Η αναζήτηση βρήκε 658 εγγραφές

Return

από abc_o_ karpouzas
Δευ 16 Φεβ 2026, 20:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Μάλιστα..
Μόλις είπαν στο 24 πως ο Ντελιας θα πάρει χρόνο με την Κηφισιά. Ούτε Θέλτα στο έξω ούτε Αστέρα ούτε Κηφισιά βασικός.
Δλδ Λάρισα, Αστέρας και Κηφισιά χωρίς Ντελια και Πέλκα στο βασικό σχήμα. Δλδ χωρίς δεκαρι σε ματς που ο αντίπαλος θα είναι στο μισό γήπεδο.
Οκ. Προσωπικά χαμηλώνω πολύ τον ...
από aivas19
Δευ 16 Φεβ 2026, 21:33
Jump to forum
Jump to topic

Μάλιστα..
Μόλις είπαν στο 24 πως ο Ντελιας θα πάρει χρόνο με την Κηφισιά. Ούτε Θέλτα στο έξω ούτε Αστέρα ούτε Κηφισιά βασικός.
Δλδ Λάρισα, Αστέρας και Κηφισιά χωρίς Ντελια και Πέλκα στο βασικό σχήμα. Δλδ χωρίς δεκαρι σε ματς που ο αντίπαλος θα είναι στο μισό γήπεδο.
από renegade
Δευ 16 Φεβ 2026, 22:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης

Δυστυχώς πλέον αυτό με τα στατιστικά έχει πάρει πλέον μια πολύ περίεργη εξέλιξη...και το λέω εγώ που πάντα ήμουν και θα είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι μπορείς να βγάλεις κάποια σημαντικα συμπεράσματα.
Βέβαια τα free stats που παρέχει η opta είναι κατά την άποψη μου πολύ πολύ χαμηλότερου επιπέδου ...
από renegade
Δευ 16 Φεβ 2026, 23:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: 2. Mohamed Mady Camara

Η κεφαλιά ήταν απλά το κερασάκι

Τα όσα κάνει τα πρώτα 5 λεπτά που είναι στο γήπεδο είναι να τα βλέπει αντίπαλος κ να γελάει

Όσα έκανε ο Καμαρά στα πρώτα πενει λεπτά τα έκανε ο Ζαφείρης για 75. Φτάνει πια με την ανθρωποφαγία.
Όσο για την φάση με την κάρτα,όλα ξεκινάνε από την πολύ κακή ...
από eorptol1
Τρί 17 Φεβ 2026, 00:49
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα είναι το τελευταίο στάδιο πριν τα. Play of η ομάδα είναι από τίς ΚΑΛΛΙΤΕΡΕς των τελευταίων χρόνων εμείς στο κάγκελο με αισιοδοξία πάθος στήριξη και τα υπόλοιπα ο ΡΑΖΒΑΝΑΡΟΣ ....τα καλλίτερα έρχονται
από trouman
Τρί 17 Φεβ 2026, 01:03
Jump to forum
Jump to topic

Μάλιστα..
από navigator11
Τρί 17 Φεβ 2026, 08:56
Jump to forum
Jump to topic

Κάποιοι βγάζετε τόση μιζέρια απαισιοδοξία ηττοπάθεια και έλλειψη πίστης στην ομάδα ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ ΈΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΑΜΙΑ ΠΑΟΚ 1-1 ΠΟΥ ΠΗΓΑΊΝΑΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΥΑ ΜΑΤς ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΎΑΜΕ ΕΊΜΑΣΤΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ? ΓΡΑΦΙΚΟΊ?
...

Φίλε eortpol μιλάς για μιζέρια και απαισιοδοξία. Επειδή τα γραπτά μένουν, όταν ...
από Maklaz
Τρί 17 Φεβ 2026, 12:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Ποιος να το ήξερε! Ποιος να μας/σου το λέγε!

