Αναζήτηση για περισσότερες από 1286 εγγραφές

Return

από Σουριναμέζος
Τρί 10 Φεβ 2026, 21:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ Τετάρτη 11/2, 20:30, Cosmote Sports 1 HD

Θα το έπαιρνα το ρίσκο να ξεκουραστεί ο Σου και αύριο, έρχεται ένα σερί 8 παιχνιδιών ανά 3-4 μέρες με πολλά να κρίνονται, δύσκολη σπαζοκεφαλιά το load management. Τα έβαλα λίγο κάτω για να ηρεμήσω τον εαυτό μου...

Είναι η στιγμή που όλα τα παιδιά του ρόστερ πρέπει κάτι να προσφέρουν

https://i ...
από Γερασίμου
Τρί 10 Φεβ 2026, 22:27
Jump to forum
Jump to topic

marsantos
Λοιπόν μάγκες, για να περάσει η ώρα μέχρι αύριο, πείτε ο καθένας ποιο ήταν το ματς που σας ζόρισε.
Εγω ζορίστηκα πολύ στα πέναλτι με τον βάζελο προπερσι. Η στιγμή όμως που δεν μπόρεσα να διαχειριστώ ήταν η κεφαλιά του Ανσαριφαρντ.
Κάθισα για αρκετή ώρα παγωμένος και δεν είχα κουράγιο να ...
από Caballo Viejo
Τρί 10 Φεβ 2026, 22:44
Jump to forum
Jump to topic

Ουδέποτε ο ΠΑΟΚ έχει δείξει πριν από αγώνα στην Αθήνα την έπαρση με την οποία το καφενείο του Βάζελου ανεβαίνει στην Τούμπα. Κανένας σεβασμός στο σπορ και τον αντίπαλο. Λες και θα παίζουν μόνοι τους στο γήπεδο. Γι' αυτή την αναίδεια τους και μόνο τους αξίζει ένα τρίμπαλο αύριο.
από leomatos88
Τρί 10 Φεβ 2026, 22:48
Jump to forum
Jump to topic

@marsantos
Λοιπόν μάγκες, για να περάσει η ώρα μέχρι αύριο, πείτε ο καθένας ποιο ήταν το ματς που σας ζόρισε.
Ξεκάθαρα εκείνο το καταραμένο 3-3 με τον Άγιαξ. Στιγμές απείρου κάλλους, ξεφύγαμε.
Διαχρονικά όλα τα ματς στο τηγάνι. Βοηθάνε και τα κοράκια κατά κανόνα.
Φέτος, η ματσάρα με τη Λυλ.
από navigator11
Τετ 11 Φεβ 2026, 00:26
Jump to forum
Jump to topic

Το πιο δύσκολο μου ματς τηλεθέασης,ήταν το 2024,στα πλέι οφ,μέσα στην Λαμία.....κ λόγω απόδοσης,που τα είχαμε φτύσει....
Στο ημίχρονο έκλεισα υπολογιστή,έβλεπα κλεφτά το escore ,που κ που κ στον επόμενο ματς,επανήλθα στα γράδα μου.....

Για αυτό είσαι παιχταράς. Έβαλες ωραίο θέμα για κουβέντα ...
από Polichni1926
Τετ 11 Φεβ 2026, 14:03
Jump to forum
Jump to topic

...

αν ερθει με 3αδα θα ειναι η αιτια να υπαρξει διασυρμος , προσωπικα δεν υιοθετω τα 4 και 5-0 που λενε εδω αλλα αν πεφτει ενας στα ακρα τα δικα μας που ειναι Ταισον-μπαμπα και ζιβκοβιτς με κενι δεν ξερω πως θα μπορεσουν να τους μαρκαρουν βασικα δεν θα μπορεσουν ποτε ειναι σιγουρο ...
από ΑποστόληςΑ
Τετ 11 Φεβ 2026, 14:38
Jump to forum
Jump to topic

