα δεν ...
από joshua
Τετ 03 Σεπ 2025, 07:56
Jump to forum
Jump to topic

Το γιατι δεν καταλαβαινω. Δεν εχουμε στοχους στην Ελλαδα,στοχους μεγαλυτερους ισως και απο αυτους της Ευρωπης? Δεν θα βοηθουσε να ξεκουραζει καποιος τον Γιακουμακη η εχουμε σκοπο να τον παμε αιμα?
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τετ 03 Σεπ 2025, 09:24
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάλι ούτε ενθουσιασμένος είμαι με τις μεταγραφές, ούτε θεωρώ ότι το ρόστερ δεν έχει τρύπες, αλλά:
1) Κάναμε μετά από κι εγώ δεν ξέρω πόσο καιρό ορθολογικές κινήσεις. Κανονικούς παίκτες, όχι 32χρονους "έμπειρους" γιατί ζούμε στο αιώνιο 1990, παίκτες με κίνητρο και διάθεση, αλλά ταυτόχρονα από ...
από embuji
Τετ 03 Σεπ 2025, 09:55
Jump to forum
Jump to topic

Δε μπορω να πιστεψω οτι ανθρωπος που εβλεπε ενεργα Πρεμιερ λιγκ θα ακουσε για Μιτροβιτσ και σκεφτηκε δε μου κανει αυτος.

Παιδια μιλαμε αμα επιανε την φορμα του μετα ηταν ο ΠΑΟΚ και οι υπολοιποι. Θα βαρουσε πλασε και θα ηταν σα να βαραει με κουτεπιε. Δε θα μπορουσε στοπερ στην Ελλαδα να τον φερει ...
από Fawkes
Τετ 03 Σεπ 2025, 13:03
Jump to forum
Jump to topic

Για εμένα το μεγαλύτερο κρίμα και γ@μωτο ταυτόχρονα, είναι ότι ενώ κλείσαμε Ζαφειρη δεν θα τον έχουμε από τώρα. Θεωρώ ότι θα ήταν περισσότερο επιδραστικός από τον όποιο φορ.
από Magpies4
Τετ 03 Σεπ 2025, 13:52
Jump to forum
Jump to topic

Το πρόβλημα με όλα τα δημοσιεύματα του εξωτερικού για Maupay είναι ότι βασίζουν το ρεπορτάζ τους σε ένα άρθρο του athlonews.
Απορώ ένα Έλληνας δημοσιογράφος δεν μπορεί να κάνει ένα κανονικό ρεπορτάζ και να ρωτήσει για την υπόθεση τους ανθρώπους της ομάδας;

Έχεις δίκιο, αλλά αναμφίβολα είμαστε ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Πέμ 04 Σεπ 2025, 20:43
Jump to forum
Jump to topic

john4serres έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 20:36 Επίσημα στην Al Rayyan ο Mitrovic.
Πήρε αποζημίωση 25 εκατομμύρια από την Al Hilal.
Κοντά στα 10 εκατομμύρια το νέο του συμβόλαιο.
Μια ανάσα ήμασταν. :mrgreen:
από Mitsospaoki4
Σάβ 06 Σεπ 2025, 16:04
Jump to forum
Jump to topic

Μιας και απ' ότι φαίνεται ολοκληρώνεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός, δεν θεωρώ πως ήταν ένα τρομερά επιτυχημένο μεταγραφικό καλοκαίρι για την ομάδα μας, ούτε ότι εντυπωσιάστηκα κλπ .

Χρονολογικά να τα δούμε ξεκινήσαμε με τις επιλογές Κένι και Τέιλορ. 2 ελεύθεροι με καλά βιογραφικά όπου ο 2ος αποτελεί ...
από nunies4
Σάβ 06 Σεπ 2025, 16:14
Jump to forum
Jump to topic

Μια υποσημειωση.
Χρονικα δεν ξεκινησαμε με Κενι και Τευλορ.
Αν στην μεταγραφικη περιοδο που διανυουμε δεν συνυπολογισουμε και τις κομβικοτατες ανανεωσεις/μεταγραφες των Παβλενκα,Μειτε, Ταισον τοτε αφηνουμε ενα πολυ σημαντικο κομματι απεξω. Και οι 3 θα μπορουσαν να κλεισουν σε οποια ομαδα ηθελαν ...
από Odi
Σάβ 06 Σεπ 2025, 16:28
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ θα έβαζα 8/10 στην μεταγραφική περίοδο.

Κομβικό το ότι πουλήσαμε έναν καλό τερματοφύλακα και τον αντικαταστήσαμε με έναν ακόμη καλύτερο.

Κομβική η ανανέωση Μειτε, το καλύτερο χαφ του πρωταθλήματος στη θέση του ,χωρίς ανταγωνισμό.

Άκρως σημαντική η ανανέωση Τάισον , θα βοηθήσει πολύ.

Είχαμε ...
από renegade
Σάβ 06 Σεπ 2025, 17:26
Jump to forum
Jump to topic

Ασχέτως το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στη σεζόν και αποφεύγοντας να κάνουμε τους μετά Χριστόν προφήτες, πιστεύω ότι η φετινή μεταγραφική περίοδος παίρνει αρκετά πάνω από την βάση.
Σίγουρα έχουμε αναβάθμιση,κάτι που φαίνεται από τα πρώτα παιχνίδια.
Βέβαια πολύ σημαντικό είναι ότι κανένας δεν ...
από beyes4
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Το ιδανικο για μενα θα ειναι μεγαλομετοχος Μυστακιδης και προεδρος ο Χατζοπουλος.Επειδη ο Μυστακιδης εχει μεσανυχτα απο αθλητισμο γενικοτερα,η ομαλοτερη μεταβαση θα ειναι να παραμεινει προεδρος ο Χατζοπουλος.

Χατζόπουλο θα ήθελα μετά σε κάποιο μικρότερο τμήμα, να μπορεί να το υποστηρίξει ίσως ...
από Psaras
Τρί 02 Σεπ 2025, 09:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Αν η ΚΑΕ είναι το όχημα για την ΠΑΕ, θα πάει άκλαφτος.
Αν η ΚΑΕ είναι το όχημα για να μπει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, μπορεί να (ή θα) γίνει Τέλαρος. Απλά τα πράγματα.

Ο ΠΑΟΚτσής ή τουλάχιστον οι ΠΑΟΚτσήδες της δικής μου λογικής/παραφροσύνης ακόμα και τρεις Ευρωλίγκες να σηκώσει ο Τέλης, δεν ...