Χρόνια πολλά :opaokara: :opaokara:
από Bono.
Τρί 17 Φεβ 2026, 12:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Χρόνια πολλά στον μεγαλύτερο προπονητή (και με μεγάλη διαφορά από όλους τους προκατόχους του) και όχι μόνο, της ιστορίας μας!
Ευλογία ο ερχομός του στον ΠΑΟΚ, εύχομαι να μείνει για πολλά πολλά χρόνια ακόμα.
Ανοιχτό συμβόλαιο, με ανοιχτό το ποσό και ας αποφασίσει ο ίδιος.
από bane1980
Τρί 17 Φεβ 2026, 13:35
Jump to forum
Jump to topic

Δεν θα μπορούσες να τα πεις πιο σωστά και αναλυτικά και εμπεριστατωμένα.

Και σε αυτές τις συνθήκες, απορώ πως ορισμένοι συνοπαδοί περιμένουν να παίξουμε και στο φουλ με Θέλτα για το ονόρε κλπ.
Και να βάλουν σορτσάκι ο Παντέλος και ο Βιερίνια μετά.
από Andrew R
Τρί 17 Φεβ 2026, 13:36
Jump to forum
Jump to topic

Όπως τα λέει ο φίλος Σιάντος , αλλά με μια μικρη διαφοροποίηση ότι στο γήπεδο δεν έχουμε πάρει αυτό ακριβώς που θα μπορούσε η ο ομάδα βάση απόδοσης . Στον πραγματικό κόσμο ο συνδυασμός της καταπόνησης και της λειψανδρίας είναι καταιγιστικός , παρόλα αυτά θα πρέπει να ελπίζουμε οτι ίσως η αγωνιστικές ...
από Sera4
Τρί 17 Φεβ 2026, 13:41
Jump to forum
Jump to topic

Και ο Μπάλντε να μπει στην εξίσωση εδώ που φτάσαμε και ο Μεξικάνος να δούμε μήπως το έχει και για πιο ψηλά για λύση ανάγκης...

Sera καλησπέρα.
Πολλά μπορούμε να προτείνουμε και άλλα τόσα να σκεφτούμε.
Το θέμα είναι όμως πως δεν υπάρχει συνταγή επιτυχίας.
Το να μπει ο Μπαλντέ στη Λάρισα είναι ...
από Afanas
Τρί 17 Φεβ 2026, 13:43
Jump to forum
Jump to topic

Marsante εγώ βλέπω λογικούς τους προβληματισμούς σου, αλλά ίσως δεν χρειαστεί να πάμε σε τόσα παιχνίδια χωρίς 10άρι. Ο Ραζβάν είπε ότι ο Ιβανουσετς θα γυρίσει νωρίτερα, πιθανώς αυτή την εβδομάδα να μπει σε προπονήσεις δηλαδή. Ή τουλάχιστον αυτό ελπίζω ώστε να μπορεί να υπάρξει μια ορθολογική ...
από Γερασίμου
Τρί 17 Φεβ 2026, 13:59
Jump to forum
Jump to topic

...
Marsantos δεν έχουμε λίγες πιθανότητες και αυτό το βλέπουν και οι book. Τώρα είμαστε στο 3.25, η αεκ στο 3 και ο γάβρος στο 2.15 (το υψηλότερο από την αρχή του πρωταθλήματος)

Έχει φυσικά λογική το σκεπτικό σου, αλλά διέξοδοι υπάρχουν. Πρέπει όμως να βοηθήσουν προς τις διεξόδους ο Λουτσέσκου ...
από van rooy
Τρί 17 Φεβ 2026, 15:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης

Ο καθένας μπορεί να εκφράζει την άποψη του.

Εσυ στηρίζεσαι στα στατιστικά και λες ότι ο πινέδα ήταν οκ ,άποψη σου.

Στα δικά μου μάτια χωρίς να έχω δει στατιστικά ήταν αόρατος καμία επίδραση στο παιχνίδι τους.

Δεν χρειάζεται να συμφωνήσουμε ούτε να σε πείσω ούτε να με πείσεις.

υγ. Η στατιστική ...