Όπως και στον πρώτο αγώνα θα δω μόνο το β΄ ημίχρονο.
Στους εντός έδρας αγώνες συνήθως παίζουμε καλύτερα στο β΄ ημίχρονο, ενώ στους εκτός, στο πρώτο.
από giapas
Παρ 13 Φεβ 2026, 14:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026

Θα γίνει τέτοια κίνηση , αλλά δεν είναι στο χέρι τους.
από Γερασίμου
Παρ 13 Φεβ 2026, 14:52
Jump to forum
Jump to topic

Καλό είναι να κρατάμε χαμηλά την μπάλα. Φυσικά και είμαστε φαβορί, αλλά στο κύπελλο οι εκπλήξεις περισσεύουν. Πρόσφατη η φάπα της αεκ από τους Κρητικούς. Είμαι σίγουρος ότι ο Λουτσέσκου τους έχει προσγειωμένους τους παίκτες, τί λέω τους έχει, είμαι σίγουρος ότι δεν ασχολούνται με το κύπελλο πλέον ...
από ΑποστόληςΑ
Πέμ 05 Μαρ 2026, 21:32
Jump to forum
Jump to topic

marsantos έγραψε: Πέμ 05 Μαρ 2026, 19:50 ...
@ΑποστόληςΑ Από τα άλλα παιδιά έχεις εικόνα; Γιατί ξέρω πως τα παρακολουθείς τα αετοπουλα.
Έγραψα παραπάνω 6 παίκτες που μπορούν, κατ' εμέ, του χρόνου να παίξουν στο κύπελλο. Ειδικά οι Κοσίδης Πολυκράτης και Γκιτέρσος που φέτος κάνουν πολύ καλή χρονιά.
από Γερασίμου
Τετ 08 Απρ 2026, 18:16
Jump to forum
Jump to topic

alexgarcia6 έγραψε: Δευ 06 Απρ 2026, 10:49 Τελικα παλι καλα εχουμε και το «κυπελλακι» εε;
Το "κυπελλάκι"; Δηλαδή θεωρούμε ότι το πήραμε; Ας μην το κομποδένουμε, γιατί αν τσακίσει όπως πάει η ομάδα, η προσγείωση θα είναι χειρότερη και από ανώμαλη.
από leomatos88
Τετ 08 Απρ 2026, 19:55
Jump to forum
Jump to topic

Το κύπελλο ήταν ανέκαθεν σημαντική διοργάνωση, ανεξάρτητη από το πρωτάθλημα.
Όποιος με το μυαλό του νομίζει ότι ανεβάζει τις απαιτήσεις για τον μεγάλο ΠΑΟΚ υποτιμώντας το κύπελλο, εστιάζοντας αποκλειστικά στο πρωτάθλημα, πετυχαίνει το αντίθετο από αυτό στο οποίο στοχεύει.
Για πάρα πολλά χρόνια η ...
από st4this
Δευ 20 Απρ 2026, 09:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 25/04 20:30

Εξ αρχής δεν μαρεσε η ιδέα του τελικού ενδιάμεσα του πρωταθλήματος, ναι οκ γίνεται στο εξωτερικό αλλά δεν ταιριάζει για Ελλάδα. Χίλιες φορές να είναι το τελευταίο ματς κάθε σεζόν. Φαντάζομαι έγινε λόγω μουντιάλ; Τεσπα, πάμε για το κύπελλο at least, την διοργάνωση που τα τελευταία 10 χρόνια έχουμε ...
από katafraktos
Τρί 21 Απρ 2026, 00:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 25/04 20:30

marsantos έγραψε: Τρί 21 Απρ 2026, 00:20 Όχι τίποτα άλλο, αλλά κατακτώντας το κύπελλο, του χρόνου πάμε να διεκδικησουμε κι άλλη κούπα.
Κι αν το ξαναορισουν Γενάρη, είναι η περίοδος που είμαστε σε φόρμα..
παμε για double 8-)