Η αναζήτηση βρήκε 889 εγγραφές
- Σάβ 14 Φεβ 2026, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 15/2-19:30,Novasportshd
...
Ναι σωστά, κρίμα, νομίζω άμα παίξει μια χρονιά ακόμα θα θεωρείται home-grown στην λίστα
Στη λίστα β για να είσαι club trainer χρειάζονται 2 συνεχη χρόνια και όχι 3 όπως στη λίστα Α.
Άρα του χρόνου θεωρείται κανονικά.
Αυτο που δεν ξέρω είναι το εξής.
Αν μια ομάδα πήρε έναν 17χρονο παίκτη ...
- Σάβ 14 Φεβ 2026, 23:35
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Μπροστά στο 10 υπάρχουν επιλογές είτε παίξει ο ζαφειρης είτε ο Χατσιδης θα λυσσάξουν!
Θα έβαζα Ζαφειρη γιατί θα σκυλιάσει και να έχω και μια αλλαγή στα εξτρέμ
...
Αυτό είναι όντως ένα μεγάλο ζήτημα.
Αν υπήρχε ένας ακόμα παίκτης στο rotation θα στοιχηματιζα πως θα πάει ο Τάισον στο 10.
Τώρα ...
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 00:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Ο γαύρος έμαθε να παίζει με γιομες και ικανούς κεφαλοσφαιριστες εντός περιοχή, για αυτό και παίζει με 2 φορ συνήθως. Ένα συγκεκριμένο σύστημα με τη σέντρα κοντά στο πεναλντι, τους έβγαινε και τη βγάζανε καθαρή. Δεν έχει πλάνο κυκλοφοριας μπάλας με αντίπαλο αμυντικογενή, όπως παίζει έβγαλε όλη τη ...
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 00:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα συμφωνησω απολυτα και θα συμπληρωσω marsantos κ για αλλους παικτες που παιζουν απο περισυ στα κοκκινα και καηκαν,Κοστινια και Ροντινει.
...
Επισης η μεγαλη διαφορα του περσινου γαυρου με τον φετινο ειναι ο Κωστουλας,οχι οτι ειναι τοσο παικταρας,αλλα πιεζε ασφυκτικα τους αντιπαλους σε σημεια που ...
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 00:48
- Jump to forum
- Jump to topic
@Maklaz τι είναι αυτό;
Βλέπω στον πρώτο πίνακα συνολικά 9 γκολ.
Τι συγκεντρωτικα στοιχεία είναι αυτά;
Υγ. Νομίζω κατάλαβα.
Είναι τα 5 τελευταία ματς;
Βλέπω στον πρώτο πίνακα συνολικά 9 γκολ.
Τι συγκεντρωτικα στοιχεία είναι αυτά;
Υγ. Νομίζω κατάλαβα.
Είναι τα 5 τελευταία ματς;
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 14:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε θα ήθελα να είμαι στη θέση του Ράσβαν.
Μια ομάδα έτοιμη, μια ομάδα οδοστρωτήρας και ξαφνικά ξεμενει από λύσεις γιατί όλοι ειναι στην ίδια γραμμή.
Γράφουν αρκετοί φίλοι, ας τα δώσουμε όλα σήμερα και ας γίνει ολικό rotation την Πέμπτη.
Αυθόρμητα και παρόλο που κρέμεται πάνω από το κεφάλι μας η ...
Μια ομάδα έτοιμη, μια ομάδα οδοστρωτήρας και ξαφνικά ξεμενει από λύσεις γιατί όλοι ειναι στην ίδια γραμμή.
Γράφουν αρκετοί φίλοι, ας τα δώσουμε όλα σήμερα και ας γίνει ολικό rotation την Πέμπτη.
Αυθόρμητα και παρόλο που κρέμεται πάνω από το κεφάλι μας η ...
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 16:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
@marsantos Δάσκαλε, έκανα συνδρομή στο livetag pro για να παίξω λιγάκι.
Ρε τον κολλημένο που δεν ξέρει τι του γίνεται :lol: :lol:
https://streamable.com/b88j9u
Σου έχω πει ότι είσαι δύναμη;
Στο έχω πει.
Ε, στο ξαναλέω.
Νομίζω πως από τη νεα αγωνιστική μπορούμε να οργανωθούμε 3 με 4 άτομα ...
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 19:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ράσβαν κατέβασε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Όπως γράψαμε και χθες αν υπήρχε ενας ακόμα μπροστινος, ο Τάισον θα ήταν ο σίγουρος στο 10.
