Αναζήτηση για περισσότερες από 1281 εγγραφές
- Παρ 23 Ιαν 2026, 09:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Σημαντική ερώτηση προς τους γνωρίζοντες. Υπάρχει η δυνατότητα επιπλέον αναβολής λόγω πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα; Επίσης τα αιτήματα αναβολών μπορούν να ισχύσουν και για το κύπελλο;
- Παρ 23 Ιαν 2026, 10:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα είπε όλα σε μια πρόταση ο Γιάννης Μιχαηλίδης: "Δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμα".
- Παρ 23 Ιαν 2026, 23:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Clean sheets 2025-26
Κανείς δεν συμπλήρωσε, αν δεν κάνω λάθος. Στο τόπικ του αγώνα, στα σχόλια μετά τον αγώνα έχω γράψεις τις κίτρινες κάρτες πριν τον αγώνα με την Μπέτις.
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ βιάζομαι ρεεεεε,όχι ο ντοομ.
ΥΓ.
Άσε με εμένα....
Η ομάδα μπήκε στις ράγες.
Για αυτό μόνο ΥΓΕΙΑ να έχουμε κι εμείς και οι παίκτες,μακριά από χρονοβόρους τραυματισμούς κι όλα καλά πάνε
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 23:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Δύσκολα για 1η οκταδα...
Πρέπει να έρθουν πάρα πολλοί συνδυασμοί και όπως έχει δείξει η ιστορία μας,ΔΕΝ.....ερχεται...αυτό το 1-2 % που έχουμε.
Για νίκη ας έρθει,ΝΑΙ για το μάζεμα,....των ευρωβαθμών,αλλά δεν είναι στο χέρι μας,οπότε πάω με τις πολλές πιθανότητες,που είναι να παίξουμε πλέι οφ.
Για ...
Πρέπει να έρθουν πάρα πολλοί συνδυασμοί και όπως έχει δείξει η ιστορία μας,ΔΕΝ.....ερχεται...αυτό το 1-2 % που έχουμε.
Για νίκη ας έρθει,ΝΑΙ για το μάζεμα,....των ευρωβαθμών,αλλά δεν είναι στο χέρι μας,οπότε πάω με τις πολλές πιθανότητες,που είναι να παίξουμε πλέι οφ.
Για ...
- Δευ 26 Ιαν 2026, 14:18
- Jump to forum
- Jump to topic
marsantos έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 14:02 @theo-drama
Theo μια μικρή διόρθωση.
Η αεκ κατέκτησε 3 σερί τη δεκαετία του 90 και ένα με το γκολ του Καραγκιοζοπουλο τη δεκαετία του 80
Δύναμη είσαι....
Είσαι το τρίτο μου μάτι...
Διορθώθηκε.
- Τρί 27 Ιαν 2026, 01:08
- Jump to forum
- Jump to topic
marsantos DamoN Συνεχίζω την κουβέντα εδώ για να μην είμαστε off topic
Με βάση δικό μου υπολογισμό που μάλλον διαφέρει λίγο από αυτόν του fotmob οι αναμενόμενοι πόντοι μας ανα παιχνίδι ήταν οι εξής:
ΠΑΟΚ - Λάρισα 1-0 2.70 xPts
ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 1-0 2.86 xPts
ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 2-1 2.54 xPts
ΠΑΟΚ ...
Με βάση δικό μου υπολογισμό που μάλλον διαφέρει λίγο από αυτόν του fotmob οι αναμενόμενοι πόντοι μας ανα παιχνίδι ήταν οι εξής:
ΠΑΟΚ - Λάρισα 1-0 2.70 xPts
ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 1-0 2.86 xPts
ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 2-1 2.54 xPts
ΠΑΟΚ ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 12:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα,
Στην python τα κάνω τα σχήματα και τους υπολογισμούς.
Αρχικά υπολογίζω την πιθανότητα να βάλει κάθε ομάδα 0, 1, 2, 3 κλπ γκολ με βάση τις ευκαιρίες της και από εκεί βγάζω πιθανοτητες νίκης, ήττας και ισοπαλίας. Για παράδειγμα το παιχνίδι με ΑΕΚ που αναφέρεις μας βγάζει κάπου 50% νίκη, 30 ...
Στην python τα κάνω τα σχήματα και τους υπολογισμούς.
Αρχικά υπολογίζω την πιθανότητα να βάλει κάθε ομάδα 0, 1, 2, 3 κλπ γκολ με βάση τις ευκαιρίες της και από εκεί βγάζω πιθανοτητες νίκης, ήττας και ισοπαλίας. Για παράδειγμα το παιχνίδι με ΑΕΚ που αναφέρεις μας βγάζει κάπου 50% νίκη, 30 ...
