Αναζήτηση για περισσότερες από 1330 εγγραφές
- Τρί 10 Μαρ 2026, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
Ακυρώθηκε -λανθασμένα κατ΄εμέ- γκολ της Γαλατά. Όσοι το δουν θέλω την γνώμη τους
Μπορεί να μην συμμετέχει στην εξέλιξη της φάσης ο παίκτης ο οποίος είναι offside....αλλά στο ξεκίνημα της,αυτός είναι που τρέχει προς την μπάλα πρώτος επηρεάζοντας τους αμυντικούς....
Άρα,κατά τη γνώμη μου,πάντα ...
- Τρί 10 Μαρ 2026, 23:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 21. Baba Rahman
Πάντως, Φερνάντο @marsantos, η αναφορά σου στον Όττο (ειδικά εάν υπήρχε ένας τέτοιου τύπου παίχτης στα δεξιά, αλλά και στα αριστερά, μιας και δεν έχει σωρεία επιθετικων δεξιοτήτων του Μπάμπα, πέραν της τακτικής παιδείας), αναιρεί, κατά κάποιον τρόπο, το δεύτερο ωραιότερό σου σχόλιο - από όσα έχω ...
- Τετ 11 Μαρ 2026, 10:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Δε βλέπω με καλό μάτι την υποτίμηση της ΑΕΚ, μπορεί να μην παίζει τη μπάλα που παίζουμε εμείς αλλά έχει συγκεκριμένες αρετές σαν ομάδα (στημένα, βάθος από τη μέση και μπροστά, physicality, δε ντρέπεται να κρατήσει το 1-0 σε ματς που δεν της βγαίνουν, και νεύρο/refuse-to-lose για να γυρίσει ματς ...
- Τετ 11 Μαρ 2026, 11:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό γίνεται όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με την αλήθεια.
Προτίμησαν να ξεφτιλιστούν πέφτοντας στη γ' έχοντας μία και μοναδική προσδοκία. Να κάνουν καινούριο γήπεδο και όντας καθαροί να γίνουν οσφπ στη θέση του οσφπ. Αυτό ήταν το όνειρό τους. Δεν είναι τυχαίο πως όταν έσφαξαν τον οσφπ κάνοντας διπλό στο ...
Προτίμησαν να ξεφτιλιστούν πέφτοντας στη γ' έχοντας μία και μοναδική προσδοκία. Να κάνουν καινούριο γήπεδο και όντας καθαροί να γίνουν οσφπ στη θέση του οσφπ. Αυτό ήταν το όνειρό τους. Δεν είναι τυχαίο πως όταν έσφαξαν τον οσφπ κάνοντας διπλό στο ...
- Τετ 11 Μαρ 2026, 12:25
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Για μένα είναι ξεκάθαρο ότι οποιαδήποτε πρόκριση της κουλα όχι μόνο δεν είναι επιβαρυντικός παράγοντας για την ίδια αλλά της παρέχει αγωνιστικό ρυθμό σε σημεία που μπορεί να τις δώσει πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων.
Σε καμία περίπτωση δεν θέλω πρόκριση της
Και επειδή υπάρχει και το καθαρά ...
- Τετ 11 Μαρ 2026, 12:33
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Επεξηγώ κ λέω τώρα,ότι εννοούσα....ότι θα έχει,κυρίως τραυματισμούς και μετά καταπόνηση κ σε 2 ταμπλώ μάχες.
Εννοώ πρόκριση μόνο επί της Τσέλιε ,μετά θα (να)αποκλειστεί.
Τώρα είναι αργά,για να βρουν ρυθμό,από τα μεσοβδόμαδα ματς.
Περισσότερο χασουρα θα έχουν ,παρά κέρδος.
Εδώ θα είμαστε να ...
- Τετ 11 Μαρ 2026, 12:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026
Σας έχω και καλύτερο..
25 Απρίλη είναι ο τελικός.
Την επόμενη Πέμπτη 30/04, αν (ξέρω πως είναι τρομερά δύσκολο), λέω αν περάσει ο βάζελος ημιτελικά, που θα παίξει; Λεωφόρο ή ως δια μαγείας το ΟΑΚΑ θα μπορεί να φιλοξενήσει 65002 οπαδούς (οι 65000 θα είναι βάζελοι. Οι υπόλοιποι 2 θα είναι ο giapas με ...
25 Απρίλη είναι ο τελικός.
Την επόμενη Πέμπτη 30/04, αν (ξέρω πως είναι τρομερά δύσκολο), λέω αν περάσει ο βάζελος ημιτελικά, που θα παίξει; Λεωφόρο ή ως δια μαγείας το ΟΑΚΑ θα μπορεί να φιλοξενήσει 65002 οπαδούς (οι 65000 θα είναι βάζελοι. Οι υπόλοιποι 2 θα είναι ο giapas με ...
