Αναζήτηση για περισσότερες από 1334 εγγραφές

Return

από marsantos
Δευ 09 Μαρ 2026, 00:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: 19. Alexander Jeremejeff

Ενώ φαίνεται λίγο σοφτ και λες πως θα κατεβάσει ψηλές μπάλες αυτό το παιδί, έχει έναν ιδιόρρυθμο έως και αντιτουριστικο τρόπο και καταφέρνει ο άτιμος και είναι συνεπεστατος και σε τέτοιο παιχνίδι.
Το τετ α τετ ήταν φάση από το ρεπερτόριό του. Έξυπνα εκτέλεσε σηκώνοντας τη μπάλα. Όμως μάλλον ήταν ...
από marsantos
Δευ 09 Μαρ 2026, 01:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Kabamaru11 άσε εμάς γιατί δε μπορούμε να είμαστε αντικειμενικοι με την ομάδα μας.
Ο οσφπ και η αεκ θεωρείς πως έχουν τον παναθηναικο;
Δεν κοιτάζω τόσο τα αποτελέσματα που έφερε;
Βλέπω πως αφού ξεπέρασε το σκοπελο με την ανακατοσουρα του ποιοι θα έρθουν ποιοι θα φύγουν και το τι κανουμε φέτος ...
από marsantos
Δευ 09 Μαρ 2026, 01:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: 19. Alexander Jeremejeff

Έχω την αίσθηση πως μισό κεφάλι, ένα φρύδι, μια μύτη κάτι τέλος πάντων ήταν πιο μπροστά από τον Ροντινει. Έχει κλίση προς τα μπρος το σώμα και αυτό θα τον έβγαζε οφσάιντ.
από marsantos
Δευ 09 Μαρ 2026, 01:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: 77. Kiril Despodov

...
Βέβαια αν ήταν σε καλή ψυχολογία και με αυτοπεποίθηση θα το εκανε

Έχω την αίσθηση πως ισχύει αυτό που λέει ο rene.
Φάνηκε διστακτικός. Αν ήταν σε άλλη κατάσταση θα το δοκίμαζε όπως το έχει δοκιμάσει πολλές φορές.
Και αυτός και ο Ντέλιας ουσιαστικά λείπουν πολύ καιρό και δεν είναι ρομπότ ...
από marsantos
Δευ 09 Μαρ 2026, 01:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: 21. Baba Rahman

Είδες πως σε μια φάση πριν φτάσει η μπάλα στον Τάισον, γυρίζει και του κάνει νόημα να ανέβει.
Μας έλειψε ρε παιδί μου ο κανονικός ΠΑΟΚ. Και με το που μπήκαν οι υδραυλικοί, ξαναείδαμε ροή έστω και με χαμηλή πίεση στις σωληνώσεις. Ξαναείδαμε λίγο το παιχνίδι της ομάδας.
Κρίμα, πολυ κρίμα. Σήμερα θα ...
από marsantos
Δευ 09 Μαρ 2026, 01:41
Jump to forum
Jump to topic

...
Για 1926 λογους,το πρωταθλημα κ το κυπελλο ειναι φετος δικα μας.

Μακάρι παλικαρε Kaba, μακαρι.
Το χαμόγελο του Ράσβαν στα όρια του ξεσπάσματος σε γέλια στο flash interview με γεμίζουν αισιοδοξία.
Έχω την αίσθηση πως το σημερινό ήταν μεγάλος τελικός για την ομάδα γιατί ίσως δεν εκτιμούν ...
από marsantos
Δευ 09 Μαρ 2026, 01:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: 77. Kiril Despodov

