Αναζήτηση για περισσότερες από 1281 εγγραφές
- Δευ 11 Μάιος 2026, 20:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 18.Luka Ivanušec
Το αστείο είναι ότι το καλοκαίρι μαλώναμε επειδή ήρθε δανεικός και δεν θα μπορούσαμε να τον κρατήσουμε. Τελικά έφαγε χρόνο από τον Μουργκ.
- Τρί 12 Μάιος 2026, 08:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 27. Magomed Ozdoev
ΠΑΟΚ και γηραιό ψωμί!
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Καλημέρα φίλε marsantos ,
Φέτος η γλώσσα του σώματος τρέχει πιο γρήγορα απο την γλώσσα ομιλίας.
Φέτος αυτή η ηρεμία που έβγαλε μου προκαλεί τεράστια εντύπωση .
Κάποιες φορές την αποκωδικοποιώ ως αποτέλεσμα των συζητήσεων που έχουν γίνει με Ιβαν και τις αποφάσεις που έχουν ίσως λάβει και εμείς δεν ...
Φέτος η γλώσσα του σώματος τρέχει πιο γρήγορα απο την γλώσσα ομιλίας.
Φέτος αυτή η ηρεμία που έβγαλε μου προκαλεί τεράστια εντύπωση .
Κάποιες φορές την αποκωδικοποιώ ως αποτέλεσμα των συζητήσεων που έχουν γίνει με Ιβαν και τις αποφάσεις που έχουν ίσως λάβει και εμείς δεν ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα σε όλους.
Κάθισα με ψυχραιμία και αργά το βράδυ έβαλα να δω τη συνέντευξη τύπου του Ρασβάν γιατί αυτή τη φορά ήθελα να δω εκφράσεις, γλώσσα σώματος, ύφος απαντήσεων κτλ.
Ειλικρινά μου προκλήθηκε μια αμηχανία και βρίσκομαι σε μια περισυλλογή από χθες το βράδυ.
Άκουγα τον προπονητή να ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα θεωρώ μαλακια του Λουτσέσκου να βγαίνει και να λέει δημόσια ότι τώρα μαθαίνουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό.
Πρέπει να απευθύνεσαι σε ηλίθιους για να λες κάτι τέτοιο, σε ιθαγενείς .
Είναι εξοργιστικό το πόσο μαλάκα με θεωρεί για να μου λέει κατάμουτρα κάτι τέτοιο.
Το ότι πριν από αυτόν η ομάδα είχε ...
Πρέπει να απευθύνεσαι σε ηλίθιους για να λες κάτι τέτοιο, σε ιθαγενείς .
Είναι εξοργιστικό το πόσο μαλάκα με θεωρεί για να μου λέει κατάμουτρα κάτι τέτοιο.
Το ότι πριν από αυτόν η ομάδα είχε ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα σε όλους.
Κάθισα με ψυχραιμία και αργά το βράδυ έβαλα να δω τη συνέντευξη τύπου του Ρασβάν γιατί αυτή τη φορά ήθελα να δω εκφράσεις, γλώσσα σώματος, ύφος απαντήσεων κτλ.
Ειλικρινά μου προκλήθηκε μια αμηχανία και βρίσκομαι σε μια περισυλλογή από χθες το βράδυ.
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 14:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν γύρισε ο Λουτσέσκου το 21-22 στον ΠΑΟΚ, έναν άλλον ΠΑΟΚ είχε αφήσει κι έναν άλλον ΠΑΟΚ βρήκε. Η ομάδα σε εκείνα τα 2 χρόνια που μεσολάβησαν είχε υποστεί έναν βίαιο μετασχηματισμό, ο οποίος δεν την είχε αφήσει στάσιμη (δε θα ήταν μετασχηματισμός σε αυτήν την περίπτωση), αλλά την είχε πάει κάποια ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ακόμα πιο σοκαριστικό, σε προσωπικό επίπεδο, ήταν όταν άκουσα τον Ρασβάν να λέει πως η ομάδα μας, τώρα τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε κατάσταση να διεκδικεί κάθε χρόνο μέχρι τέλους πράγματα οπότε βρίσκεται σε φάση αποκομιδής τεχνογνωσίας σε κάθε επίπεδο.
