Αναζήτηση για περισσότερες από 1281 εγγραφές
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 20:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026
εχει σχηματοποιοηθει φιλε σαντος ο τροπος παρεμβασης στο νεο συστημα .Με ελληνα διατητη δεν θα μπορουσαμε να παρουμε το διπλο στο χαριλαου κι να πανυγηρισουμε το πιο γκαυλωτικο πρωταθλημα . Ακομα ομως κι ενας στημενος ξενος κι κακος διατητης δεν μπορει να μπει στο πετσι της νεοελληνικης πουστιας ...
- Τρί 02 Δεκ 2025, 13:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αρης-Π.Α.Ο.Κ 3/12/25 21:30 OTESPORT 1
<<<<<marsantos : Από τα 8 ch.l. που δίνουν, τα 6 του ελληνικού πριν από τα ευρωπαϊκά είναι εντός. Και ούτε ένα ντέρμπι πριν από ευρωπαϊκό. Τι τύχη είναι αυτή στις ηλεκτρονικές κληρώσεις;>>>>>>>>
ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ ΔΙΑΒΑΙΝΕ!!!
ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ ΔΙΑΒΑΙΝΕ!!!
- Τρί 02 Δεκ 2025, 14:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Παντελώς αδιάφορο για μας παιχνίδι.
Ένα πράγμα θέλω από την ομάδα. Να τους τρέξει όσο γίνεται ενόψει Κυριακής.
Τα σκουλήκια έχουν τραγική φυσική κατάσταση και βγάζουν συνεχώς προβλήματα τραυματισμών.
Τρέξτε τους. Δεύτερες μπάλες θα είναι μόνιμη κατοχή θα είναι σκίστε τους να τους βγει η γλώσσα ...
Ένα πράγμα θέλω από την ομάδα. Να τους τρέξει όσο γίνεται ενόψει Κυριακής.
Τα σκουλήκια έχουν τραγική φυσική κατάσταση και βγάζουν συνεχώς προβλήματα τραυματισμών.
Τρέξτε τους. Δεύτερες μπάλες θα είναι μόνιμη κατοχή θα είναι σκίστε τους να τους βγει η γλώσσα ...
- Τρί 02 Δεκ 2025, 14:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αρης-Π.Α.Ο.Κ 3/12/25 21:30 cosmotesports 1HD
marsantos Δεν θεωρω πως τα σεντερ μπακ κουραζονται ιδιαιτερα,επισης θα εβαζα Λοβρεν γιατι θελω τον Μιχα την Κυριακη κ την Πεμπτη,ειναι οι μοναδικοι που μπορουν να παιξουν αριστερα.Ο συμπαθεστατος κ τιμιοτατος Κεντζιορα,φετος ειναι σκια του εαυτου του,οποτε για να μην εχουμε κανα χοντρο καζο δεν θα ...
- Τρί 02 Δεκ 2025, 15:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα κατεβαζα Τσιφτση,Σαστρε,Τεηλορ,Βολιακο,Λοβρεν,Μπιανκο,Καμαρα,Ιβανουσετς,Χατσιδη,Ντεσπο,Μυθου και οτι γινει.
Σειρά καλησπέρα.
Θα έβαζες Λόβρεν;
Κάπου είχα ακούσει πως ο Κροάτης δε μπορεί σε τόσο κοντινά ματς. Αν παρατηρήσεις είναι ο μόνος από τους 3 που παίζει σταθερά ένα ματς τη βδομάδα ...
- Τρί 02 Δεκ 2025, 22:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Σαν τον Καμαρά...
- Τρί 02 Δεκ 2025, 23:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδιά αν έχετε το Θεό σας.
Όλοι κατά καιρούς γινόμαστε λίγο συνομωσιολογοι και βλέπουμε πίσω από όλα τους ΠΟΚιτες.
Αλλά έχουμε και ένα όριο.
Διαβάστε τι άκουσα σε κίτρινη (εκ Θεσσαλονίκης ορμωμενη) διαδικτυακή εκπομπή.
Γράφει ένας σε μήνυμα.
Ο οσφπ τα έχει κανονίσει να δώσει το πρωτάθλημα ...
- Τετ 03 Δεκ 2025, 12:40
- Jump to forum
- Jump to topic
αν δεν κάνω λαθος...απο την αρχη η φετινή προκήρυξη έγινε...με την σύμφωνη γνώμη όλων...το κύπελο θα γίνει με ελληνες διαιτητές....