Τώρα υπάρχει θέμα για το 90λεπτο.
Ως αρχική ενδεκάδα όμως είναι η καλύτερη.
Ο Ράσβαν δε θέλει εκεί 3ο χαφ. Το εξήγησε την Τετάρτη, μας το έδειξε και με τη ...
Όπως γράψαμε και χθες αν υπήρχε ενας ακόμα μπροστινος, ο Τάισον θα ήταν ο σίγουρος στο 10.
Τώρα υπάρχει θέμα για το 90λεπτο.
Ως αρχική ενδεκάδα όμως είναι η καλύτερη.
Ο Ράσβαν δε θέλει εκεί 3ο χαφ. Το εξήγησε την Τετάρτη, μας το έδειξε και με τη ...
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 23:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Το θέμα είναι ότι πέφτοντας έπιανε τον προσαγωγο.
- Δευ 16 Φεβ 2026, 00:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Θεός είσαι.
8 clean sheets.
- Δευ 16 Φεβ 2026, 00:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Το χαρτι - κομποτης θα δείξει πολλά για το πως θα πάει το έργο από εδώ και πέρα σε όλα τα επίπεδα. Από το ποιος θα σφυρίξει το ματς και πως θα τους παίξει, μέχρι το πόσο θα διεκδικήσει το ματς το κομποτομάγαζο. Δεν είναι τόσο το καθαρά βαθμολογικό. Θα φανούν κυρίως οι προθέσεις από όλες τις ...
- Δευ 16 Φεβ 2026, 01:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Ο Μπιάνκο μπήκε στο 86 (απ' ό,τι βλέπω), ο Τάισον τις κούρσες τις άρχισε νωρίτερα. Μην λέμε για παίχτη ότι θα μας δώσει δημιουργικά από τη θέση 10, όταν δεν έχει δείξει σχεδόν τίποτα σ' αυτόν τον τομέα.
Να μην ξεχάσω ότι όταν υποδέχτηκε μπάλα σε άμυνά μας, μετά από απόκρουση, έξω από την περιοχή ...
- Δευ 16 Φεβ 2026, 01:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Αεκ 0-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
.. .(μολις πηρε την μπαλλα ο Κενι ειπα το εβαλε).
Πολύ σημαντική η λεπτομέρεια που αναφέρεις.
Ο Γιακουμάκης για κάποιο λόγο δεν ήταν έτοιμος να εκτελέσει σήμερα.
Δίνεται το πέναλτι και ψιλοχανεται στο τσούρμο των παικτών. Δεν πήγε να πάρει μπάλα.
Τη μπάλα την είχε ο Κενι. Φωναζει ο Αντρίγια ...
- Δευ 16 Φεβ 2026, 11:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Αεκ 0-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Παιδιά επειδή διαβάζω συνέχεια για τις κούρσες του Τάισον που τις στέρησε ο Ρασβάν από την ομάδα.
Ο Τάισον πήγε στα αριστερά από το 52.
Μέχρι τα μισά του 80, πόσες κούρσες έκανε ο Τάισον. Μία στο 67 στη φάση του Οζντόεφ κι αυτή γιατί όλη η δεξιά πλευρά της άεκ δεν υπήρχε και ο άνθρωπος δεν είχε ...
Ο Τάισον πήγε στα αριστερά από το 52.
Μέχρι τα μισά του 80, πόσες κούρσες έκανε ο Τάισον. Μία στο 67 στη φάση του Οζντόεφ κι αυτή γιατί όλη η δεξιά πλευρά της άεκ δεν υπήρχε και ο άνθρωπος δεν είχε ...
- Δευ 16 Φεβ 2026, 11:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Θα επαναλαμβάνω συνεχώς αυτό που έγραφα και πριν τα Χριστούγεννα.
Νομίζω τον πραγματικό Ζαφείρη προσαρμοσμενο στο παιχνίδι Λουτσεσκου θα τον δούμε μετά το καλοκαίρι. Θεωρώ πως ο παίκτης είναι υπό διαμόρφωση σε τακτικό επίπεδο. Θα πάρει πολλά πράγματα απο τον προπονητή μας.
Χθες ο προπονητής είπε ...
Νομίζω τον πραγματικό Ζαφείρη προσαρμοσμενο στο παιχνίδι Λουτσεσκου θα τον δούμε μετά το καλοκαίρι. Θεωρώ πως ο παίκτης είναι υπό διαμόρφωση σε τακτικό επίπεδο. Θα πάρει πολλά πράγματα απο τον προπονητή μας.
Χθες ο προπονητής είπε ...