Και ήταν σοκαριστικό γιατί από την ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 15:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ακόμα πιο σοκαριστικό, σε προσωπικό επίπεδο, ήταν όταν άκουσα τον Ρασβάν να λέει πως η ομάδα μας, τώρα τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε κατάσταση να διεκδικεί κάθε χρόνο μέχρι τέλους πράγματα οπότε βρίσκεται σε φάση αποκομιδής τεχνογνωσίας σε κάθε επίπεδο.
Και ήταν σοκαριστικό γιατί από την ...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 07:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτή είναι μια διαφορά σε έναν που ασκεί ένα επάγγελμα και σε έναν που αγαπάει κάτι χωρίς να είναι το επάγγελμα του.
Ο ένας βιοπορίζεται απο το ποδόσφαιρο οπότε όπως σε κάθε επάγγελμα γνωρίζει τα + και -...ο φίλαθλος απλά έχει να κοιμηθεί απο Φεβρουάριο μήνα.
Να πέφτεις για ύπνο και να βλέπεις ...
Ο ένας βιοπορίζεται απο το ποδόσφαιρο οπότε όπως σε κάθε επάγγελμα γνωρίζει τα + και -...ο φίλαθλος απλά έχει να κοιμηθεί απο Φεβρουάριο μήνα.
Να πέφτεις για ύπνο και να βλέπεις ...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 07:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Φαν Ροι (τι παικτης;) καλημερα,οσο αρρωστακια και να ειμαστε,η ζωη ειναι πολυ ωραια για να σε παιρνει απο κατω ο ΠΑΟΚ.Ο ΠΑΟΚ ειναι το πιο σημαντικο απο τα δευτερευοντα πραγματα της ζωης μας.
Η μιζερια και η στεναχωρια ειναι για αλλους οπαδους,εμεις εκει,τον χαβα μας κ την τρελα μας.
Η μιζερια και η στεναχωρια ειναι για αλλους οπαδους,εμεις εκει,τον χαβα μας κ την τρελα μας.
- Παρ 15 Μάιος 2026, 20:56
- Jump to forum
- Jump to topic
[2) ο Λουτσεσκου δεν προσαρμόζεται στις συνθήκες του ρόστερ αλλά επιβάλει τον τρόπο παιχνιδιού του no matter what με αποτέλεσμα να μεγιστοποιεί το πρώτο σημείο. Είναι διαφορετικό να ζητάς από τον Ρότα να κάνει οβερλαπ 7 φορές στο 90λεπτο και διαφορετικό να ζητάς από τον Κεννυ να το κάνει 15 ...
- Σάβ 16 Μάιος 2026, 12:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα σε όλους.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 09:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
marsantos »
εγραψα το χθεσινο σχόλιο για την ευθύνη του,
εχοντας ακριβώς τα ιδια συναισθήματα και απόψεις για το μεγαλύτερο παίχτη
μετα την εποχή Κουδα, που τον εζησα στην εφηβεία μου.
Τον θεωρώ παίχτη παγκόσμιας κλάσης.
εγραψα το χθεσινο σχόλιο για την ευθύνη του,
εχοντας ακριβώς τα ιδια συναισθήματα και απόψεις για το μεγαλύτερο παίχτη
μετα την εποχή Κουδα, που τον εζησα στην εφηβεία μου.
Τον θεωρώ παίχτη παγκόσμιας κλάσης.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 10:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Αν απο οοοοολα αυτα που εχουν συμβει απο το 2024 την επομενη της κατακτησης του Πρωταθληματος απο τον ΠΑΟΚ κσταλαβατε οτι πρεπει να βελτιωθει ο Κωνσταντελιας για "να κουβαλαει ακομη πιο πολύ τον ΠΑΟΚ", τοτε δεν υπαρχει βαση συζητησης. Σαφεστατα σε ενα Δημοσιο Φορουμ συζητησης ο καθενας μπορει να ...