- Τετ 11 Μαρ 2026, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαρσαντε
Α.
Πλήρεις εμείς - πλήρεις αυτοί σημειώσετε 1.
Β.
Αυτοί (καταπόνηση,τραυματισμούς) - εμείς όχι σημειώσετε 2.
Γ.
Εμείς χωρίς ρυθμό - αυτοί με ρυθμό,το πολυ σημειώστε 1Χ.
Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις ,πάλι υπερτερούμε.
Ωραίος..
Κι εγώ αυτά πιστεύω.
Το μόνο ζήτημα είναι πως δε θα ...
- Τετ 11 Μαρ 2026, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Ήρθε λέει με τα δεύτερα γιατί δεν κυνηγούσε πρωτάθλημα. Ο γαύρος..
Εν τω μεταξύ ο οσφπ ήταν ο μοναδικός πλην αεκ που με 3 στα 3 κέρδιζε πρωτάθλημα χωρίς να εξαρτάται από άλλα αποτελέσματα. Κέρδιζε εξ αναβολής, αεκ και πάο και το έπαιρνε.
Εν τω μεταξύ μιλάνε για δεύτερα όμως θυμάται κανείς ...
- Πέμ 12 Μαρ 2026, 08:45
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Πινέδα Μαρίν είναι ένα εξαιρετικό δίδυμο για την ΑΕΚ που ουσιαστικά είναι ο κινητήριος μοχλός της.
...
Για τον Πινέδα ότι και να πούμε είναι λίγο.
Για τον Μαρίν επίσης μπορούμε να πούμε καλά λόγια.
Αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι τα στημένα του. Πραγματικά έχει πολύ καλά στημένα. Τοn είχα ...
- Πέμ 12 Μαρ 2026, 13:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV
για του χρονου που θα ειμαστε all-in τσουλου, και εφοοσον μεινει ο Ραζβαν,
...
Καλησπέρα φίλε geo.
Γιατί το βάζεις αυτό το "εφόσον"; :mrgreen:
Τώρα που άρχισε η συνεργασία να μπαίνει σε μια ροή..
Τώρα που δε βλέπουμε τσακωμούς..
Τώρα που η διοίκηση ασχολείται με τα διοικητικά και ο προπονητής ...
- Πέμ 12 Μαρ 2026, 13:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
...
Ευτυχώς δεν έχω Tudor...
Κι όμως με Τούντορ έχουμε παίξει από τις πιο ονειρικές μπάλες που έχουμε δει.
Μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα έφτιαξε μια ομάδα φοβερά ελκυστική στο μάτι και νομίζω ότι χάθηκε η σειρά όταν έπρεπε να χωρέσει τον Μπερμπάτοφ και εκεί τα μπουρδούκλωσε. Πχ. τα ματς με ...
- Παρ 13 Μαρ 2026, 01:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 15/03 - 18:00 NOVASPORTS PRIME
Άρα πάμε με σύνθεση οσφπ, πιο ξεκούραστοι και με πιο έτοιμους Ται και Ντέλια. Το καλό είναι πως η άμυνα τους είναι λίγο σοφτ με τον Μαγκνουσον και γενικά σαν ομάδα δεν είναι ιδιαίτερα σκληρή. Νομίζω μας βολεύει που απλά θα παιχτεί μπαλίτσα.
- Σάβ 14 Μαρ 2026, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Gpap καλησπέρα.
Ο μικρός πάντως σε θέματα επιστροφών, μαρκαρισματων, πίεσης, εντάσεων το παιδί δείχνει να σκυλιαζει. Και υπάρχουν αρκετές φορές σε καθε παιχνίδι που βγάζει φοβερό πείσμα στις σωμα με σώμα μονομαχίες.
Με το θράσος που έχει, με το να μη φοβάται να πάρει πρωτοβουλίες και με τα καλά του ...
Ο μικρός πάντως σε θέματα επιστροφών, μαρκαρισματων, πίεσης, εντάσεων το παιδί δείχνει να σκυλιαζει. Και υπάρχουν αρκετές φορές σε καθε παιχνίδι που βγάζει φοβερό πείσμα στις σωμα με σώμα μονομαχίες.
Με το θράσος που έχει, με το να μη φοβάται να πάρει πρωτοβουλίες και με τα καλά του ...
- Κυρ 15 Μαρ 2026, 18:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Να βρούν ρυθμό ο Ντελιας με τον Τάισον. Είχαν σημαντική αποχή.Hayate έγραψε: Κυρ 15 Μαρ 2026, 18:43 Κάτι μας λείπει μπροστά...Καθαρό μυαλό ίσως
..Γενικότερα το εχουμε