- Δευ 02 Φεβ 2026, 11:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 4–1, MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
Αυτή η φετινή μας ομάδα αποτελείται από παικτες που νιώθουν, απο καλους χαρακτήρες κι από παικτες που έχουν δέσει πολυ μεταξύ τους, κι αυτό είναι κάτι που φαίνεται σε κάθε περισταση και με κάνει να είμαι αισιόδοξος για το αγωνιστικό.
Η γενικότερη στάση της ομάδας δείχνει πολλά και ταιριάζει με αυτό ...
Η γενικότερη στάση της ομάδας δείχνει πολλά και ταιριάζει με αυτό ...
- Τρί 03 Φεβ 2026, 01:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Το έχω μεγάλη απορία πώς θα μοιράσει το χρόνο ο Ραζβάν αυτόν το μήνα.
Είναι πανδύσκολο το πρόγραμμα, είναι μεγάλη η πρόκληση.
Θα ήθελα σίγουρα να δω τον Λόβρεν στο Χαριλάου.
Πιστεύω ότι θα είναι βασικός ο Ντεσπότοφ στη σκουληκοφωλιά, αλλά θα πάρει χρόνο και στη Λεωφόρο. Έδειξε πως βρίσκει ρυθμό και ...
Είναι πανδύσκολο το πρόγραμμα, είναι μεγάλη η πρόκληση.
Θα ήθελα σίγουρα να δω τον Λόβρεν στο Χαριλάου.
Πιστεύω ότι θα είναι βασικός ο Ντεσπότοφ στη σκουληκοφωλιά, αλλά θα πάρει χρόνο και στη Λεωφόρο. Έδειξε πως βρίσκει ρυθμό και ...
- Τρί 03 Φεβ 2026, 08:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάθε εμπόδιο σε καλό.
Η ομάδα έχει μάθει να παίζει χωρίς τον Κωνσταντέλια. Έχει μάθει να παίζει χωρίς Γιακουμάκη.
Δεν ανησυχώ, είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσουν όλα κι ότι θα παίξουν καλά, θα παιξουν το παιχνιδι μας, όποιοι κι αν μπουν μέσα.
Αγαπώ αυτήν την ομάδα, σέβομαι αυτήν την ομάδα, έχω ...
Η ομάδα έχει μάθει να παίζει χωρίς τον Κωνσταντέλια. Έχει μάθει να παίζει χωρίς Γιακουμάκη.
Δεν ανησυχώ, είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσουν όλα κι ότι θα παίξουν καλά, θα παιξουν το παιχνιδι μας, όποιοι κι αν μπουν μέσα.
Αγαπώ αυτήν την ομάδα, σέβομαι αυτήν την ομάδα, έχω ...
- Τρί 03 Φεβ 2026, 12:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Άλλος ΠΑΟΚ με Ντέλια και άλλος χωρίς. Όταν παίζει ο Γιάννης ο κάθε αντίπαλος και μιλάω για ντέρμπι φυσικά, κουμπώνεται. Φοβάται να ανεβάσει πολλούς παίκτες προς την περιοχή μας, γιατί σε απώλεια κατοχής αλλοίμονό τους αν βρει χώρο ο Κωνσταντέλιας που έχει και το προσόν του να είναι απρόβλεπτος. Όπως ...
- Τετ 04 Φεβ 2026, 12:02
- Jump to forum
- Jump to topic
@Afanas Καλημέρα.
Είχαμε ξεκινήσει μια κουβέντα την προηγούμενη Τρίτη δυστυχώς όμως συνέβη το μοιραίο..
Με αφορμή το γράφημα που ανέβασες ήθελα να σου προτείνω αν από του χρόνου έχεις όρεξη να ασχοληθούμε παρέα και να βγάζουμε διάφορα reports μετά από κάθε αγώνα ώστε να προστεθεί στο φόρουμ και ...
- Τετ 04 Φεβ 2026, 23:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Clean sheets 2025-26
Την Κυριακή ο Τσιφτσής θα ισοφαρίσει τον Pavlenka.
- Παρ 06 Φεβ 2026, 11:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 08/02, 19:00, NovaSports
Πρέπει να σκοράρουμε πρώτοι. Αυτό.
Το πώς θα παίξουν είναι ξεκάθαρο. Όπως έπαιξαν και στα δύο προηγούμενα φέτος και μάλιστα έδωσαν την ιδέα και στον Μπένιχιλ του βάζελου.
Οι ισπανομαθείς να μας πούνε πώς είναι η γιόμα στα ισπανικά και το γιόμωσε επίσης.
Το πώς θα παίξουν είναι ξεκάθαρο. Όπως έπαιξαν και στα δύο προηγούμενα φέτος και μάλιστα έδωσαν την ιδέα και στον Μπένιχιλ του βάζελου.
Οι ισπανομαθείς να μας πούνε πώς είναι η γιόμα στα ισπανικά και το γιόμωσε επίσης.