- Τετ 03 Δεκ 2025, 23:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Οαρης - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ματς διαχείρισης που το ξεκίνησες σωστά ώστε να προηγηθείς και να το σβήσεις. Χάθηκαν όμως φάσεις και φυσικά το πέναλτι.
Όσο περνούσε ο χρόνος το μυαλό ήταν στην Κυριακή.
Συνεχίζουμε...
Έχω πει και πριν λίγο διάστημα ότι αυτός είναι ο χειρότερος αρης της 15ετιας.
Δεν γίνεται να μην κερδίσετε την ...
Όσο περνούσε ο χρόνος το μυαλό ήταν στην Κυριακή.
Συνεχίζουμε...
Έχω πει και πριν λίγο διάστημα ότι αυτός είναι ο χειρότερος αρης της 15ετιας.
Δεν γίνεται να μην κερδίσετε την ...
- Πέμ 04 Δεκ 2025, 10:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Οαρης - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δεν υπάρχει πιο σωτήριο πράγμα για τον ΠΑΟΚ από την αλλαγή του φορμάτ και τη διεξαγωγή των πλέι οφ με 4 ομάδες αντί για 6.
Όσο λιγότεροι αγώνες ανάμεσα στις 2 ομάδες, τόσο το καλύτερο για μας. Ξοδεύεται τόση ενέργεια πριν και μετά τους αγώνες απέναντί τους που μόνο ζημιωμένοι βγαίνουμε. Ομάδα και ...
- Δευ 15 Δεκ 2025, 14:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Με την κατάσταση που έχει η ομάδα και την απουσια φορ κυριως, δεν ξέρω αν είναι εύκολο να βάλουμε 4-5 γκολ.
Έρχεται ματς με Παναθηναϊκό.
Η δικιά μου λογική λέει ροτεισον να δώσει ανάσες.
Ας δούμε Καμαρά Ιβανουσετς Μπιάνκο Χατσιδη Τειλορ ίσως και Μπερδο και ιδανικά να δώσει ανάσες και σε Κένι με ...
Έρχεται ματς με Παναθηναϊκό.
Η δικιά μου λογική λέει ροτεισον να δώσει ανάσες.
Ας δούμε Καμαρά Ιβανουσετς Μπιάνκο Χατσιδη Τειλορ ίσως και Μπερδο και ιδανικά να δώσει ανάσες και σε Κένι με ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 23:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Μαρκό 4-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Στόχος επετεύχθη.
Θα παιξουμε με Ατρόμητο στην Τουμπα και γαυρο εδώ κάτω.
Νομίζω είναι αυτό που ήθελε η ομάδα και επεδίωξε να παρει και τελικά πηρε.
Νομίζω δεν προσπαθησαμε ιδιαίτερα στο Β γιατί μας αρκουσε το σκορ. Όταν έβαλαν το γκολ και χρειάστηκε να σκοραρουμε το κάναμε.
Το Μαρκόπουλο ...
Θα παιξουμε με Ατρόμητο στην Τουμπα και γαυρο εδώ κάτω.
Νομίζω είναι αυτό που ήθελε η ομάδα και επεδίωξε να παρει και τελικά πηρε.
Νομίζω δεν προσπαθησαμε ιδιαίτερα στο Β γιατί μας αρκουσε το σκορ. Όταν έβαλαν το γκολ και χρειάστηκε να σκοραρουμε το κάναμε.
Το Μαρκόπουλο ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 11:12
- Jump to forum
- Jump to topic
super, χαιρομαι καθε φορα που εχω μια εξτρα ευκαιρια να ξεσκισω το σιχαμα του ελληνικου ποδοσφαιρου
μην αγχωνεστε, αν αυτη η ομαδα εχει το μυαλο της, ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ
μην αγχωνεστε, αν αυτη η ομαδα εχει το μυαλο της, ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 13:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα πήξουμε στο κίτρινο.
Μεταξύ μας, παρότι μας βολεύει αγωνιστικά να παίξουμε διπλούς αγώνες με τον άρη, δυστυχώς τέτοια τριάδα ισοδυναμεί με το πρόβλημα των τριών σωμάτων (για όσους έχουν δει τη σειρά ή έχουν διαβάσει το βιβλίο).
Θα φέρει την ομάδα μας σε πρόθυρα κατάρρευσης μια τριπλή ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 13:40
- Jump to forum
- Jump to topic
@marsantos O διαιτητής του αγώνα στην Καβάλα σφύριξε όντως πέναλτυ υπέρ του βάζελου, ένα γελοίο πέναλτυ, που το πήρε πίσω όμως μετά από παρέμβαση του VAR και έδωσε επιθετικό φάουλ.