@navigator11 τωρα που το λες, μπορεί και αυτή η φάση να τον έχει μαγκωσει λίγο και να τον έκανε διστακτικό. Ήταν η τελευταία του ουσιαστικά επιθετικη προσπάθεια πριν τραυματιστεί.
από marsantos
Δευ 09 Μαρ 2026, 02:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 0-0, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Εγώ navigator11 θέλω αυτόν με τον οποίο θα έχω τις περισσότερες πιθανότητες για νίκη την πρώτη αγωνιστική. Είναι κομβικό να ξεκινήσουμε με νίκη γιατι μετά βάζεις το πρέπει στους άλλους και δε νομίζω πως μπορούν νά το διαχειριστουν.
Αν το βολικό ειναι η Φιλαδέλφεια ας είναι η Φιλαδέλφεια. Αν είναι ...
από marsantos
Δευ 09 Μαρ 2026, 02:02
Jump to forum
Jump to topic

@giapas τελικά δεν παίχτηκε το ματσάκι; 0-0 βλέπω στις ειδήσεις.. :opaokara:
από marsantos
Δευ 09 Μαρ 2026, 02:08
Jump to forum
Jump to topic

@ΑποστόληςΑ το είπες εσύ.
X2, clean-sheet και χωρίς τραυματισμούς!
Ο τραυματισμός δεν έγινε την ώρα του αγώνα άρα μέσα έπεσε η ευχή.
από marsantos
Δευ 09 Μαρ 2026, 10:21
Jump to forum
Jump to topic

Σε άλλα νέα χθες στην εκπομπή στο οπεν ο καζαντζογλου είπε πως ούτε ο ΠΑΟΚ ούτε ο γαυρος είναι ομάδες που προκαλούν ανησυχία στην χάρτινη,τονίζοντας συνέχεια πως είναι πρώτη μετά από 24 αγωνιστικές,μιλάμε οι άνθρωποι είναι παντελώς μα παντελώς ηλίθιοι και κυρίως αυτός ο κλοουν.

Φίλε kmailo δεν ...
από marsantos
Δευ 09 Μαρ 2026, 10:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης

Του χρόνου εκτιμώ θα εφεύρει καινούριο άθλημα.
Το σκι επί χόρτου.
Μετά την προετοιμασία και αφού φάει τα μούτρα σε μερικά ακόμα ένας με έναν, μόλις ο εγκέφαλος αντιληφθεί πλήρως τους χρόνους που θα κόβει τη μπάλα πάνω στο βηματισμό και μπροστά από τον αντίπαλο όταν εφορμά κατά πάνω του, θα βλέπουν ...
από marsantos
Δευ 09 Μαρ 2026, 11:01
Jump to forum
Jump to topic

Αν δείτε, στο δεξί πόδι του Μεξικανού υπάρχει μια αχνή γραμμή. Αν την πάρετε με το μάτι μέχρι τον Ροντινέι θα δείτε πως ο Βραζιλιάνος πατάει πάνω σε αυτήν. Ο Σάντσεθ είναι πάνω από μισό σώμα μπροστά. Φαίνεται πως η απόσταση του από τη γραμμή αλλαγής χρώματος του χορταριού είναι πιο μικρή από ότι του ...
από marsantos
Δευ 09 Μαρ 2026, 12:22
Jump to forum
Jump to topic

Τι σας έλεγα πριν λίγη ώρα για το ιερατείο και για τις κοινές γραμμές που βγαίνουν;

Πριν λίγο βγήκε ο αρχιμάγιστρος του ιερατείου και είπε ακριβώς τα ίδια.

Είπε λοιπόν ο αρχιμάγιστρος (γιατί αυτός δίνει τον τόνο):

Μας έλεγαν πως ο οσφπ μόλις τελειώσει την Ευρώπη θα είναι διαφορετικός, είδαμε ...
από marsantos
Δευ 09 Μαρ 2026, 14:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: 21. Baba Rahman

Όποτε καλείται ο Μπαμπαρος να είναι συνεπής στα αμυντικά καθήκοντα πάντα τα καταφέρνει. Ποιον δεν έχει σβήσει; Τετε, Μαρτινς, Ελιασον. Όλα τα ακριανα βιολιά των αντιπάλων τα ακυρώνει.